Menu

Fotbal

Evropská liga

MOL Fehérvár FC – Sporting Lisabon

3:0

konec (3:0)

04.10.2012, 19:00 • Petr Dejnožka

Unibet.com: 4.3 3.5 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

34

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, začíná nám to tu zavánět debaklem! Hrubou chybu vyrobil Rojo, který zpackal přihrávku na gólmana a naservíroval míč na NEMANJU NIKOLIČE, který obstřelil brankáře Lisabonu - 3:0!

21

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Že by se nám zde rodilo překvapení? Kdo mohl čekat, že po dvaceti minutách bude Lisabon prohrávat 2:0? Nyní se o to postaral FILIPE OLIVEIRA, který si naskočil na Balufův centr a hlavičkou přesně k tyči podruhé překonal Rui Patricia - 2:0!

15

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Maďarský celek se dostává nečekaně do vedení, avšak za první minuty si to rozhodně zasloužil! Nikolič napřáhl z hranice vápna, brankář Rui Patricio střelu vyrazil, ale na dorážku PAULA VINICIA již neměl nárok dosáhnout - 1:0!

MOL Fehérvár FC – Sporting Lisabon

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 15. Paulo Vinicius, 21. Filipe Oliveira, 34. Nikolič

Karty:   35. Nikolič (VIF)

MOL Fehérvár FC: Božovič - Brachi, Paulo Viníciusm, Marco Caneira, Stopira, Sándor, Mitrovič, Balufo (68. Gyurcsó), Tóth, Filipe Oliveira, Nikolič (78. Torghelle) (89. Renato Neto)

Sporting Lisabon: Rui Patrício - Boulahrouz (71. Adrien Silva), Rojo, Izmajlov, Labyad (46. Schaars), Rinaudo (30. Van Wolfswinkel), André Martins, Pranjič, Fernandes, Jeffren Suarez, Viola

Rozhodčí: Jakobsson - Thorleifsson, Gudmundsson (všichni Island)