Menu

Fotbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

ŠK Slovan Bratislava – FC ViOn Zlaté Moravce

3:2

konec (1:1)

25.09.2012, 18:00 • Pasienky, Bratislava • Ján Sárközi (@SarkoziJ) sk

Postupujúcim z dnešného zápasu do štvrťfinále Slovanft Cupu sa stáva ŠK Slovan Bratislava. Gratulujeme. Po ôsmich minútach druhého polčasu to vyzeralo lepšie pre hostí zo Zlatých Moraviec, ktorí sa ujali vedenia po góle Škvarku. Domácich nakopli hlavne diváci, tí sa sformovali vo svojom sektore až v 55. minúte. O vyrovnávajúci gól sa postaral krásnym priamym kopom Marko Milinkovič a vymietol šibenicu Kuciakovej brány. Rozhodujúci gól zaznamenal Lester Peltier. Dnešné stretnutie sledovalo na štadióne iba 553 divákov, čo je podstatne menej, než na onlajny.eu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám príjemný zvyšok dnešného večera. (19:57:06)

Koniec zápasu.

90+1

Bagayoko sa krásne zbavil lopty, mohol nahrať niekomu zo svojich voľných spoluhráčov, no rozhodol sa zle a to nacentrovať a tak nastrelil len jedného z obrancov hostí.

90

Nadstavený čas 2 minúty.

90

Obrovská chyba Martina Kuciaka, na ktorého išla lopta a trochu ho postrašil Erik Grendel. Kapitán hostí sa otočil a takmer si strelil vlastný gól. Myslím, že lopta trafila len tyčku a nakoniec dokázal brankár loptu odkopnúť.

89

Kladrubský na Bagayoka a ten si nerozumel zrovna najlepšie s Jurajom Halenárom. Nevyzerá to, že by si hostia vytvorili záverečný tlak.

88

Juraj Halenár fauloval pri postrannej čiare Lukáša Kováča, no po chvíli sa domáci opäť ujímajú lopty.

86

No ihrisku zostáva ležať Mamadou Bagayoko, nie je to však nič vážne a v hre sa pokračuje.

85

Hostia sa snažia ešte niečo spraviť s výsledkom zápasu. Do konca zostáva približne 8 minút.

84

Ďalší priamy kop hostí zahrával Peter Orávik, v pokutovom území bolo azda 15 hráčov a jeden zo Zlatých Moraviec sa dostal k hlavičkovému zakončeniu. Pavel Kováč podcenil situáciu a takmer inkasoval.

84

Loptu si z rohového kopu výskokom berie Martin Kuciak pre seba.

83

Mamadou Bagayoko si veľmi pekne nabiehal a Marko Milinkovič mu poslal loptu, tak isto však dobre čítala obrana hostí a odkopáva loptu na roh.

82

Juraj Halenár bol nešťastne nastrelený loptou priamo do hlavy. Hra je na malú chvíľu prerušená.

81

Gorosito vyhral šprintérsky súboj s Janičom a odprevadil loptu za čiaru. Kováč bude odkopávať.

80

Hlohovský nepresne zakombinoval s Lukšíkom no domáci zostávajú pri lopte. Hra sa otočila a Mamadou Bagayoko sa netradične rozhodol strieľať. Lopta bola tečovaná obrancom hostí.

79

Posledné striedanie v zápase. Z ihriska odchádza Peter Farkaš a nahrádza ho Lukáš Janič.

78

Peter Orávik zahráva priamy kop, lopta sa nedotkla ani jedného hráča a odskákala až za čiaru. Pavel Kováč si stavia loptu na hranicu päťky.

77

Žltou kartou potrestaný domáci hráč Nicolas Gorosito.

76

Gorosito si nepostrážil Hodeka a brankár Kováč neskoro zareagoval. Našťastie pre domácich rozhodca odpískal faul útočiaceho hráča a neumožnil mu tak zakončiť.

75

Slovan dal gól!
Po centri z pravej strany sa dostal k hlavičkovému zakončeniu LESTER PELTIER, na prvýkrát to nevyšlo, no z dorážky už bez problémov trafil polo-odkrytú bránu.

75

Bagayokov center presvišťal pokutovým územím, no dobehol ho Juraj Halenár. Prihráva Jiřímu Kladrubskému, tomu však lopta odskočila od nohy nesprávnym smerom.

