Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Turecko – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

25.06.2013, 20:00 • Yeni Sehir Stadium, Rize • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.14 3.37 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Ibrahim Yilmaz vyfasoval žlutou kartu.

90+2

Na poslední minutky se na hřiště podívá Brayan Perea, z trávníku naopak odchází Cristian Palomeque.

90

K bližší tyči směřovala prudká střela, kterou Bonilla úspěšně vyrazil, ale Turecko u balonu zůstává, a tak nebezpečí nekončí.

89

Ze hry odchází autor dnešní jediné branky Juan Quintero, kterého nahrazuje Harrison Mojica.

84

Poslední změna v sestavě Turecka. Ze hry odkráčel Okay Yokuslu, kterého nahradil Artun Akcakin.

84

Sebastián Pérez byl potrestán žlutou kartou a rozehrávat bude Turecko.

69

Druhého střídání využil Feyyaz Ucar. Na hrací plochu přišel Kerim Frei a odešel Hakan Calhanoglu.

67

Máme zde avizované střídání. Ze hry odchází Andrés Rentería, kterého nahrazuje Luis Mena.

63

Durmus se prezentoval skvělou přihrávkou, které se na hranici pokutového území zmocnil Yilmaz a z otočky vystřelil. Brankář Bonilla předvedl brilantní zákrok a nebezpečnou střelu zneškodnil.

61

Překvapivou střelu vyslal asi ze třiceti metrů Palomeque a pořádně vystrašil Özera, který měl štěstí, že balon branku jen těsně minul.

55

Taskin Calis se provinil faulem a sudí ho potrestal žlutou kartou.

52

Kolumbie právě vstřelila branku!
JUAN QUINTERO teď předvedl fotbalovou parádu, kterou okořenil vstřelenou brankou. Obdržel totiž těžkou přihrávku, balon si zpracoval, navedl si jej na levačku a poté se prezentoval jedovatou střelou, která byla nechytatelná a skončila v brance. Brankář Özer byl bez šance a inkasovanému gólu zabránit nedokázal.

47

Turecko dostalo výhodu volného přímého kopu a na starost si ho vzal Calhanoglu, který brankáře pořádně vystrašil, ale Bonilla jedovatý pokus zlikvidoval a balon vyboxoval. Jeden z kolumbijských obránců pak míč odkopl do bezpečí. Nicméně Calhanoglu to myslel a provedl opravdu výtečně, jeho pravačka je velmi přesná a silná.

46

Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Alpaslan Öztürk, přichází Taskin Calis.

43

Štiplavou střelu ze své kopačky vyslal Rentería a Özer nezasáhl příliš přesvědčivě. Balon mu vypadl z rukavic a bude následovat rohový kop.

40

Kolumbie se z ničeho nic dostala do výtečné situace, ale této šance nedokázala využít a střelecky vyšla naprázdno. Do vápna totiž přilétl přízemní centr, který mohl do prázdné branky poslat Vergara, ale nepodařilo se mu to.

38

Córdoba předvedl skvělou práci s balonem a oklamal hned dva protihráče, avšak Okay Yokuslu to nevystál a svého protihráče fauloval. Yokuslu vyfasoval žlutou kartu.

29

Rentería vybojoval na levém křídle míč a do vápna poslal centr, který chtěl uklidit do rukavic Özer, ale nepodařilo se mu to a balon mu vypadl. Do prázdné sítě mohl skórovat Vergara, ale neměl to štěstí a trefil bránícího protihráče, který zasáhl na poslední chvíli a střelu zablokoval.

23

Ethem Pülgir se provinil faulem a sudí ho potrestal žlutou kartou. Rozehrávat bude Kolumbie.

8

Jherson Vergara zastavil nedovoleně svého spoluhráče a za tento zákrok vyfasoval žlutou kartu. Faulovaný byl Yilmaz.

3

Na centrovaný míč si ve vápně počkal Yilmaz, ale Bonilla si počínal pozorně a prudkou střelu ukryl napodruhé do svých rukavic. Yilmazův pokus byl velmi nebezpečný, ale brankář zasáhl a udržel čisté konto.

3

Turecko se však výtečně ubránilo a po levém křídle podniklo rychlý protiútok, který vedl Calhanoglu, ale jeho přihrávku zastavil protihráč a balon odkopl na rohový kop.

Turecko – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Quintero

Karty:   23. Pülgir (TUR), 38. Yokuslu (TUR), 55. Calis (TUR), 90+5. Yilmaz (TUR) – 8. Vergara (CLM), 84. Pérez (CLM)

Turecko: Özer ─ Bisi, Calik, Pülgir, Durmus ─ Yokuslu (84. Akcakin), Sahin, Ucan, Calhanoglu (69. Frei), Öztürk (46. Calis) ─ Yilmaz.

Kolumbie A: Bonilla ─ Correa, Vergara, Aguilar, Balanta ─ Quintero (89. Mojica), Leudo, Pérez, Palomeque (92. Perea) ─ Córdoba, Rentería (67. Mena).

Rozhodčí: Doue ─ Yeo, Birumushahu