Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

01.08.2013, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Jan Salajka

Tipsport: 1.9 4.3 2.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:51

Hosté odvolali brankáře, Hovorka jen těsně minul.

54:43

Chomutov bude čelit další přesilovkové kombinaci. Na trestnou lavici míří opět Marek Sikora (CHM) – příliš mnoho hráčů na ledě.

52:23

Na trestnou lavici míří Marek Sikora (CHM) – dvě minuty za nedovolení bránění. Přesilovka pro Vary.

47:48

Karlovy Vary si zahrají přesilovku. Lukáš Pulpán (CHM) se provinil hákováním a odsedí si dvě minuty.

44:08

David Zucker se od středního pásma prodral podél mantinelu až do útočného, přibržděnou kličkou se zbavil obránce a namířil si to mezi kruhy, odkud tahem vystřelil. Kostúr puk pouze vyrazil do strany, Zucker se ještě natahoval po dorážce, ale marně.

37:55

Martin Zaťovič (KVA), nejúspěšnější hráč dnešního utkání, si odsedí dvě minuty za sekání.

35:06

Vyloučen David Hruška (CHM) na dvě minuty za sekání.

29:57

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Luxusní hokejová kombinace jako vystřižená z filmu. Trojice domácích útočníků perfektními přihrávkami přečíslila celou hostující obranu a poradila si i s postavením Kostúra. Milimetrový pas na DAVIDA ZUCKERA v podání Martina Zaťoviče vynesl tisíciprocentní příležitost, neboť střelci stačilo pouze dopravit kotouč do prázdné brány. Asistence: Martin Zaťovič, Roman Vlach.

26:35

Na trestnou lavici míří Tomáš Rohan (KVA) na dvě minuty za hru vysokou holí. Chomutov má k dispozici dvouminutovou početní převahu.

25:07

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
A ta je záhy využita! Strůjcem celé přesilovkové kombinace se stává Martin Zaťovič. Ten kroužil na pravém kruhu a pravidelně si vyměňoval kotouč s obranou. Až se rozhodl poslat puk z úhlu před branku. Tam dorážel Hruška a k puku se dostal i Bičánek. Kostúr nevěděl, kde má kotouč, a hledal jej na druhé straně, než ve skutečnosti byl. Toho využil MARTIN ZAŤOVIČ a dorážkou do šibenice posílá domácí do vedení. Asistence: Radim Hruška, Radim BIčánek.

24:30

Na trestnou lavici míří Tomáš Bartejs (CHM) na dvě minuty za faul kolenem. Domácí rázem mají téměř kompletní přesilovku čtyři na tři.

23:57

A před brankou hostů se strhla bitka. Lukáš Pulpán (CHM) s Markem Hovorkou (KVA) se vzájemně vyprovokovali k pěstnímu souboji. Hostuící hráč dostává menší trest za hru vysokou holí, domácí za následnou tvrdou odplatu – hrubost. Obě mužstva pokračují ve čtyřech hráčích poli.

20:59

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
A máme vyrovnáno! Hruška vypíchl kotouč hostující obraně a poslal tím do samostatného úniku MARTINA ZAŤOVIČE, který měl spoustu času na rozmyšlenou a bekhendovým blafákem zakončeným mezi nohy Kostúra vyrovnal stav utkání. Asistence: Radim Hruška.

20:17

Marek Hovorka (KVA) nešťastně podrazil Tomáše Divíška a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.

10:33

Vyloučen Jaroslav Mrázek (CHM) na dvě minuty za držení hole.

10:05

Neskutečný zákrok Matúše Kostúra! David Zucker dostal od mantinelu přihrávku mezi kruhy a příklepem vystřelil. Hostující brankář si na střelu povyjel z brankoviště a v akrobatické pozici ji vyrazil před sebe, kotouč pak okamžitě přikryl.

06:24

Piráti právě vstřelili branku!
Zmatky v brankovišti Karlových Varů vyústily v první branku utkání, kterou si připisují chomutovští Piráti. Balej obdržel přihrávku zpoza brány od Stehlíka a z těsné blízkosti ihned střílel. Tomáš Závorka tuto střelu dokázal ještě zastavit, kotouč však ležel kdesi pod ním bez jeho vědomí. Příležitost vycítil TOMÁŠ DIVÍŠEK a volný kotouč dokázal doklepnout do brány. Asistence: Jozef Balej, Jakub Stehlík.

HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Zaťovič (Hruška), 26. Zaťovič (Hruška, Bičánek), 30. Zucker (Zaťovič, Vlach) – 7. Divíšek (Balej, Stehlík)

HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Gulaši (A), Šmach, Grman, Kubka, Bičánek (A), Látal, Schusser, Drtina, Hovorka, Klíma T. – Doležal, Zaťovič (C), Kverka, Koblasa, Zucker, Hruška R., Vlach, Vachovec, Rohan T.

Piráti Chomutov: Kostúr (Hanuljak) – Malec (A), Bartejs, Pulpán, Tejnor, Mrázek, Rutta, Stehlík, Rýgl – Svoboda, Divíšek, Balej (C), Bartečko, Sikora, Hřebejk, Kubinčák, Kůs, Hruška D., Šagát, Mainer, Račuk (A)

Rozhodčí: Kostourek, Zubzanda – Belko, Gerát

Průběh zápasu
1. třetina
06:24
10:33
Po 1. třetině
2. třetina
20:17
20:59
23:57
24:30
25:07
26:35
29:57
35:06
37:55
Po 2. třetině
3. třetina
47:48
52:23
54:43
Konec