Menu

Hokej

STILMAT extraliga inline hokeje

IHC Slavia Praha – Mission Roller Brno

4:5

po prodl. (1:2, 2:1, 0:0, 1:1 - 0:1)

29.06.2013, 14:00 • Martin Voltr

57:19

Brno právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Slavia Praha letos mistrovský titul neobhájí, do finále postupuje po strhujícím dramatu Brno. PATRIK ŠEBEK si přiťukl s Michalem Šimem a když už to vypadalo, že zase vyhraje brankář, Šebek napodruhé nějak dostal kotouč do sítě – 4:5 po prodloužení!! Asistence: Michal Šimo.

56:31

Ohromný tlak na brankoviště zakončili slávisté do sítě, ale stalo se tak až po přerušení. Rozhodčí odpískali sevření kotouče.

56:21

A ještě jednou fenomenální Ondřej Jirkův, na tohle by se Hašek díval s otevřenou pusou!

55:45

Na druhé straně ani přečíslení dva na nikoho gólem nekončí! Loskotovi sebral blafák Jirkův svou neuvěřitelně dlouhou hokejkou.

55:07

Ne, ne a ne! Brabec vyčapal Woodse, Šimo pak napálil tyč a Woods ještě odmítl prázdnou bránu!

52:33

Jestli dnes slávisté nevyhrají, Pavel Mrňa asi v kabině rozláme všechny hokejky. Zase tyč!

51:25

Dvě neuvěřitelně obrovské šance měl Luděk Brož, ale není to gól! Brabcovi vydatně pomáhá brněnská nemohoucnost v koncovce.

47:39

Na druhé straně zase nezakončil přesně Brož, sám před Brabcem mířil jen do jeho výstroje!

47:13

Rozhodnout mohl individuální akcí Mrňa, ale není mu dnes souzeno.

46:44

Dva na jednoho v podání Loskota a Mrni zakončuje druhý jmenovaný vedle! Už byl ve velkém úhlu.

45:41

Další šance měli Kubica nebo Woods, na druhé straně zase Loskot! Co deset sekund vidíme gólovku, takhle určitě nerozhodný stav nevydrží.

45:02

Chamrádovo zakončení po pasu Milana Tomana vytahuje senzační beton Jirkůva!

44:18

Také na druhé straně to zvoní. Konstrukci branky Ondřeje Jirkůva rozezněl Marek Loskot!

43:39

Brno právě vstřelilo branku!
Drama nekončí. Osmnáct sekund před koncem přesilovky se Mission Roller prosazuje a zase tu máme nerozhodný stav! Zakončení Luďka Brože výtečně zastavil Brabec, ale puk zůstal ležet před ním a THOMAS WOODS ho snadno doklepl do prázdné branky – 4:4! Asistence: Luděk Brož, Michal Šimo.

42:59

Luděk Brož hned po buly napálil tyčku!

42:10

Práce pro vynikající lapačku Daniela Brabce, kterou neprostřelil Luděk Brož!

41:57

Za zvýšené brněnské aktivity vyprchaly poslední vteřinky z trestu obou kohoutů, ale hra v plném počtu dlouho nevydržela. Kubicu zahákoval Aleš Chamrád, Brno dostává vítanou možnost přesilové hry.

40:41

Slavia právě vstřelila branku!
Ohromně důležitý čtvrtý gól střílí pražská Slavia, která se tak poprvé v zápase dostává do vedení! Pavel Mrňa zavezl puk za červenou čáru, kde ho přenechal MARKU LOSKOTOVI. Ten si počkal, až Jirkůvovi mírně zastíní výhled obránce a pak ho zaskočil povedenou střelou k bližší tyčce – 4:3! Asistence: Pavel Mrňa, David Sem.

39:40

Až vyloučení na obou stranách přetíná po delší době hru. Milan Toman i Marek Vorel si vyslechli menší trest za hrubost, uvidíme dnes potřetí hru tři na tři.