74

Ofsajd Slovanistov zabránil vzniku akcie. Lopty sa teda ujímajú hsotia a Bortel volí prihrávku na svojho brankára.

73

Lopta z priameho kopu hostí letela len presne do rúk Pavla Kováča.

72

Druhé striedanie v tíme hostí. Z ihriska odišiel Adrián Candrák a nahradil ho Peter Orávik.

72

Faulovaný Lukáš Kováč a ďalší priamy kop pre hostí, tentokrát z väčšej vzdialenosti.

71

Čerstvý hráč Andrej Hodek potrestaný žltou kartou.

71

Škvarkov prízemný center nenašiel nikoho z hráčov hostí, pri lopte teda Slovanisti.

70

Adam Žilák faulovaný pri pravej postrannej čiare a Zlaté Moravce budú zahrávať priamy kop.

69

Dnešné stretnutie sleduje 553 divákov.

68

Lukšíkov center do pokutového územia po prihrávke od Milinkoviča. Hlohovský sa snažil hlavou ešte nahrať, no úmysel mu nevyšiel.

67

Prvé striedanie v tíme hostí. Z ihriska odišiel Ľubomír Bernáth a nahraidl ho Andrej Hodek.

66

Slovan dal gól!
Krásny priamy kop v podaní MARKA MILINKOVIČA. Lopta letela do ľavého rohu a brankár Kuciak nemal šancu zabrániť gólu.

65

Pred pokutovým územím faulovaný Erik Grendel a domáci budú zahrávať priamy kop asi z 18 metrov.

64

Halenár loptu ťahal a ťahal, až nakoniec akciu pokazil. Prihrávka na zabiehajúceho hráča mu vôbec nevyšla.

63

Ofsajd hostí, domáci sa rýchlo snažia založiť protiútok, no Hlohovský si nerozumel s Lesterom Peltierom a tak lopta končí opäť pri gólmanovi hostí.

62

Dlhý center na Halenára, ktorý z prvej posiela loptu do šestnástky. Lester Peltier mal zrejme ďaleko k lopte, alebo aspoň si to myslel. Kuciak si stavia loptu na hranicu päťky.

60

Priamy kop domácich zahral Marko Milinkovič. Jeho strela preletela pokutovým územím a našla dobre stojaceho brankára Kuciaka.

59

Bagayoko skúšal nacentrovať do pokutového územia. Peter Farkaš zblokoval loptu, Slovan zostáva v akcii.

58

Posledné striedanie v domácom mužstve. Z ihriska odišiel Ákos Szarka a nahradil ho Filip Hlohovský.

57

Filip Lukšík chcel nahrať vlastnému brankárovi, no dopustil sa veľkej chyby a nahral do obrovskej šance útočníkovi Zlatých Moraviec. Postanný rozhodca však ešte predtým odmával, že lopta sa ocitla za čiarou. Out pre ViON.

56

Michal Škvarka sa snažil opäť sám preniknúť, no tentokrát bol dobre odtlačený a Kováč bude vykopávať loptu od svojej brány.

55

Ku koncu 55. minúty sa prvýkrát ozvali aj fanúšikovia domácich, ktorí sa až teraz zoskupili vo svojom sektore. Pomôže to domácim k vyrovnávajúcemu gólu.

55

A je to tak. Erik Grendel nahradil Kamila Kopúneka.

54

Slovan chystá po góle striedanie, na ihrisko sa dostane zrejme Erik Grendel.

53

Zlaté Moravce dali gól!
Krásnou individuálnou akciou sa predviedol MICHAL ŠKVARKA. Potiahol si loptu a prešiel si cez troch obrancov domácich. Dostal sa do šance 1vs1 na brankára a nemal problém so zakončením. Loptu poslal do pravého dolného rohu.

52

Juraj Halenár to chcel teraz vyskúšať ľavačkou a aj to teda vyskúšal. Jeho pokus však letel úplne mimo brány.

51

Center Škvarku letel do pokutového územia a hlavička jedného z hráčov hostí nenašla priestor brány.

50

Patrik Pavlenda sa krásne predieral do pokutového územia, v poslednej chvíli však dokázal domáca obrana odvrátiť šancu a poslať loptu na rohový kop.

