Menu

Fotbal

Evropská liga

Benfica Lisabon – Chelsea FC

1:2

konec (0:0)

15.05.2013, 20:45 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 3.06 3.3 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Na druhé straně se v obrovské šanci ocitl Cardozo, který mohl potrestat Ivanovićovu chybu, ale byl tam ještě Cahill a skluzem zablokoval Cardozovu střelu.

90+3

Chelsea právě vstřelila branku!
Hráči v modrých dresech sehráli standardní situaci na jedničku. Mata se prezentoval výborným centrem do velkého vápna, kde hlavičkoval BRANISLAV IVANOVIĆ a jeho střelecký pokus zapadl do Arturovy branky. Brankář portugalského celku nestihl ani zareagovat, a tak nemohl inkasované brance zabránit.

88

Lampard teď předvedl fotbalovou parádu, ale radost mu překazilo břevno! Lampardova střela byla opravdu unikátní a nechytatelná, ale Arturovi pomohla branková konstrukce.

81

Čech teď ze své sbírky vytasil brilantní zákrok a zlikvidoval stoprocentní gól, který měl na kopačce Cardozo. Střelecký pokus to byl nádherný a balon padal pod Čechovo břevno, jenže český brankář zasáhl opravdu výtečně.

78

Zraněný Garay nemůže pokračovat ve hře, a tak ho nahrazuje Jardel.

68

Benfica právě vstřelila branku!
ÓSCAR CARDOZO si počkal na pohyb ČECHA a bezpečně proměnil pokutový kop.

67

Benfica Lisabon bude zahrávat pokutový kop!

66

Jorge Jesus provedl dvě změny v sestavě. Ze hřiště odešli Rodrigo a Melgarejo, nahradili je Lima a John.

61

Luisão fauloval Torrese a byl potrestán žlutou kartou.

60

Chelsea právě vstřelila branku!
Čech vyhodil míč až do středového kruhu, kde jej Mata prodloužil na sprintujícího FERNANDA TORRESE a ten už to měl poměrně jednoduché. O balon ho chtěl obrat Luisäo, ale nepovedlo se mu to a TORRES už měl před sebou jen Artura, kterého obehrál a balon poslal do prázdné branky.

51

Gaitán odcentroval míč do pokutového území, ale nikdo z jeho spoluhráčů se ke střele nedostal. Benfica ale u balonu zůstala a Gaitán jej znovu odcentroval do vápna, kde se ke střele dostal hlavičkující Cardozo a balon dopravil do branky. Jenže sudí ji neuznal pro ofsajdové postavení. Z opakovaného záběru jsme mohli vidět, že ofsajd byl milimetrový.

45+1

Ezequiel Garay fauloval Oscara a Chelsea dostala výhodu standardní situace. K balonu se postavil Lampard, ale standardka se mu vůbec nepovedla.

38

Skvělou přihrávku obdržel Lampard a prezentoval se ještě lepší střelou, která byla gólová. Nicméně brankář Artur zasáhl výborně a jedovatou střelu vytěsnil na rohový kop.

29

Na pravém křídle se s balonem pohybovali hráči v červených dresech, ale nic zajímavého nevymysleli. Almeida sice odcentroval míč, ale pozorný Ivanović jej odvrátil do bezpečí.

14

Oscar fauloval zbytečně Péreze a za svůj nedovolený zákrok byl potrestán žlutou kartou. Následuje volný přímý kop pro Lisabon.

Benfica Lisabon – Chelsea FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Cardozo (pen.) – 60. Torres, 90+3. Ivanović

Karty:   45+1. Garay (BNF), 61. Luisão (BNF) – 14. Oscar (CHE)

Benfica Lisabon: Artur ─ Almeida, Luisäo, Garay (78. Jardel), Melgarejo (66. John) ─ Pérez, Matić, Rodrigo (66. Lima) ─ Gaitán, Cardozo, Salvio.

Chelsea FC: Čech ─ Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Cole ─ Lampard, Luiz ─ Ramires, Mata, Oscar ─ Torres.

Rozhodčí: Kuipers ─ van Roekel, Zeinstra