Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Malaga CF – Villarreal CF

2:0

konec (1:0)

21.04.2014, 22:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.84 3.0 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Domácí využívají i poslední možnost střídání. Z "placu" odchází střelec úvodní branky, tedy Roque Santa Cruz, nahradí jej Rescaldani.

85

Z nastalé situace se dobrou ranou prezentoval Angeleri. Obránce Málagy však zamířil těsně nad branku Villarrealu. Asenjo se za pumelicí pouze otočil.

81

Pereira se dostal až do vápna, kde hledal nabíhajícího Costu. Přihrávka vša byla nepřesná, u balonu jsou znovu domácí, kteří střídají. Místo Samuela naskočí na trávník Eliseu.

73

Amrabat (MLG) poté zahájil rychlý protiútok, který končí pádem domácího záložníka. Hlavní sudí ale trestá červenou kartou hráče s číslem 23, Amrabat tak musí do sprch. Neodpustil si zřejmě ostřejší slovo směrem k arbitrovi.

71

Současně je ale kartou "odměněn" také Pina (VLR).

71

Pina byl při svém průniku zastaven nedovoleně. Zatažení za dres soupeře znamená žlutou kartu pro domácího Camacha (MLG).

70

Za velkého potlesku tribun odchází střídat Duda, kterého v poli nahradí Portillo.

65

Poslední hostující výměna sil. Villarreal se snaží oživit útok, ze hřiště odchází neúspěšný Perbet, kterého nahradí Pereira.

64

Žlutit se bude také na domácí straně. Za tvrdý náraz do soupeře je potrestán Ferreira (MLG).

54

Villarreal podruhé střídá. Ze hřiště odchází Cani, okusit atmosféru utkání přichází Torres.

53

Málaga právě vstřelila branku!
Nyní to již budou mít hosté těžké. Amrabat nabral rychlost, fantastickým způsobem si obhodil obránce Villarrealu a přihrál nabíhajícímu SERGI DARDEROVI. Záložník Málagy poté přízemní střelou k pravé tyči navýšil vedení domácích.

48

Domácí jsou ale nadále aktivní. Hbitého Amrabata musel zastavil nedovoleně Musacchio (VLR). Stoper Villarrealu si za tento počin vysloužil karetní trest.

46

Hosté posilují ofenzivu. Místo Triguerose přichází na trávník Giovanni dos Santos. Zlepší se výkon hostí?

43

Protiútok hosté musel Samuel (MLG) zastavit nedovoleně. Záložník Málagy je tak potrestán žlutou kartou.

41

Antunes na levé straně natáhl ke střele. Nenápadná rána nakonec jen těsně prosvištěla kolem pravé tyče. V ochozech to jen zahučelo.

36

Duda zakroutil balon od rohového praporku rovnou do branky, Asenjo měl velké potíže. Nakonec si ale se situací poradil. Opět rohový kop, tentokráte z druhé strany.

25

Amrabat dostal balon do běhu, prodral se až do vápna, odkud se snažil zamířit k bližší tyči. Dělovka nakonec rozvlnila pouze vnější síť. Málaga je ale nadále lepším mužstvem.

23

Amrabat přistrčil do středu hrací plochy Santa Cruzovi, který střelou z otočky důkladně protáhl Asenja. Rána byla tečovaná, následovat tak bude rohový kop.

15

První žlutá karta utkání. Za téměř hokejový bodyček ji dostává hostující Aquino (VLR).

6

Málaga právě vstřelila branku!
Družině v modrém se aktivita vyplatila. Samuel předvedl vynikající práci na hranici pokutového území, odkud přihrál do běhu ROQUE SANTA CRUZOVI. Forvard Málagy poté z velkého úhlu přehodil hostujícího brankáře. Villarreal se bude muset rychle probudit.

Malaga CF – Villarreal CF

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Santa Cruz (Samuel), 53. Darder (Amrabat)

Karty:   43. Samuel (MLG), 64. Ferreira (MLG), 71. Camacho (MLG) – 15. Aquino (VLR), 48. Musacchio (VLR), 71. Pina (VLR)   73. Amrabat (MLG)

Malaga CF: Caballero – Gámez, Ferreira, Antunes, Angeleri – Camacho, Duda (C) (70. Portillo), Darder, Amrabat, Samuel (81. Eliseu) – Santa Cruz (88. E. Rescaldani).
Náhradníci: Kameni – Portillo, Jakověnko, Pérez, Eliseu, E. Rescaldani, Juanmi.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Pantić, J. Costa – Pina, Cani (54. Ó. Torres), Trigueros (46. G. dos Santos), Aquino, B. Soriano (C) – Perbet (65. Jonathan Pereira).
Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Paulista, Ó. Torres, M. Gómez, G. dos Santos, Jonathan Pereira.

Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

Diváci: 15 789