Menu

Fotbal

Liga mistrů

BATE Borisov – Bayern Mnichov

3:1

konec (1:0)

02.10.2012, 20:45 • Stadion Dinamo, Minsk • Jakub Vais (@KubaVais)

Unibet.com: 8.5 4.75 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

BATE Borisov právě vstřelil branku!
Tak tohle asi nikdo nečekal! BATE Borisov na stadionu v Minsku vyučilo mnichovský Bayern! Mozolevski unikl obránci Bayernu a byl sám před Neuerem, ale neukvapil se a počkal na nabíhajícího RENANA BRESSANA, který využil přihrávku a do takřka prázdné branky neměl potíž se trefit!

90+1

Bayern právě vstřelil branku!
FRANK RIBÉRY to vzal na sebe a snižuje na rozdíl jediné branky, když využil přesně načasovanou nahrávku za obranu a tváří v tvář neměl s Gorbunovem problém.

79

BATE Borisov právě vstřelil branku!
Nyní už však tribuny stadionu Dinamo v Minsku bouří! VITALIJ RODIONOV, který převzal kapitánskou pásku, dává druhou branku, když využil přihrávku a zakončil na vzdálenější tyč!

23

BATE Borisov právě vstřelil branku!
Borisov se dokázal dostat k zajímavému přečíslení a po pasu od Volodka přesně zacílil ALIAXANDAR PAVLOV, který posílá domácí do možná překvapivého vedení.

BATE Borisov – Bayern Mnichov

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Pavlov, 79. Rodionov, 90+4. Renan Bressan - 90+1. Ribéry

Karty:   22. Pavlov (BAT), 70. Bordačev (BAT) - 51. Badstuber (BAY), 58. Dante (BAY), 72. Luiz Gustavo (BAY), 90+2. Pizzaro (BAY)

BATE Borisov: Gorbunov - Poljakov, Filipenko, Simić, Bordačev - Olechnovič, Lichtarovič, Volodko - Pavlov, Hleb - Rodionov.

Bayern Mnichov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Javi Martinez, Luiz Gustavo - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić.

Rozhodčí: Stavrev - Kirovski, Kostadinov - Meckarovski, Spirkoski (všichni Makedonie)