Menu

Hokej

Stilmat extraliga juniorů inline hokeje

Střída Sport Pardubice – IHC Night Birds Přerov

7:4

konec (3:3, 4:1)

29.06.2013, 10:00 • Martin Voltr

38:52

Pardubice právě vstřelily branku!
Teď už je ale hotovo. Před brankovištěm získal v souboji kotouč LUKÁŠ NEDVÍDEK, rychle se obtočil kolem ležícího Dohnala a bekhendem zasunul do prázdné. Gól číslo čtyři v podání pardubického špílmachra – 7:4. Bez asistence.

38:28

Definitivně rozhodnout mohl Michal Brida, z pravé strany ale nenašel mezírku v Dohnalově postoji.

36:20

Pardubice právě vstřelily branku!
Třetí využitá přesilovka přibližuje pardubické mladíky postupu! Michal Brida poslal puk středem LUKÁŠI NEDVÍDKOVI, který napoprvé Dohnalův beton nepřehodil, ale z druhého pokusu už ano a také završil hattrick – 6:4! Asistence: Michal Brida.

36:03

Z pravé strany napálil Jan Veselý tyčku!

35:05

Pardubice si zahrají alespoň přesilovou hru. Aleš Jergl pyká za podražení.

35:05

Michal Štědrý zůstal za přerovskou obranou, jenže samostatný únik nevyužil.

31:01

Pardubice právě vstřelily branku!
Zaváhání v zadních řadách Pardubic možná nezmizí, ale musí je přebít útočná kvalita, která teď přináší ovoce! Akci tři na dva zakončila křižná přihrávka Bridy na JANA VESELÉHO, jenž se do puku nádherně položil a Dohnal se nestačil přesunout. Hattrick – 5:4! Asistence: Michal Brida, Michal Procházka.

30:17

Fantastický Petric! Moře času proti němu měl nejprve Aleš Jergl, a když se jemu nezadařilo, pak poslal puk zpátky na Andrýskovu hokejku. I jeho blafák ale zastavil gólman na brankové čáře lapačkou!

27:15

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Ve hře tří proti třem ale Přerov okamžitě vyrovnává! Nezastavitelný ALEŠ JERGL se sice na levé straně nezbavil svého obránce, ale jeho střela byla i tak naprosto přesná – 4:4! Asistence: Jan Andrýsek.

26:13

Pardubice právě vstřelily branku!
Až přesilová hra pomohla Pardubicím k zaslouženému převzetí vedení. Dohnal se mohl v brankovišti přetrhnout, a tak nebylo divu, že po přesunutí hry na JANA VESELÉHO už nemohl brankář nic dělat – 4:3. Bez asistence.

25:55

Pardubice budou hrát tři na dva! Aleš Jergl doplní svého parťáka s trestem za hákování.

25:45

Po menší roztržce znovu odcházejí za katr dva hráči současně. Za Pardubice Daniel Voženílek a Mikuláš Zbořil, oba za hrubost.

25:12

Lukáš Nedvídek posunul puk do strany Michalu Bridovi, který ale nenašel u tyčky místo. Dohnal o pár chvilek později předvedl další skvělý zákrok prévě proti Nedvídkovi, který nezvedl kotouč tak, jak si představoval.

23:45

Hru ve strhujícím tempu jasně ovládají Pardubice. V další gólovce ale vypálili nepřesně a když pak Dohnal zase jen ležel na ploše, pomohl mu v poslední chvíli navrátivší se Ondřej Čelko.

22:36

Jakub Dohnal drží remízový stav. Samostaný únik proti němu poslal Michala Procházku, ovšem přerovský gólman předvedl nádhernou chobotnici a puk vyrazil útočníkovi z hokejky.

21:47

To pardubický útok skončil zblokovanou střelou, ovšem Dohnal stačil i tak vyniknout. Puk se mu totiž snášel za hlavu a musel ho lapit reflexivním zákrokem!

20:55

Aleš Jergl byl blízko svému čtvrtému bodu v utkání. Gólovou šanci mu vypracoval Jan Andrýsek přihrávkou kolem tyčky, ovšem souboj tváří v tvář pak vyhrál Filip-Daniel Petric.

19:44

A tak je řada zase na Pardubicích. Sólové úniky ovšem neproměnili Brida ani Procházka!

19:03

Ani nevěděl jak, Aleš Jergl se nádherně prohnal kolem beka a mohl strhnout vedení zpět na přerovskou stranu. Petrice ale neprostřelil!

