Menu

Tenis

WTA Marrákéš (antuka)

Šuaj Pcheng (6) – Daniela Hantuchová (1)

0:0 0:0; 0-0

skreč Peng

25.04.2014, 19:00 • Marek Antalík sk

Tipsport: 1.9 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Stretnutie medzi Danielou Hantuchovou sa skončilo skôr ako sa začalo. Šuaj Peng stretnutie vzdala a Daniela tak bez boja postúpila do semifinále. (18:56:53)
Prajem príjemné popoludnie všetkým fanúšikom ženského tenisu! Ženský turnaj Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem – Marrakech pokračuje ďalšími súbojmi. Štvrťfinále bude hrať jednotka turnaja Daniela Hantuchová s Číňankou Šuaj Pengovou. Stretnutím Vás bude spredvádzať Marek Antalík.

Doteraz sa spolu na kurte stretli dvakrát a oba zápasy vyhrala naša Daniela Hantuchová.

Pred začiatkom zápasu sa poďme pozrieť na obe aktérky.

Šuaj Peng (Čína)

28-ročná tenistka je aktuálne na 44. mieste svetového rebríčka. V prebiehajúcej sezóne má zatiaľ takmer vyrovnanú bilanciu 13/8. Naposledy v Charlestone skončila v treťom kole s taliankou Erraniovou. Na tomto podujatí si v prvých kolách poradila s Jauberobou 2:1 a Zanevskou 2:0.

Daniela Hantuchová (Slovensko)

30-ročná slovenská tenistka je aktuálne na 30. mieste svetového rebríčka. V prebiehajúcej sezóne má zatiaľ nepriaznivú bilanciu, keď dokázala vyhrať len 8 stretnutí a v 9 odchádzala ako porazená. Na turnaji v Charlestovne nestačila na Čepelovú v štvrťfinále. Následne nešťartovala za Slovenko vo Fed Cupe v Kanade. V maroku je ako jednotka turnaja a v prvých kolách si podarila s Voračkovou 2:1 a Dominguet Linovou 2:0.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Š. Pcheng – D. Hantuchová

0:0 0:0; 0-0

skreč Peng

Zpět na online