38:35

Ale tohle bylo hezké! Zdeněk Kučera střílel vzdušnou přihrávku do předbrankového prostoru, kde ji tečoval Tomáš Demel. Jen pár čísel mimo!

36:35

Michal Šimo to vymyslel nádherně pro Thomase Woodse, ale ten si nerozuměl s hokejou a nechal puk jen tak ležet na ploše.

35:58

Ještě jednou Milan Toman, z levé strany pálil na druhou tyč. Tam měl Jirkův beton.

34:15

Lepší pozici měl před brněnským gólmanem Milan Toman, ale zakončení mu Jirkův sebral.

33:46

Pavel Mrňa už by potřeboval svou smůlu prolomit. Tentokrát měl na zádech obránce a proti sobě vytrčenou hokejku Jirkůva, která poslala puk do rohu.

31:00

Woods neprotlačil pas na Strýčka a Pavel Mrňa prchnul do protiútoku. Zezadu mu do hokejky klepl Patrik Šebek a i on je vyloučen, hrát se bude ve třech na obou stranách.

30:24

Milan Toman dohrál svého soupeře malý kousek za hranou inlinových pravidel a i když se mu to nelíbí, je to za dvě minuty. Napadení a přesilovka pro Brno.

28:17

Pavel Mrňa kroutí hlavou a spílá nebesům. Obranu i Jirkůva si nádherně odmítl, ale zakončení do prázdné brány pak podcenil a Jirkův svou ledabyle nataženou hokejkou zabránil gólu!

26:40

Brno je kompletní, po konci trestu ho ale musel podržet beton Jirkůva proti Loskotovi.

25:01

Strýček se Šebkem to vymýšleli do prázdné brány, ale první jmenovaný na puk o fous nedosáhl.

24:22

Tak brněnská přesilovka je minulostí. Hokejkou se po soupeři ohnal Thomas Woods a už sedí na trestné za hákování.

23:58

Michal Šimo mohl završit hattrick, ale sám před Brabcem přestřelil! Ještě Pavel Strýček na hranici brankoviště neztečoval puk mezi tři tyče.

23:25

Brňané hráli dobrou půlminutu v ponechané výhodě, kterou si ale za rámeček nedají. Přesilovka je každopádně výtečnou příležitostí. Ronald Wurm – 2 minuty za hákování.

22:06

Přišla šance Patrika Šebka, kterou musel – jak jinak – vytáhnout Daniel Brabec.

18:24

Otočit skóre mohl Aleš Chamrád, jehož ale zastavila hokejka Jirkůva. Bylo to na hraně trestného střílení, neboť brankáři hokejka v pohybu hodně neomaleně vypadla.

17:23

Slavia právě vstřelila branku!
Ve druhé čtvrtině se s tím hokejisté nepárají. Uplynulá minuta nabídla tři gólové šance MICHALA BEZOUŠKY. První dvě ještě senzačně vychytal Ondřej Jirkův, na tu třetí už ale nestačil a jen se smutně podíval, jak mu kotouč mizi mezi nohama a objevuje se v síti – 3:3! Asistence: Petr Kafka.

15:33

Brno právě vstřelilo branku!
A už je to zase jinak, brněnské inlinisty jako by inkasování tak akorát nakoplo. Málo chybělo kombinaci Šebka se Šimem, ale když na sebe natáhl hráče Thomas Woods a vyzval MICHALA ŠIMA před prázdnou bránou, už to jinak než gólem dopadnout nemohlo – 2:3! Asistence: Thomas Woods.

14:24

Slavia právě vstřelila branku!
Povedená přesilovka Pražanů je po zásluze korunována vyrovnávacím gólem. Když přebral kotouč na vrcholu čtyřúhelníku Petr Kafka, už byl Jirkův rozhozený, natož pak při zakončení JAKUBA BERNADA – 2:2! Asistence: Petr Kafka, Milan Toman.

