Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Hradec Králové – ŠK Slovan Bratislava

2:1

konec (1:0)

27.06.2013, 18:00 • Petr Dejnožka

Tipsport: 4.26 3.7 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Slovan dal gól!
Míč si postavil FILIP HLOHOVSKÝ a přesnou ranou po zemi poslal brankáře na opačnou stranu – 2:1!

86

Po skrumáži před hradeckou brankou odpískal hlavní rozhodčí penaltu pro Slovan!

85

Dochází ke druhému střídání Slovanu, odchází Bagayoko, nahradí ho Erik Čikoš.

75

Hradec nyní uháněl dokonce do přečíslení tři na brankáře! Nejprve to vzal sám na sebe David Vaněček, jeho ránu Polaček vyrazil k Sixtovi, jenže jeho pokus mířil mimo!

71

Zatím asi největší šance Slovanu v dnešním zápase! Z volného přímého kopu točil míč přes zeď Filip Hlochovský, brankář Ottmar lvím skokem vyškrábl míč z šibenice!

61

Další propadnutí slovenské obranné čtveřice přineslo stoprocentní příležitost pro Radka Voltra! Jakub Urbanec z levé strany přízemním centrem našel Voltra na malém vápně, hradecký forward si ale vybral pouze místo, kde stál připravený Polaček!

59

Brankář Ottmar musel předvést obtížný zákrok, zpoza šestnáctky napřáhl Alan Kováč a střelou k tyči protáhl hradeckého brankáře!

55

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Zatímco my zjišťujeme jméno zraněného hráče, na hřišti dochází k tlaku Slovanu a ojedinělé akci Hradce, která přinesla druhou branku. DAVID VANĚČEK se dostal ve vápně k míči a tvrdou dělovkou trefil horní růžek branky Slovanu – 2:0!

50

Na hřiště se dostal Kristián Kolčák, vystřídal zraněného Bagiho.

45+1

Zajímavý závěr prvního poločasu předvedl Asim Hec, který v úniku sám na brankáře nejprve nedokázal zakončit, o několik sekund nůžkami našel hlavu Tafata! Polaček byl překonán, ale nejhoršímu zabránil jeden z obránců stojící na brankové čáře!

29

Znovu jsme viděli zmatky v rozehrávce slovenského mužstva, využil toho Asim Zec, který znovu šel z levé strany sám na brankáře. Nyní již svatyni Slovanu trefil, pokus ale neměl potřebnou razanci k tomu, aby Polačka zaskočil!

20

Obrana Bratislavy znovu zapomněla na zabíhajícího hráče, vyšel z toho samostatný únik Asima Zece! Bosňan dokázal obstřelit vybíhajícího Polačka, ale nakonec jen o kousek netrefil levou tyč branky Slovanu!

9

A rázem to mohlo být o dvě branky! Skvělou práci na pravé straně předvedl Matěj Bodlák, jeho následný centr našel hlavu Libora Tafata! Nová posila Hradce hlavičkoval v záklonu, ale i přesto vystrašil hostující lavičku, jeho pokus skončil těsně mimo!

7

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Obrovská chyba v braně Slovanu znamená vedoucí gól českého druholigového celku! Kombinaci na hranici pokutového území zamrzla na Malinském, který obtížný míč nedokázal zpracovat. Obránci Slovanu se ale nedohodli a doslova přenechali balon ASIMU ZECOVI, který nadvakrát prostřelil brankáře Polačka – 1:0!

FC Hradec Králové – ŠK Slovan Bratislava

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Zec, 55. Vaněček – 87. Hlohovský (pen.)

FC Hradec Králové: 1. poločas: Lindr – Beránek, Rolko, Plašil, Zelený – Janoušek, Kopáč, Bodlák, Tafat, Malinský, Zec 2. poločas: Ottmar – Hodas, Hochmeister, Sixta, Voltr, Poděbradský, Shejbal, Urbanec, Vaněček, Šisler, Hock

ŠK Slovan Bratislava: Polaček – Niňaj, Hudák, Hlohovský, Grendel, Bagayoko (85. Čikoš), Bagi (51. Kolčák), Hutta, Kováč, Vrablec, Jakúbek