Menu

Hokej

Play-off NHL

Philadelphia Flyers – New York Rangers

1:4

konec (1:2, 0:1, 0:1)

23.04.2014, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Libor Štěpán (@libstep73)

Tipsport: 2.5 3.84 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:18

Po odpískání ještě vznikla před brankou rozmíška a jejím výsledkem je vyloučení Simmondse za hrubost. Již tak téměř znehodnocené dnešní akcie Letců padají ještě více dolů.

52:45

Emery dnes končí, do branky se právě postavil Steve Mason!

50:53

Rangers právě vstřelili branku!
Neuvěřitelné. Po divadle před odjezdem na trestnou lavici se nabuzený DANIEL CARCILLO po návratu z ní pustil do útoku, najel si před branku a nahozený puk od Boylea šikovně tečoval nad Emeryho! Jako oslavu gólu si vybral bušení holí do mantinelu, což se divákům nelíbí. Nic ale neudělají s tím, že Rangers zvyšují na 1:4! Asistence: Brian Boyle.

50:40

Brayden Schenn zůstal napravo úplně sám, ale nedal!

48:36

Carcillovi se natolik nelíbilo, že půjde na trestnou lavici, že téměř najel do rozhodčího. Prošlo mu to. Předchozí hákování však ne a Flyers budou hrát další přesilovku.

42:52

Hartnell v šanci! Dostal křížnou přihrávku do levého kruhu a střelec i někteří diváci již zvedali ruce! Lundqvist se však zvládl přesunout a naprosto neuvěřitelně zasáhl! Střela mířila do růžku, avšak slajdující gólman nevědomky koncem hole vychýlil puk do břevna! Neskutečná smůla pro domácí.

36:02

Dorsett 2 minuty napadení. Přesilovka pro domácí.

31:37

Ve stejný čas je také vyloučen hostující Carcillo za hrubost a Flyers si zahrají přesilovku.

31:37

Přímo před trestoměřiči shodili rukavice Voráček a Hagelin. Vyústil tak jejich několik sekund trvajíci souboj po buly. Na body vyhrál český útočník, ale praví bijci se asi museli při pohledu na ně usmívat pod vousy. Oba kohouti dostávají po dvou minutách za hrubost.

30:15

Akeson dostal do pravého kruhu ideální přihrávku zpoza branky, avšak zcela osamocen poslal puk z první pouze do klečícího Lundqvista!

29:02

Voráček měl další obrovskou příležitost a také nedal!

27:17

Brayden Schenn ve velké šanci selhal! Lundqvist se roztáhl na čáře jak široký, tak dlouhý a stylem kapra na suchu ukončil tento závar!

25:17

Rangers právě vstřelili branku!
Hosté opět odskakují o dvě branky! DAN GIRARDI dostal nabito na modrou čáru a jeho bomba z první zapadla přesně nad levé Emeryho rameno! Ten nic neviděl a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Brad Richards, Carl Hagelin.

17:18

Philadelphia právě vstřelila branku!
Rychlá akce po zisku puku ve středním pásmu stojí za snížením na 1:2! Voráček zatáhl puk po pravém křídle, počkal si a poslal ideální přihrávku z druhé vlny najíždějícímu MARKU STREITOVI, kterému mezi kruhy stačilo jen lehce klepnout do puku. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.

16:57

Přesilovka trvala pouze 5 sekund. Pouliot zápasnickým chvatem strhl k ledu MacDonalda, držení. Téměř dvouminutová hra 4 na 4.

16:52

Timonen chtěl hrát puk vysoko nad svoji hlavou a zasáhl ho tak špatně, že ho vyhodil do hlediště. Odchází na 2 minuty.

15:55

Boyle přebruslil posledního obránce a ocitl se před Emerym úplně sám! Potáhl si puk lehce doleva a poté zkusil vystřelit na lapačku, nezvedl však dostatečně puk a domácí gólman chytá!

14:40

Moore se nacpal na brankoviště a dorážel nahození zpoza branky, které se po Emeryho výstroji vykulilo před něj. Gólman však byl pozorný a dokázal v poslední chvíli zasáhnout!

10:49

Hartnell jde na trestnou lavici za vražení na hrazení. Hlediště sborově bučí, ale nic jiného s tím nemůže dělat.

10:24

Rangers právě vstřelili branku!
Hosté vedou již o dva góly! A opět to byla nevinně vyhlížející akce. St.Louis nejprve zabojoval za brankou, pomohl Nashovi získat puk, který ho poslal na modrou, kde se do něj opřel Girardi. Jeho pokus byl velmi nepovedený, avšak letěl směrem na branku a před ní bruslící MARTIN ST. LOUIS ho šikovně tečoval nad Emeryho vyrážečku! Asistence: Dan Girardi, Rick Nash.

06:49

Je po přesilovce. Pouliot si počínal před brankou příliš agresivně a za krosček jde také pykat.

05:35

Simmonds nejprve čistě dohrál Dorsetta, avšak poté ho nadále obtěžoval a po zásahu holí do obličeje jde zcela po právu na trestnou lavici. Hrozně se ale diví. První přesilovka pro hosty.

03:54

Rangers právě vstřelili branku!
Velká chyba Emeryho znamená první gól zápasu! Rick Nash vyslal nepříliš prudkou střelu, která však domácímu brankáři vypadla z lapačky k tyči, kde stál připravený DEREK STEPAN a z těžkého úhlu dokázal dorazit puk do branky! Hosté jdou rychle do vedení! Asistence: Rick Nash, Martin St. Louis.

Philadelphia Flyers – New York Rangers

1:4

konec (1:2, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Streit (Voráček, Giroux) – 4. Stepan (Nash, St. Louis), 11. St. Louis (Girardi, Nash), 26. Girardi (Richards, Hagelin), 51. Carcillo (Boyle)

Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Coburn, Timonen, Grossmann, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Akeson, Couturier – Read – Hall, Raffl, Rinaldo.

New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, J. Moore – Nash, Stepan, St.Louis – Brassard, Richards, Hagelin – Zuccarello, Boyle, Pouliot – Dorsett, D. Moore, Carcillo.

Rozhodčí: Charron, Devorski – Barton, Racicot

Diváci: 20 096

Průběh zápasu
1. třetina
03:54
05:35
06:49
10:24
10:49
16:52
16:57
17:18
Po 1. třetině
2. třetina
25:17
31:37
31:37
36:02
Po 2. třetině
3. třetina
48:36
50:53
56:18
Konec