Menu

Tenis

Wimbledon - čtyřhra mužů (tráva)

J. Benneteau, N. Zimonjić (11) – L. Paes, R. Štěpánek (4)

1:3 6:4, 4:6, 3:6, 4:6

konec

02.07.2013, 14:30 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.94 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

4:6

Leander Paes s Radkem Štěpánkem jsou po 45 minutách čtvrté sady a celkem po 2 hodinách a 45 minutách v semifinále čtyřhry Wimbledonu! Po servisu Radka Štěpánka netrefuje Nenad Zimonjić kurt a česko-indická dvojice tak využívá hned první mečbol!

4:5

A teď je slyšet velká radost z hrdla Leandera Paese! Ten se raduje, protože zahrál skvělý prohoz a česko-indická dvojice si tak bere svoje podání zpět!

0-30

Tradičně dobrá hra Radka Štěpánka na síti znamená důležité vedení 30:0!

4:4

A ten je využitý! Benneteau zahrál fantastický return mimo dosah Radka Štěpánka.

30-30

Bez nadsázky nejhezčí výměna zápasu. Paes se Štěpánkem stáli na síti a bombardovali Benneteaua se Zimonjićem jedním volejem za druhým. Poté se Ind rozhodl zahrát kraťas, který Zimonjić tak tak vytáhl. Ihned na to zkoušel Paes zahrát volej, ale ten přešel základní čáru.

15-40

Fantastická výměna! Benneteau tak dlouho bušili na síti do připravené dvojice Paes, Štěpánek, až Zimonjić zahrál lehký míč, kterým nabídl servis pro Štěpánka. Karvinský rodák bezchybně zatlouká míč do kurtu.

15-15

Fantastický return Leandera Paese. Zdá se mi, že publikum je lehce nakloněno právě této dvojici.

0:1

A ten je využit. V této výměně přešel míček přes síť asi patnáctkrát, pokud jsem stihl dobře počítat. Tak dlouhu si totiž vyměňovali údery mezi sebou Štěpánek s Benneteauem a Zimonjić s Paesem čekali, co bude. Nakonec se pro rychlý útok na síť rozhodl Paes a nedal soupeřům šanci.

Síť je natažena, rozhodčí jsou připraveni, čeká se už jen na hráče!

3:6

Paes se Štěpánkem získávají třetí set, když lob z rakety Nenada Zimonjiće míří daleko za základní čáru.

2:4

Radek Štěpánek si bere challenge, protože si myslel, že jeho forhend skončil na čáře. Jestřábí oko ale potvrdilo, že kulatý žlutý nesmysl šel o snad půl centimetru ven.

0:1

To byla panečku, výměna. Stihl jsem to počítat a nyní letěl míč přes síťku šestnáctkrát. Nakonec se však raduje česko-indická dvojice. Úder Štěpánka u sítě ještě stihl Zimonjić odvrátit, na kraťas Paese už ale byl krátký.

4:6

Leander Paes nyní vzal vše na sebe. Return, první forhend i druhý forhend. Ten poslední již francouzko-srbská dvojice odvrátila pouze do sítě a stav setů je tak rázem vyrovnaný.

0-40

Čtvrtá dvojchyba páru Benneteau, Zimonjić přichází asi v tu zatím nejméně vhodnou chvíli.

4:5

A utkání se dramatizuje. Radek Štěpánek si naběhl na síť a chtěl zahrát vítězný míč, ale ten míří těsně mimo čáru. Štěpánek si vzal ještě jestřábí oko, ale to výrok rozhodčích potvrdilo.

40-15

Dva brejkboly pro dvojici Benneteau, Zimojnić!

15-40

A pozor, dva brejkboly pro dvojici Štěpánek, Paes.

6:4

I když nyní zejména Radek Štěpánek bojoval u sítě jako lev, tak prostě Juliena Benneteaua nepřelstil. Zdánlivě ztracený míč ještě doběhl, ale francouzský tenista jej zahrál mimo dosah Paese.

40-0

Třetí eso dvojice Benneteau, Zimonjić znamená tři setboly.

40-40

Tak tohle byla fantazie v podání Zimonjiće. Štěpának zahrál skvělý return na podávajícího, jenže, kde se vzala, tu se vzala, levá ruka Nenada Zimojniće, která krásně prohodila Leandera Paese.

4:3

Benneteau se Zimonjićem nyní berou Paesovi se Štěpánkem podání. Paes sice výborně servíroval, jenže Zimonjić jeho servis odvrátil a následně Benneteau namířil nechytatelný míček mezi své soupeře.

3:3

Opět parádní výměna u sítě, kdy míč letěl přes pásku snad šestkrát. Štěpánek se rozhodl drama ukončit, ale prudký míč z jeho rakety jen těsně míjí základní čáru.

0-15

Opět krásná výměna, kterou lze vidět jen u čtyřhry. Zkušenostmi otřískaný Paes vytáhl téměř bezchybný míč z rakety Zimonjiće a míří přesně mezi francouzko-srbskou dvojici.

40-A

První brejkbol pro Paese se Štěpánkem.

15-30

Tohle byla krásná výměna u sítě, kde čekal Benneteau se Zimojnićem na Paesův forhend. Poprvé ještě odvrátili, ale podruhé se nedohodli, kdo míč trefí a ten končí na síti.

Minuta do zahájení.

Benneteau, Zimonjić – Paes, Štěpánek

1:3 6:4, 4:6, 3:6, 4:6

konec

Zpět na online