Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U17

Slovensko – Itálie

0:2

konec (0:1)

14.05.2013, 16:00 • Štadión MŠK Žilina, Zilina • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 3.2 3.0 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80+4

Tomáš Zázrivec vyfasoval žlutou kartu.

80

Gól na kopačce měl Čmelík, který si výtečně zpracoval míč a poté vystřelil, ale brankář Scuffet si připsal brilantní zákrok a jedovatou střelu úspěšně zneškodnil.

78

Poslední změna v sestavě hostí. Ze hry odejde Palazzi, kterého nahradí Tibolla.

70

Poslední změna v sestavě domácích. Zaharje si Zázrivec, který nahradil Káčera.

67

Vittorio Parigini fauloval a vyfasoval žlutou kartu.

67

Bonazzoli je na hřišti teprve malou chvíli a už měl gól na kopačce, avšak brankář Junas zasáhl opět skvěle a ubránil svůj tým před další inkasovanou brankou. Bonazzoli si totiž výborně naběhl do pokutového území, kde už mu v cestě stál právě jen domácí brankář, ale ten si počínal opravdu výtečně.

64

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Luca Vido, přichází Federico Bonazzoli.

64

Itálie právě vstřelila branku!
O přihrávku si řekl zapomenutý ELIO CAPRADOSSI, balon si ukázkově zpracoval a pak se prezentoval technikou střelou, na kterou neměl Junas nárok.

56

Varga si řekl o centr do pokutového území, ale k hlavičce se nedostal, protože Scuffet včas zasáhl a balon vyboxoval do zámezí.

55

Zoratto provádí první změnu v sestavě. Ze hřiště odchází Tutino, kterého nahrazuje Parigini.

54

Slováci kombinovali těsně před šestnáctkou, kde se ke střele dostal Haraslín, ale jeho pokus byl zablokován.

53

Druhá změna v sestavě Slovenska. Ze hřiště odešel Špalek, nahradil ho Slaninka.

51

Andrea Palazzi vyfasoval za zdržování žlutou kartu.

43

Do balonu se asi z 30 metrů opřel Haraslín, ale střelecký pokus jen těsně minul branku hostí.

41

Pecko do druhého poločasu poslal Čmelíka, který nahradil Otrísala.

38

Další šance Italů! Tentokrát se do ní dostal Vido, který se výborně uvolnil a postupoval sám na domácího brankáře, který vychytal další stoprocentní gólovku, a zachránil tak Slovensko od druhé inkasované branky.

36

Výbornou přihrávku za obranu dostal Cerri, který obešel domácího brankáře a mohl vystřelit do prázdné branky. Jenže italský útočník se prezentoval laxní střelou, Otrísal se stihl vrátit a balon odkopl do bezpečí.

16

Ve středu hřiště se s balonem pohybovali domácí hráči, ale Vido si všiml, že Varga váhá, a tak rozehrávku napadl a vyrazil do útoku. Vido postupoval sám na brankáře, připravil si míč na střelu a zkusil své štěstí. Nicméně Junas si připsal brilantní zákrok, kterým zlikvidoval stoprocentní gólovou šanci.

6

Volný přímý kop si vzal na starost Lesniak a ze své kopačky vyslal brilantní centr, na který si vyskočil hlavičkující Špalek a krásnou trefou poslal míč do branky. Sudí však gól neuznal, protože Špalek uvízl v těsném ofsajdu.

3

Itálie právě vstřelila branku!
Na levé straně se uvolnil Vido, který si šikovně počkal a pak přihrával před Junasovu branku. Tam si výborně naběhl MIRO PUGLIESE, který předběhl dva protihráče a přesnou trefou překonal brankáře Junasa.

Slovensko – Itálie

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 3. Pugliese, 64. Capradossi

Karty:   80+4. Zázrivec (SVK) – 51. Palazzi (ITA), 67. Parigini (ITA)

Slovensko: Junas ─ Vodecký, Otrísal (41. Čmelík), Varga, Kupec ─ Lesniak, Grič ─ Káčer (70. Zázrivec), Haraslín, Špalek (53. Slaninka) ─ Vestenický.

Itálie: Scuffet ─ Calabria, Sciacca, Capradossi, Dimarco ─ Tutino (55. Parigini), Palazzi (78. Tibolla), Pugliese, Steffè ─ Cerri, Vido (64. Bonazzoli).

Rozhodčí: Dunauskas ─ Storey, Žuk