17:28

Pardubice právě vstřelily branku!
...a rovnou také k vyrovnání! Čtyři hokejisté v červeném předvedli nádherný ťukes, během tři sekund si kotouč vyměnili všichni. Veselého pas napříč pásmem poslal Procházka přimo na hokejku LUKÁŠE NEDVÍDKA, který to měl před odkrytou svatyní jednoduché – 3:3! Asistence: Michal Procházka, Jan Veselý.

15:45

Pardubice jsou teď výrazně lepší. Bude se hrát ve třech na obou stranách, může za to hákování přerovského Jana Andrýska a podražení jeho soupeře Michala Štědrého.

14:49

Pardubice právě vstřelily branku!
Stačilo málo a kontaktní gól je na světě. Ještě u střídačky vybojoval kotouč LUKÁŠ NEDVÍDEK a první útok do třech mu ještě nevyšel, ale pak se dlouhým obloukem vrátil zpět a z mezikruží trefil přesně místo nad Dohnalovým betonem – 2:3! Bez asistence.

12:27

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Hokejisté Přerova svůj obrat potvrzují třetím úspěchem! Pardubičtí opět zaspali a od červené čáry uháněl s pukem Aleš Jergl. Ještě správně čekal, než vybídl křižnou přihrávkou MIKULÁŠE ZBOŘILA, který poslal kotouč z první pod břevno – 1:3! Asistence: Aleš Jergl.

12:16

Další rychlý výjezd od hrazení předvedl Jan Andrýsek, ale kotouč se zastavil u tyčky.

11:42

Defenzíva Pardubic pracuje hodně mizerně! Zase ji zůstal za zády osamocený hráč a jen kvůli zákroku na hraně pravidel nezasunul do prázdné brány.

10:04

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Východočeši nevyužili přečíslení a z brejku na druhé straně přišel další gól! Rychlou akci zakončila Gremlicova přihrávka ALEŠI JERGLOVI, jenž si pardubického brankáře povedeným způsobem položil a pak měl snadnou práci – 1:2! Asistence: Martin Gremlica.

08:43

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
A je vyrovnáno. Znovu přitom nešlo o nějak závratnou akci, MARTIN GREMLICA jen z levé strany zkusil střelu na druhou tyč. Petric ji sice ztlumil, ale nezastavil, a puk se došoural za brankovou čáru – 1:1! Asistence: Aleš Jergl.

08:26

První vyloučení zápasu jde na vrub pardubického Ondřeje Panny. Menší trest za sekání.

08:07

Daniel Indrák se před Petricem marně pokoušel o teč, z protiútoku měl ještě lepší pozici Michal Procházka. Tentokrát ale Jakub Dohnal poklekl a šanci zastavil.

05:33

Pardubice právě vstřelily branku!
Dlouhou pasáž přetíná úvodní gól z hokejek Pardubic. Na středu hřiště dostal od Bridy kotouč JAN VESELÝ a zbytek akce už vzal na sebe. Obránce k němu nepřistoupil dostatečně rychle, Veselý tak mohl v poklidu propálit stojícího Dohnala kolem betonu – 1:0. Asistence: Michal Brida.

04:50

Za pardubickou obranou zůstal úplně volný Mikuláš Zbořil. Na Petrice zkoušel něco jako bekhendový blafák, ale kotouč mu zůstal za hokejkou!

01:33

Pardubice kontrují po chybě soupeře, před Dohnalem se zničehonic zjevil Michal Štědrý. Zblízka ho však nepropálil.

00:58

V dalším šikovném průniku už příliš nescházelo Aleši Jerglovi. Jeho polovysokou střelu ale Petric vytěsnil.

Střída Sport Pardubice – IHC Night Birds Přerov

7:4

konec (3:3, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Veselý (Brida), 15. Nedvídek, 18. Nedvídek (Procházka, Veselý), 27. Veselý, 32. Veselý (Brida, Procházka), 37. Nedvídek (Brida), 39. Nedvídek – 9. Gremlica (Jergl), 11. Jergl (Gremlica), 13. Zbořil (Jergl), 28. Jergl (Andrýsek)

Střída Sport Pardubice: Petric – Veselý, Brida, Procházka, Štědrý, Nedvídek, Panna, Voženílek. Trenér: Miloš Říha.

IHC Night Birds Přerov: Dohnal – Zbořil, Andrýsek, Gremlica, Mašíček, Jergl, Podepřel, Čelko, Indrák. Trenér: Patrik Škandera.

Rozhodčí: Jílek, Frodl.

Diváci: 25

Průběh zápasu
1. třetina
05:33
08:26
08:43
10:04
12:27
14:49
15:45
17:28
Po 1. třetině
2. třetina
25:45
25:55
26:13
27:15
31:01
35:05
36:20
38:52
Po 2. třetině