50

Mamadou Bagayoko chcel odkopnúť loptu do bezpečia, no dvakrát nastrelil len hráča Zlatých Moraviec, následne mu pomohol Pavel Kováč.

49

Žltou kartou potrestaný Jiří Kladrubský za faul pri postrannej čiare.

48

Priamy kop Marka Milinkoviča len preletel pokutovým územím bez toho, aby sa lopty dotkol čo len jeden hráč. Kuciak bude odkopávať loptu od brány.

47

O prvú strelu v druhom polčase sa postaral Adam Žilák, lopta však letela vysoko nad bránu.

46

Úvodný výkop tentokrát obstarali domáci hráči. Ak by náhodou zostal stav nerozhodný aj po 90. minútach, o víťazovi by rozhodli pokutové kopy.

46

Začal druhý polčas.

46

Cez polčasovú prestávku sme videli jedno striedanie. Z ihriska odišiel Kristián Kolčák a nahradil ho Filip Lukšík.
Na začiatku prvého polčasu hýrili aktivitou domáci hráči, čo aj vyvrcholilo rýchlym gólom Gorosita, neskôr však prišla gólová odpoveď od Candráka, prakticky z prvej vážnejšej šance hostí. Po tomto sa dianie na ihrisku vyrovnalo a po prvom polčase je stav 1:1 absolútne zaslúžený. O jedinú žltú kartu sa postaral Candrák, ktorý veľmi tvrdo fauloval Bagayoka zozadu. Spomínaný hráč Adrián Candrák mohol zmeniť skóre zápasu 2 minúty pred koncom, no nedokázal trafiť prázdnu bránu a z čiary v poslednej chvíli odkopol loptu Bagayoko.

Prvý polčas skončil.

45+1

Žilák chcel dlhou loptou nájsť Lukáša Kováča, tomu zabránil styku s loptou dobrým šprintom Jiří Kladrubský.

45

Bagayoko sa snažil oklamať Chrena, no ten odrazil center na rohový kop. Nadstavený čas 1 minúta.

44

Hostia sa na chvíľu usadili pred pokutovým územím domácich, no už nenasledovala žiadna ďalšia strela.

43

Obrovská šanca hostí. Po chybe Kováča sa k lopte dostal Candrák a stála pred ním takmer prázdna brána. Jeho strelu vykopol sklzom z bránkovej čiary Mamadou Bagayoko a ani následná dorážka neskončila gólom.

42

Nebolo to nakoniec vôbec tak vážne, ako to vyzeralo a Lester Peltier už je po krátkom ošetrovaní späť v hre. Medzitým sa na trávniku nestalo nič, čo by stálo za postreh.

41

V päťke hostí zostáva na zemi ležať Lester Peltier, hra je na malú chvíľu prerušená.

40

Adrián Candrák potrestaný žltou kartou za faul zo zadu na Bagayoka.

39

Halenár našiel lobovanou prihrávkou Bagayoka a ten z prvej centruje do pokutového územia. Tam sa lopta poodrážala a bola odkopnutá preč, domáci zostávajú pri lopte.

38

Toto bola už pridlhá lopta na Kamila Kopúneka a ten aj keď sa veľmi snažil, nestihol loptu chytiť pred čiarou. Kuciak bude odkopávať od brány.

37

Juraj Halenár sa rozhodol vyskúšať to z diaľky. Jeho strela však bola veľmi nepresná a letela vysoko nad bránu.

36

Ďalšia strela Milinkoviča. Tentokrát však zblokovaná a končí za čiarou. Roh domácich, Martin Kuciak nemusel zasahovať.

36

Peltier priťukol Milinkovičovi a ten peknou nahrávkou našiel Kladrubského. Jeho strela neohrozila nijak vážnejšie bránku hostí.

35

Marko Milinkovič si potiahol loptu zo stredu ihriska až ku pokutovému územiu. Rozhodol sa pokračovať stále sám a nakoniec o loptu prišiel.

34

Rýchly Kováč sa snažil vysunúť Candráka, toho v bežeckom súboji odtlačil Mamadou Bagayoko a tak sa Slovan zmocnil lopty.

33

Zrejme som sa mýlil. Vyzerá to, že Adrián Candrák už je v poriadku a práve sa zapojil do hry. Našťastie to teda nebolo nič vážne.

