Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Sunderland AFC

6:1

konec (2:1)

29.04.2013, 21:00 • Villa Park, Birmingham • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.23 3.24 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Na centrovaný míč si vyskočil hlavičkující Mandron a prověřil brankáře Guzana, který si připsal brilantní zákrok a zlikvidoval stoprocentní gólovou šanci.

88

Aston Villa právě vstřelila branku!
Skvělou práci s balonem a stabilitu teď prokázal GABRIEL AGBONLAHOR, jenž obešel obránce a následně i brankáře Mignoleta, který v souboji jeden na jednoho neuspěl a AGBONLAHOR se mohl radovat ze vstřelené branky.

86

Di Canio přichystal dvojí střídání. Ze hry odešli Graham a Gardner, nahradili je Mandron a Vaughan.

79

Ze hřiště odchází autor tří branek, kterým je Benteke. Na trávníku ho nahradí Bent.

76

Faulovaný byl Benteke, provinil se Phil Bardsley a vyfasoval žlutou kartu.

72

Aston Villa právě vstřelila branku!
Obránci Sunderlandu chybovali a CHRISTIAN BENTEKE toho využil. Mignolet mu sice snížil úhel, ale domácího útočníka to nezastavilo. CHRISTIAN BENTEKE zaznamenává dnešní třetí branku, a připisuje si tak hattrick.

70

Stephane Sessegnon se provinil ošklivým šlapákem a od sudího uviděl červenou kartu.

67

Hosté se jen se štěstím ubránili, protože hned dvě gólovky měl na kopačce Weimann. Nejprve zasáhl výborně Mignolet a jedovatou střelu zlikvidoval, ale odražený balon se dostal zase do míst, kde byl Weimann, jenž vystřelil i podruhé. Tentokrát už zasahoval jeden z domácích obránců, který zabránil gólu na brankové čáře.

66

Danny Rose obdržel žlutou kartu a domácí tým dostal výhodu standardní situace.

62

První střídání provádí tým Sunderland AFC: ze hřiště odchází Sebastian Larsson, přichází James McClean.

60

Aston Villa právě vstřelila branku!
Centrovaný míč se vznášel ke vzdálenější tyči, kde se výborně uvolnil hlavičkující CHRISTIAN BENTEKE a přesnou trefou k tyči navýšil skóre na 4:1. Na gól přihrával Westwood.

55

Aston Villa právě vstřelila branku!
Velmi jedovatou střelu ze své kopačky vyslal Agbonlahor, ale Mignolet si připsal reflexní zákrok a střelecký pokus zneškodnil. Nicméně balon se odrazil přesně do míst, kde byl neobsazený CHRISTIAN BENTEKE, jenž hlavou doklepl míč do odkryté brány.

38

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté vystihli rozehrávku hostů a okamžitě vyrazili do protiútoku. Sprintující Lowton vyvezl míč a následně přihrál přesně do míst, kam si naběhl ANDREAS WEIMANN, jenž nekoprominsně zakončil a Mignoletovi nedal šanci.

34

Carlos Cuéllar obdržel žlutou kartu.

33

Sunderland právě vstřelil branku!
Na druhé straně adresoval Graham do pokutového území přihrávku, které se zmocnil DANNY ROSE, jenž přesnou trefou k tyči srovnává na 1:1.

31

Aston Villa právě vstřelila branku!
Tak tohle byla neskutečná paráda. RON VLAAR ze své kopačky vyslal velmi přesnou ránu, která málem protrhla soupeřovu síť. VLAAR vystřelil ze 30 metrů a balon zaplachtil přesně mezi tři tyče. Brankář Mignolet byl bez šance.

26

Agbonlahor obdržel skvělou přihrávku za obranu a před sebou měl pouze brankáře Mignoleta. Agbonlahor se do balonu opřel z první, ale střela mu příliš nesedla a jen o pár centimetrů minula levou tyč. Tohle byla nádherná akce a pro hosty velmi nebezpečná.

Aston Villa FC – Sunderland AFC

6:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 31. Vlaar, 38. Weimann, 55. Benteke, 60. Benteke, 72. Benteke, 88. Agbonlahor – 33. Rose

Karty:   34. Cuéllar (SUN), 66. Rose (SUN), 76. Bardsley (SUN)   70. Sessegnon (SUN)

Aston Villa FC: Guzan ─ Lowton, Vlaar, Baker, Bennett ─ Westwood, Delph ─ Weimann, Sylla, Agbonlahor ─ Benteke (79. Bent)

Sunderland AFC: Mignolet ─ Bardsley, O'Shea, Cuéllar, Rose ─ Gardner (86. Vaughan), N'Diaye ─ Larsson (62. McClean), Sessegnon, Johnson ─ Graham (86. Mandron)

Rozhodčí: Dean ─ Collin, Brooks

Diváci: 37 428