Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Rayo Vallecano

6:1

konec (4:1)

30.09.2012, 16:00 • Estadio Municipal José Zorrilla, Valladolid • Jakub Kopřiva

Unibet.com: 1.85 3.45 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Další parádní akce domácích. Ebert utekl po pravé straně a pak přihrál na hranici malého vápna, kde byl MATEUS MANUCHO, který krásně prostřelil brankáře Vallecana.

56

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Po dalším rychlém brejku je tu další gól do branky Vallecana. Manucho opět skvěle našel ÓSCARA, který se řítil sám na hostujícího brankáře. Ani tentokrát nezaváhal a technickou střelou vstřelil pátou branku svého týmu.

38

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Ale hosté míč ztratili, domácí podnikli rychlý brejk a je z toho další branka. Po kombinaci se míč dostal na pravou stranu, kde byl volný ANTONIO RUKAVINA, který parádní střelou pod břevno překonal hostujícího brankáře.

21

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Tak zatím sledujeme parádní zápas. Manucho skvěle našel ÓSCARA, který se řítil sám na brankáře hostí. Domácí borec to udělal zkušeně a lehkým obloučkem Andradeho překonal.

14

Real Valladolid právě vstřelil branku!
A po další akci už domácí vedou. Po hezké kombinační akci se dostal míč na levou stranu, kde byl Óscar, který poslal parádní centr na malé vápno hostů, kde se hlavou prosadil MATEUS MANUCHO, který hlavou poslal Valladolid do vedení.

10

Real Valladolid právě vstřelil branku!
A je srovnáno. Po dlouhém výkopu domácího brankáře vyhrál hlavičkový souboj Manucho, k míči se na hranici velkého vápna dostal ALBERTO BUENO, který hezkou střelou prostřelil hostujícího brankáře.

6

Vallecano právě vstřelilo branku!
Tak to je šok pro domácí hráče i fanoušky. Po hodně rychlém brejku se z levé strany prosadil skákavou střelou ALEJANDRO DOMÍNGUEZ.

Real Valladolid – Rayo Vallecano

6:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 10. Bueno, 14. Manucho, 21. Óscar, 38. Rukavina, 56. Óscar, 87. Manucho - 6. Domínguez

Karty:   27. Álvaro Rubio (RVL) - 24. González (VLL), 55. Carlos (VLL), 83. Labaka (VLL)

Real Valladolid: Jaime - Rukavina, Valiente, Sereno (80.Peňa), Balenziaga - Rueda, Óscar, Omar (64.Ebert), Álvaro Rubio (84.Baraja), Pérez - Bueno, Manucho

Rayo Vallecano: Andrade - Tito, Amat, Labaka, Carlos (69.Piti) - Trashorras (62.Carrilho), Fuego, González - Domínguez (77.Bille), Lass, Delibašič

Rozhodčí: Gil‎ - Sáez, Rodriguéz