32

Veľká chyba v obrane hostí. Obrana si nerozumela s brankárom a tak sa na chvíľu lopta ocitla bez majiteľa. Šancu mohol využiť Ákos Szarka, no brankár Kuciak stihol na poslednú chvíľu zobrať loptu pre seba.

31

Strelec jediného gólu hostí za pomoci lekárov veľmi ťažko odskákal na jednej nohe za postrannú čiaru. Vyzerá to, že bude treba striedanie.

30

Na trávniku pri vlastnom pokutovom území zostáva ležať Adrián Candrák a bude musieť byť ošetrovaný.

29

Bagayoko veľmi dlho čakal so zahratím autového vhadzovania. Nemal totiž komu nahrať, hráči sa nehýbali a boli poobsádzaní.

28

Adam Žilák po kombinácii s Candrákom vyskúšal pozornosť Kováča. Lopta bola tečovaná a domáci brankár nemal žiadne vážnejšie problémy.

28

V akcii teraz domáci. Tvrdá strela Marka Milinkoviča sa odrazila len od Kuciakových rúk. Slovan prišiel o loptu.

27

Strela Michala Škvarku odrazená na rohový kop zásluhou Nicolasa Gorosita. Pri centri z rohu stál dobre postavený hráč Slovanu pri tyči a odhlavičkoval loptu do bezpečia.

26

Milinkovičov center z priameho kopu a veľkej vzdialenosti letel presne do rúk dobre postaveného Martina Kuciaka.

24

Ďalšia veľmi nebezpečná akcia. Z pravej strany si potiahol loptu až do pokutového územia Michal Škvarka, jeho strelu vyrazil Kováč na roh.

23

Po krásnom centri z pravej strany sa volejom snažil zakončiť Adrián Candrák. Loptu trafil dobre, ale nestačilo to na to, aby skončila v sieti. Gólman domácich pokryl strelu.

21

V týchto minútach môžeme vidieť menej presné prihrávky na kopačkách domácich, než sme videli v prvých minútach zápasu.

20

Lopta z priameho kopu neohrozila bránku Pavla Kováča, ten si chystá loptu a bude odkopávať od brány.

19

Zlaté Moravce po góle očividne ožili a dostávajú sa do viacerých šancí. Faulovaný Candrák a hostia budú kopať priamy kop z pravej strany ihriska.

18

Po góle rýchla akcia domácich. Peltierov center bol odrazený a lopty sa zmocnili hostia.

17

Zlaté Moravce dali gól!
Ľubomír Bernáth z pravej strany krásnym točeným centrom našiel pred bránou ADRIÁNA CANDRÁKA, ktorý so svojou šancou naložil veľmi dobre a dokázal prekonať domáceho brankára.

15

Nebezpečný center na Bernátha, ktorý sklepol Škvarkovi. Jeho strela letela presne, no nemala dostatočnú razanciu. Pavel Kováč chytá loptu do svojich rúk.

14

Následne aj druhý rohový kop. Loptou sa však nedostali ani do pokutového územia. Juraj Halenár odkopáva do bezpečia.

13

Nešťastný teč domáceho obrancu pred svojou bránou a Zlaté Moravce budú zahrávať prvý rohový kop.

12

Milinkovičov točený center z rohového kopu a následná skrumáž v šestnástke. Lopta nekončí za čiarou ani po Halenárovej prudkej strele.

11

Juraj Halenár krásne vysunul Lestera Peltiera po čiare. Pri rohovej zástavke ho stíhal Martin Chren, ktorý nakoniec zblokoval center na roh.

10

Bernáth sa snažil zakombinovať s Candrákom, obrana Slovanu odpratala loptu do outu. Hostia zostávajú pri lopte. Candrák sa dostal k ďalšiemu centru, ale situácia sa opakuje a Bagayoko opäť odkopáva za čiaru.

9

Po faule na krajného obrancu si Pavel Kováč stavia loptu, aby vykopával od brány.

8

Domáci zatiaľ jednoznačne kontrolujú loptu a hráči hostí sa zatiaľ nedostali takmer ani za polovicu. Až teraz, Mamadou Bagayoko sklzom odpratal loptu za postrannú čiaru.

