Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

SK Sigma Olomouc B – SK Hanácká Slavia Kroměříž

0:1

konec (0:0)

30.09.2012, 10:15 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Miroslav Fantal

Z Androva stadionu je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (12:05:22)
Hanácká Slavia Kroměříž si brankou v samotném závěru utkání zařídila vítězství 1:0. Jinak toho utkání příliš zajímavého nenabídlo.

Konec zápasu.

90

Hostující lavička dnes naposledy střídá. Více už neuvidíme Marek Havlík, kterého nahradí Jiří Dobeš.

89

Kroměříž právě vstřelila branku!
Olomoučtí vložili všechny síly do útoku a hosté otevřené obrany využili. Pavel Vojtášek v akci dvou na dva vyslal do zakončení MARKA HAVLÍK, který jemným posunutím obstřelil Šustra.

88

Marek Havlík se dopustil nedovoleného zákroku a inkasoval žlutou kartu.

87

Miloš Kopečný po rychlém brejku svého týmu jen lehounce tečoval míč, který nakonec proletěl těsně vedle pravé tyče.

86

Olomoučtí se dostávají do závěrečného tlaku, Kroměřížští se pouze brání a odkopávají míče.

81

Druhá změna hráče na straně hostů. Pavel Vojtášek nahrazuje Petra Janču.

81

Jan Navrátil zastihl rychlý míč ještě na hrací ploše a skluzem jej poslal do vápna Kroměříže, odkud zamířil Marek Heinz vedle.

76

Poslední střídání domácího celku. Ze hřiště odchází Igor Golban, kterého nahrazuje Lukáš Chlebek.

69

Máme tu druhé střídání na straně Sigmy. Místo Adama Ševčíka míří na hrací plochu Jakub Rolinc. Zároveň střídají také hosté. Ze hřiště odchází David Handl, kterého nahradí Miloš Kopečný.

Dnešní utkání sleduje 110 diváků.

63

David Steiner ve středu pole poslal k zemi domácího hráče, hra poté sice pokračovala olomouckou výhodou, ihned po přerušení hry ale kroměřížský útočník obdržel žlutou kartu.

59

Domácí poprvé střídají. Do utkání zasáhne Aleš Nešický. Druhým směrem putuje Václav Tomeček.

58

Velká příležitost Petra Janči. Hostující útočník se řítil sám na domácí branku, ale při zakončení byl už tísněný dobíhajícím obráncem a střela neměla potřebnou razanci. Šustr míč zkrotil.

52

Roman Ješko vyvezl míč na útočnou polovoinu a ze střední vzdálenosti jej vyslal na hostující branku. Rána domácího obránce ovšem mířila hodně vysoko.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 11:17.

První poločas skončil.

43

Jan Navrátil ve středovém kruhu provedl zákrok, který se neshodoval s pravidly, a inkasoval jako první hráč v dnešním duelu žlutou kartu.

41

Po rychlé kombinaci domácího celku přišel z pravé strany od Petra Vavříka přízemní centr, který se snažil ve skluzu uklidit míč za záda kroměřížského gólmana. Naneštěstí pro Sigmu skončila akce tyčkou!

37

Z dvaceti metrů zvolil přímé zakončení Marek Heinz, míč hostující bránu neohrozil a skončil v ochranné síti za ní.

35

Adam Ševčík se na značce pokutového kopu otočil s míčem okolo obránce soupeře a poslal míč těsně vedle levé tyče.

33

Přízemní centr směřující do velkého čtverce domácích chtěl umístit za Šustrova záda David Steiner, těsně před útočníkem Kroměříže ale odehrál míč jeden z domácích obránců do bezpečí.

21

Ondřej Šilinger napřáhl z úctyhodných čtyřiceti metrů, jeho dalekonosná střela ale neměla gólové parametry a Šustrovu branku neohrozila.

15

Dotřetice Jan Navrátil. Útočník Sigmy s míčem proběhl od autové čáry až před hostující šestnáctku, odkud vyslal další ostrou střelu. Nyní se míč jemně otřel o břevno.

13

Jan Navrátil opět ve střelecké příležitosti, tentokrát olomoucký mladík mířil technickým pokusem vedle levé tyče kroměřížské svatyně.

8

Jan Navrátil dostal mnoho prostoru před šestnáctkou Kroměříže, míč si posunul kousek před sebe a z dobrých pětadvaceti metrů vyslal na klec Zapletala tvrdý projektil. Rána domácího útočníka šla tšsně nad.

7

Petr Janča si nabíhal na dlouhý míč za domácí obranu, gólman Martin Šustr musel vyběhnout daleko z velkého čtverce, aby míč před Jančou ukopl do bezpečí.

4

Václav Tomeček se prohnal kolem levého beka hostujícího mužstva a z těžkého úhlu posílal míč prudkým přízemním centrem před branku Kroměříže. Rychlý balón ovšem jen proletěl Zapletalovou šestnáctkou, nikdo jej nezasáhl.

1

Utkání právě začalo, výkop měli hosté.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu, domácí SK Sigma Olomouc "B" v modrých dresech, hostující SK HS Kroměříž v černé kombinaci. Utkání pod vedením hlavního arbitra Josefa Černého odstartuje za okamžik.
Úvodní sestavy:

SK Sigma Olomouc B: Šustr – Golban, Ješko, Šindelář (C), Hála – Plšek, Vavřík, Heinz, Tomeček – Navrátil, Ševčík.

SK HS Kroměříž: Zapletal – Šilinger (C), Stojaník, Klabal, Budín – Fiala, Nevřala, Havlík, Handl – Janča, Steiner.

Rozhodčí: Černý – Fojt, Drozdy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

SK Sigma Olomouc B – SK Hanácká Slavia Kroměříž

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 89. Havlík

Karty:   43. Navrátil (OLB) - 63. Steiner (KRO), 88. Havlík (KRO)

SK Sigma Olomouc B: Šustr – Golban (76. Chlebek), Ješko, Šindelář (C), Hála – Plšek, Vavřík, Heinz, Tomeček (59. Nešický) – Navrátil, Ševčík (69. Rolinc).

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Zapletal – Šilinger (C), Stojaník, Klabal, Budín – Fiala, Nevřala, Havlík (90. Dobeš), Handl (69. Kopečný) – Janča (81. Vojtášek), Steiner.

Rozhodčí: Černý – Fojt, Drozdy

Diváci: 110