Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – Deportivo La Coruňa

5:1

konec (3:1)

30.09.2012, 19:50 • Petr Bílek

Unibet.com: 1.13 8.0 22.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Real právě vstřelil branku!
Aranzubia tentokrát směr střely vystihl, jenže CRISTIANO RONALDO poslal míč ideálně přesně do pravé tyče, od které se míč odrazil až za brankovou čáru - 5:1.

66

Real právě vstřelil branku!
Xabi Alonso poslal do vápna Deportiva parádní centr, na který si naběhl ideálně PEPÉ a jeho hlavička končí až v síti za bezmocným Aranzubiou.

44

Real právě vstřelil branku!
Domácí fotbalisté vedou o dvě branky, když opět hostující gólman dokázal jednou zasáhnout, avšak na hlavičkovou dorážku CRISTIANA RONALDA již nedosáhl - 3:1.

39

Real právě vstřelil branku!
Po geniálním pasu od Modriče šel z úhlu sám na hostujícího gólmana ÁNGEL DI MARÍA, jeho ránu Aranzubia vyrazil pouze na roh a sám dobíhající di María hlavou napodruhé dopravil míč do prázdné brány - 2:1.

23

Real právě vstřelil branku!
CRISTIANO RONALDO si počkal, pak ze svého pohledu poslal míč k pravé tyči a jelikož Aranzubia skočil na druhou stranu, je srovnáno na 1:1.

16

La Coruňa právě vstřelila branku!
Obrana domácího týmu byla nyní hodně pasivní, na hranici vápna se k míči dostal IVÁN SÁNCHEZ RIKI, který si sám před Casillasem poradil a v pohodě skóroval k pravé tyči.

Real Madrid – Deportivo La Coruňa

5:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 23. Ronaldo (pen.), 39. di María, 44. Ronaldo, 66. Pepe, 84. Ronaldo (pen.) - 16. Riki

Karty:   34. Özil (REA), 50. Modrič (REA) - 22. Pablo (DEP), 83. Evaldo (DEP)

Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo - di María, Khedira, Özil (46. Kaká), Modrič (58. Xabi Alonso), Cristiano Ronaldo - Higuaín (65. Benzema)

Deportivo La Coruňa: Aranzubia - Manuel Pablo (46. Laure), Zé Castro, Marchena, Evaldo - Bruno Gama, Juan Domínguez (70. Camuñas), Álex Bergantiños, Aguilar, Pizzi - Riki (56. Oliveira)

Rozhodčí: Gámez - Munuera, Gómez