6

Slovan dal gól!
Súboj dvoch deviatok, Juraj Halenár odchádza ako faulovaný hráč. Marko Milinkovič zahral priamy kop, ktorý letel do stredu pokutového územia. V šestnástke sa najlepšie zorientoval NICOLAS GOROSITO a hlavou posiela loptu do brvna, odtiaľ sa odráža za čiaru.

4

Po tom, čo Peltier stratil loptu sa dostal k strele Marko Milinkovič, z prvej prudkou strelou trafil nad brvno Kuciakovej brány. Brankár Zlatých Moraviec nemusel zasahovať.

3

Priamy kop Slovanu, Milinkovičova lopta letela na hlavu Milana Kopica, ten však nevyskočil dostatočne, aby ju aj trafil. Pri lopte zostávajú domáci.

2

Prvý faul v zápase. Faulovaným hráčom Marko Milinkovič, ktorý sa hneď stavia k zahraniu priameho kopu z ľavej strany ihriska.
Úvodný výkop obstarali hráči Zlatých Moraviec, no hneď po rozohrávke prichádzajú o loptu. Pokus o vysunutie Peltiera končí pri Kuciakovi a tak si hosťujúci brankár vyskúšal tvrdosť lopty.

1

Stretnutie práve začalo.
Domáci ŠK Slovan nastúpil v tradične belasých dresoch, hostia v červeno - bielej kombinácii.
Hlavní aktéri dnešného stretnutia už prichádzajú na trávnik za sprievodu rozhodcovskej trojice. Pokiaľ by sa dnešné stretnutie skončilo remízou, nebude nasledovať predĺženie, ale rovno pokutové kopy. Také sú pravidlá Slovanft Cupu, zápas o malú chvíľu začne.
Náhradníci:

ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Lukšík, Hudák, Hlohovský, Grendel, Mészáros, Sabo

FC ViON Zlaté Moravce: Matlák - Hodek, Orávik, Majerník, Janič, Bolinha

Náhradný rozhodca: Michal Perašín
Delegát: Ivan Bartoš
Úvodné zostavy:

ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Halenár (C), Milinkovič, Kopúnek, Gorosito, Kladrubský, Bagayoko, Kolčák, Peltier, Szarka, Kopic

FC ViON Zlaté Moravce: Kuciak (C) - Pavlenda, Kováč, Candrák, Chren, Bortel, Bernáth, Obročník, Farkaš, Žilák, Škvarka

Rozhodca: Leško - Poláček, Jenčura.
Pekný deň Vám prajem z bratislavských Pasienkov. Na štadióne je príjemných 24 °C, zápas začne o necelých 30 minút. Prajem vám príjemný športový zážitok na onlajny.eu.
V 3. kolo Slovnaft Cupu sa predsaví domáci Slovan Bratislava proti Zlatým Moravciam. Slovanisti si poradili v 2. kole v Senci s domácim mužstvom 4:0 a zaslúžene postúpili do tretieho kola.

Zlaté Moravce si v 2. kole zmerali sily s Podbrezovou a po penaltovej dráme sa tešili z postupu. V tabuľke Corgoň ligy figurujú na 4. priečke, zatiaľ čo Slovan na najvyššej pozícii. Ako je nám všetkým známe, častokrát v pohárových zápasoch vidíme úplne iný priebeh ako v lige.

Jasným favoritom dnešného stretnutia sú domáci ŠK Slovan. Nasvedčujú tomu aj kurzy v stávkových kanceláriách. Na hostí sa pohybuje až okolo 8,0, na víťazstvo domácich cca 1,4.

Náš tip: 2:0

Zostaňte pri čítaní onlajny.eu aj pri ostatných zápasoch Slovnaft Cupu.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

ŠK Slovan Bratislava – FC ViOn Zlaté Moravce

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. Gorosito, 66. Milinkovič, 75. Peltier - 17. Candrák, 53. Škvarka

Karty:   49. Kladrubský (SBA), 77. Gorosito (SBA) - 40. Candrák (ZMO), 71. Hodek (ZMO)

ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Halenár (C), Milinkovič, Kopúnek, Gorosito, Kladrubský, Bagayoko, Kolčák, Peltier, Szarka, Kopic

FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak (C) - Pavlenda, Kováč, Candrák, Chren, Bortel, Bernáth, Obročník, Farkaš, Žilák, Škvarka

Rozhodčí: Leško - Poláček, Jenčura

Diváci: 553