Menu

Fotbal

Gambrinus liga

FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec

2:3

konec (0:1)

28.04.2013, 18:05 • Městský stadion v Mladé Boleslavi • Štěpán Tomš

Tipsport: 2.43 3.1 2.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Liberec právě vstřelil branku!
To je závěr jako hrom! JIŘÍ ŠTAJNER znovu strhl vedení na stranu Liberce, když nejprve rozehrál nebezpečně standardku a později míč odražený před pokutové území trefil přesně k levé tyči Millerovy brány!

89

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Liberecká obrana zaspala, Nešpor prodloužil míč na zadní tyč a MATEJ SIVRIĆ vyrovnal dělovkou pod břevno na 2:2. Kušnír zasáhnout nestihl stejně jako brankář Kovář.

70

Liberec právě vstřelil branku!
Jenže udeřilo na druhé straně a Severočeši jdou znovu do vedení. MICHAEL RABUŠIC se trefil z totožné situace jako v prvním poločase, akorát že teď mu na gól přihrál po zemi Šural.

56

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
MARTIN NEŠPOR potvrzuje, že protrhl své střelecké trápení. Po Jarolímově přihrávce to vypadalo na ztracený míč, ale Nešpor jej se štěstím vybojoval a následnou střelu tečoval skluzující Kelič do protipohybu brankáře Kováře.

45

Liberec právě vstřelil branku!
V nastaveném čase hosté udeřili! Kušnír posunul míč na pravé straně Rybalkovi, jenž stříleným centrem našel na malém vápně MICHAELA RABUŠICE. Ten hlavou nedal Millerovi šanci.

FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Nešpor (Jarolím), 89. Sivrić (Nešpor) – 45. Rabušic (Rybalka), 70. Rabušic (Šural), 90. Štajner

Karty:   42. Zahustel (MBL), 50. Bořil (MBL), 68. Dosoudil (MBL) – 19. Sackey (LIB), 28. Delarge (LIB), 33. Kováč (LIB), 90. Kušnír (LIB)

Neproměněná penalta: 29. Jarolím (MBL), mimo

FK Mladá Boleslav: Miller – Bořil, Dosoudil, Johana, Kúdela – Štohanzl (75. Sivrić), Ščuk, Magera (61. Chramosta), Jarolím, Zahustel (51. Mareš) – Nešpor

FC Slovan Liberec: Kovář – Fleišman, Kováč, Kelič, Kušnír – Delarge (85. Frýdek), Pavelka, Štajner, Rybalka, Sackey (46. Šural) – Rabušic

Rozhodčí: Nenadál – Kovařík, Hrabovský

Diváci: 3541