Menu

Tenis

Wimbledon - ženy (tráva)

Petra Cetkovská – Caroline Wozniacká

2:0 6:2, 6:2

konec

26.06.2013, 15:27 • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 3.04 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:2

V setu vítězí Cetkovská.Těžko říci, zda-li Wozniackou nelimitovalo zranění kotníku, které si přivodila během zápasu, kažodpádně musíme říct, že Cetkovská hrála skvěle. A poprávu postupuje do 3. kola tenisového Wimbledonu!

5:2

V gemu vítězí Cetkovská. Další využitý brejkbol pro Cetkovskou. Wozniackou má na lopatě, jen jeden gem jí dělí od velkého úspěchu na wimbledonském turnaji. Parádní forhendový úder jí nakonec zaručil pohodlné vedení.

4:2

V gemu vítězí Cetkovská. Byly to velké nervy, ale Cetkovská vše zvládla. Tenhle dlouhý gem ukončila forhendem přesně k lajně. Vede tak o dva gemy a má hodně nakročeno k vítězství.

3:2

V gemu vítězí Cetkovská. Ta skvěle měnila hru, hrála slajdované balóny, poté tvrdé údery. Až nakonec Wozniacká zahrála do těsného autu. Cetkovská využila v tomhle gemu až třetí brejkbol, ten jí ale dává velké šance zvítězit v tomhle utkání!

2:2

V gemu vítězí Cetkovská. Nevypadalo to s českou tenistkou dobře, podařilo se jí ale odvrátit dva brejkboly a nakonec potvrdit hned svou první výhodu.

1:2

V gemu vítězí Wozniacká. Znovu neúspěšný ritern Cetkovské, který skončil v síti. Dánka i druhý servis ve 2. setu soupeřce nepustila.

1:1

V gemu vítězí Cetkovská. Čistá hra pro Cetkovskou, tenhle gem trval jen něco málo přes minutu. Wozniacká nyní neměla žádnou šanci něco uhrát.

0:1

V gemu vítězí Wozniacká. Cetkovská od základní čáry posílá míček jen do autu, Dánka tak začíná druhý set dobře. O své podání nepřišla.

6:2

V setu vítězí Cetkovská. Paráda. Základem úspěchu byl prvotní bekhend, na který Wozniacká reagovala celkem pozdě. Dánka se pak ani nestačila včas přemístit na forhendový úder na druhou stranu. Cetkovská se tak trochu nečekaně ujímá snadného vedení.

5:2

V gemu vítězí Wozniacká. Dánka tenhle gem nakonec urvala pro sebe, odvrátila setbol a snížila. Jenže teď bude podávat Cetkovská na vítězství v prvním dějství.

5:1

V gemu vítězí Cetkovská. Krásný kraťas od základní čáry bekhendem, který zahrála Cetkovská podle učebnice a usměrnila ho těsně za síť, ukončil tenhle gem.

4:1

V gemu vítězí Cetkovská. Nádherný prohoz ze strany Cetkovské, další využitý brejkbol. Podruhé v tomto setu sebírá soupeřce podání. Takový průběh možná sama ani Češka nečekala.

3:1

V gemu vítězí Cetkovská. Dobré podání ze strany Cetkovské, Wozniacká pak byla rozhozená a zahrála forhendem jen do autu.

2:1

V gemu vítězí Cetkovská. Výborně! Hned první brejkbol Češka využila, Wozniacká zahrála jen za základní čáru. Teď je jen potřeba udržet si svůj servis.

1:1

V gemu vítězí Cetkovská. Česká hráčka znovu dobře zapodávala, ritern soupeřky nebyl dost solidní, takže Češka pak usměrnila míček přesně tam, kam potřebovala.

0:1

V gemu vítězí Wozniacká. Cetkovská riternovala pouze za základní čáru, Dánka si tak svoje první podání udržela.

P. Cetkovská – C. Wozniacká

2:0 6:2, 6:2

konec

Zpět na online