Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Club Bruggy KV – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:0)

28.04.2013, 14:30 • Jan breydelstadion • Jakub Zahradníček (@Zahyla13)

Tipsport: 2.55 3.33 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Dieumerci Mbokani neproměnil penaltu.Stále 2:1!!

90+2

87

Míč se po hlavičce Toma De Suttera ocitl v brance Brugg, ovšem rozhodčí tento gol neuznal, neboť Sutter při výskoku fauloval.

85

Dieumerci Mbokani se dostával do velké šance, na poslední chvíli mu obránce ukopl míč a Mbokani fauloval. Domácí se opět na chvíli dostávají na půlku Anderlechtu.

82

Odešel i nejlepší útočník dnešního zápasu Matias Suarez. Nahradil ho Milan Jovanovic, který díky své postavě bude postrachem pro domácí obranu.

79

Ze hřiště odešel i střlece hostů Massimo Bruno.

78

Za obrovského potlesku odchází ze hřiště domácí hrdina dnešního utkání a Jesper Jorgensen

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Lior Refaelov, přichází Eidur Gudjohnsen.

68

Po právu udělená žlutá karta. Carl Hoefkens by si měl dávat pozor do konce utkání.

Rychlé snížení a Anderlecht je opět ve hře. Střelcem je Massimo Bruno, který si naběhl na krásný centr od Mbokaniho a hlavou snížil na 2:1!

62

Krásný angličan a je to 2:0! Maxime Lestienne, tento 20-letý hráč Brugg dnes hraje velký zápas. Jeho 2. gol byl opravdu krásný. Nejprve zamotal hlavu domácím obráncům a pak střelou, která se otřela o tyč zvyšuje na 2:0!

59

V neskutečné šanci se ocitl domácí Carlos Bacca, když dostal nádhernou přihrávku přímo na penaltu. Měl ovšem menší problémy se zpracováním a následná střela si nenašla cestu mezi 3 tyče. Velké štěstí pro Anderlecht!

56

Střídající hráč Michael Almeback potrestán žlutou kartou, když stáhnul za dres unikajícího Suareze.

54

Obrovská šance Bruselu. Krásné zatažení po levé straně a následný centr před bránu vyřešil Vladen Kujovic zachycením míče a tím zneškodnil slibně vypadající akci hostů.

46

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází InMichael Almeback.

42

Obrovská šance domácího Jespera Jorgensena. Krásná střela se kterou si ovšem hostující Silvio Proto poradil. Štěstí pro Anderlecht.

42

Za protesty potrestán Hráč s číslem 20 Behrang Safari.

41

Ryan Donk potrestán žlutou kartou, když zfauloval pronikajícího Suareze.

27

V ofsajdu přistižen Dieumerci Mbokani. Kdyby se nejedlo o postavení mimo hru, mohlo být vyrovnáno. Velká šance hostů ukončena hvizdem hlavního rozhodčího.

19

Krásná akce domácích, z levé strany střílel Enoch Kofi Adu, jeho střela ovšem golem nekončí, ale povedená akce domácích.

15

Goool, ovšem do sítě Anderlechtu. Ojedinělá akce domácích. Ryan Donk našel krásnou přihrávkou naběhnutého Maxime Lestienna, který přízemní střelou otevírá golový účet dnešního utkání.

Club Bruggy KV – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Lestienne, 62. Lestienne – ?. Bruno

Karty:   41. Donk (BGY), 56. Almeback (BGY), 68. Hoefkens (BGY) – 42. Safari (AND)   90+2. Duarte (BGY)

Club Bruggy KV: Vladen Kujovic – Ryan Donk, Oscar Duarte, Tom Hogli, Enoch Kofi Adu – Jesper Jorgensen, Maxime Lestienne, Thomas Meunier, Lior Refaelov – Carlos Bacca, Eidur Gudjohnsen

RSC Anderlecht: Silvio Proto – Cheikhou Kouyaté, Bram Nuytinck, Behrang Safari, Marcin Wasilewski – Lucas Biglia, Guillaume Gillet, Sacha Kljestan, Tom De Sutter – Milan Jovanovic, Dieumerci Mbokani