Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

Anži Machačkala – FC Rubin Kazaň

2:1

konec (0:0)

04.05.2013, 16:00 • Anzhi-Arena, Kaspijsk, Machačkala • Martin Dvořák

Tipsport: 2.07 3.04 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
Lacina Traoré je mužem okamžiku a na lavičku Anži Machačkaly se opět vrací úsměvy! Reprezentant Pobřeří Slonoviny nejprve vysunul Žirkova, ale ten byl u míče později, než Traoré sám, postupuje z levé strany k brance, udělá kličku Ryžikovi a střílí z ostrého úhlu. Míč si nachází SAMUELA ETO´OA, který tělem dává vedoucí branku Anži.

86

Machačkala právě vstřelila branku!
Šťastná ruka Guuse Hiddinka, který poslal před pár desítkami vteřin na hřiště LACINU TRAORÉ a on se mu nyní odvděčil vyrovnávajícím gólem střelou z levé strany.

82

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
Laxnost obrany Anži nyní stojí domácí tým branku! ROMAN JEREMENKO totiž prošel z pravé strany až k pokutovému území, odkud z pravé strany, přímo z hranice vápna, střílí "bodlem" a puk zaplul ve vzduchu tak, že Pomazan neměl žádnou šanic.

Anži Machačkala – FC Rubin Kazaň

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. L. Traoré, 89. Eto´o – 82. Jeremenko

Karty:   13. Kverkvelia (RKA), 29. Ansaldi (RKA)

Anži Machačkala: Pomazan – João Carlos, Tagirbekov, Logašov, Ewerton, L. Diarra (90+3. Achmedov), Žirkov, Willian, Boussoufa, Jucilei (84. L. Traoré), Eto´o

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – César Navas, Kuzmin, Ansaldi (73. Marcano), Kverkvelia, Jeremenko, Karadeniz, Rjazancev, Natcho, M´Vila, Rondón

Rozhodčí: Kazmenko – Glot, Bereznev