13:33

Jakub Bernad se v úhlu rozhodl pro individuální zakončení a už mohlo být vyrovnáno. Jirkův ale svůj tým podržel.

13:06

...a má naopak ještě lepší vyhlídky. Elitní kanadský reprezentant Thomas Woods si vysloužil menší trest za hákování, Slavia jde na přesilovku.

11:50

Petr Kafka mohl chvíli před sirénou vyrovnat. Na bekhendovou kličku ale už byl v moc velkém úhlu, Ondřej Jirkův zůstal u tyčky skálopevně přikován.

10:29

Patrik Šebek je zatím u všeho důležitého na hrací ploše! Další senzační kombinaci zakončoval v sólovém úniku bekhendovým blafákem, jenže u tyčky byl skvělý Brabec!

09:59

Šebek skvěle přesměroval puk na Michala Šima, který z otočky okamžitě zakončoval, to ale jen do Brabcova betonu.

07:21

Hokejist Brna navíc dostávají početní výhodu. Podražením se provinil David Sem.

07:08

Brno právě vstřelilo branku!
Mission Roller přebírá zpět ztracené vedení, ovšem hodně šťastnou brankou. Šimo se nestačil položit do střílené přihrávky a kotouč poslal jen na zadní hrazení. Od něj se ale odrazil ke druhé tyčce, kde situaci dojel PATRIK ŠEBEK a protlačil puk za Brabce – 1:2! Asistence: Michal Šimo.

02:20

Hraje se ale zase před Danielem Brabcem. Ten musel na brankové čáře zastavit nejprve šanci Demela a poté ještě další akci jednoho z Brněnských.

01:01

Slavia právě vstřelila branku!
Ovšem jedna velká paráda zápas rychle vyrovnává! MAREK LOSKOT by si za tuhle akci zasloužil i první a druhou asistenci, nicméně připsán mu je "pouze" gól. Na brněnské polovině si udělal blázny z obránců a pak i z brankáře Jirkůva a když už měl kliček dost, prostě dal gól – 1:1! Bez asistence.

00:08

Brno právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelně rychlý úvod v podání Brňanů! Hned po vyhraném buly vyrazili dopředu a v osmé sekundě se ujímají vedení, a to si ještě myslím, že gól padl dřív. Patrik Šebek vrátil puk ze strany MICHALU ŠIMOVI, který i trochu se štěstím propálil Brabce – 0:1! Asistence: Patrik Šebek.

IHC Slavia Praha – Mission Roller Brno

4:5

po prodl. (1:2, 2:1, 0:0, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Loskot, 15. J. Bernad (Kafka, Toman), 18. Bezouška (Kafka), 41. Loskot (Mrňa, Sem) – 1. Šimo (P. Šebek), 8. P. Šebek (Šimo), 16. Šimo (Woods), 44. Woods (Brož, Šimo), 58. P. Šebek (Šimo)

IHC Slavia Praha: Brabec (Meravý) – Toman, D. Bernad, Sem, Tondr, Čížek, Kafka, Bezouška, Loskot, Mrňa, Chamrád, J. Bernad, Wurm, Babka. Trenér: Ladislav Nový.

Mission Roller Brno: Jirkův (Vybíral) – Kubica, Vorel, Obdržálek, Strýček, P. Šebek, Rajnoha, Šimo, Kachlík, R. Skácel, Kučera, Demel, L. Skácel, Woods, Brož. Trenér: Tomáš Kazlepka.

Rozhodčí: Jílek, Frodl.

Diváci: 152

Průběh zápasu
1. třetina
00:08
01:01
07:08
07:21
Po 1. třetině
2. třetina
13:06
14:24
15:33
17:23
23:25
Po 2. třetině
3. třetina
24:22
30:24
31:00
39:40
40:41
41:57
43:39
Po 3. třetině
Prodloužení
57:19
po prodl.