Menu

Fotbal

Pohár FAČR

SK Hanácká Slavia Kroměříž – 1.FC Slovácko

0:4

konec (0:0)

26.09.2012, 16:30 • Hanácká Slavia Kroměříž • Tomáš Kučera

77

Slovácko právě vstřelilo branku!
Lukáš se zbavil obránce a nacentroval míč na přední tyč. Brankář Zapletal míč špatně chytil a dal příležitost FILIPOVI HLÚPIKOVI, míč dorazit do prázdné branky.

66

Slovácko právě vstřelilo branku!
A během pár minut už Slovácko vede o tři branky. FILIP HLÚPIK dostal přihrávku do pokutového území a prostřelil brankáře Zapletala.

62

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko kopalo dva rohové kopy po sobě. Druhý rohový kop mu přinesl ovoce. Autor standardních situací Volešák nacentroval míč do ohně Kroměříže, ze skrumáži se míč odrazil k volnému STANISLAVU HOFMANNOVI, který pohodlně zvýšil na 2:0.

54

Slovácko právě vstřelilo branku!
A fanoušci Slovácka se dočkali. Kuncl centroval na hranici pokutového území, kde jej zpracoval na prsa Kerbr pro LADISLAVA VOLEŠÁKA, který střelou bez přípravy nedal brankáři Zapletalovi šanci.

SK Hanácká Slavia Kroměříž – 1.FC Slovácko

0:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Volešák, 62. Hofmann, 66. Hlúpik, 77. Hlúpik

Karty:   14. Handl (KRO) - 8. Hofmann (SLO), 55. Martykán (SLO)

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Zapletal - Šilinger, Kovařík (72. Kopečný), Klabal, Budín (74.Šobáň) - Steiner, Handl (64. Vojtášek), Fiala, Havlík - Janča, Nevřala

1.FC Slovácko: Heča - Reinberk, Trousil (46. Došek), Hofmann, Kuncl - Hlúpik, Valenta (46. Mezlík), Martykán, Volešák - Kerbr (71. Kovář), Lukáš

Rozhodčí: Machálek - Nádvorník, Dobrovolný