Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

3:3

konec (0:2)

25.09.2012, 20:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Zdeněk Plánka

Unibet.com: 4.25 3.5 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

73

Frankfurt právě vstřelil branku!

...No a jak důležité to bylo se ukázalo v následující chvíli. Domácí rozehráli roh nakrátko, pak přišel centr Oczipky do vápna na nabíhajícího BAMBU ANDERSONA, který uklidil hlavou míč do sítě.

54

Dortmund právě vstřelil branku!

To jsou věci, to jsou věci. Velká chyba v domácí obraně a v rozehrávce, kterou nedokázal napravit Anderson. Míče se ujal střídající MARIO GÖTZE a pod tělem brankáře Trappa ho poslal do sítě a posílá Dortmund opět do vedení.

51

Frankfurt právě vstřelil branku!

Ohromující nástup domácích do druhé půle. Centr z pravé strany našel u vzdálenější tyče TAKAŠI INUIE a ten hlavou trkl míč do poloprázdné brány, Weidenfeller se natahoval marně.

49

Frankfurt právě vstřelil branku!

A právě SEBASTIAN AIGNER byl na konci rychlého útoku domácích, kterou zakončil technickou střelou na vzdálenější levou tyč. Utkání tím pádem neber ještě větší grády.

28

Dortmund právě vstřelil branku!

Parádní akce Dortmundu jak jinak, než po pravé straně. Blaszczykowski poslal zpětnou přihrávku až před velké vápno a míč šel přesně proti noze MARCA REUSE, který o levou tyč nasměroval loptu do brány. Krásná trefa a velké problémy pro domácí..

24

Dortmund právě vstřelil branku!

Šťastná trefa pro polského reprezentanta. LUKASZ PISZCZEK se dostal ve vápně k míči a vystřelil přes duo Anderson, Oczipka, od kterých se míč biliárově odrazil do protipohybu brankáře Trappa přímo do sítě.

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

3:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 49. Aigner, 51. Inui, 73. Anderson - 24. Piszczek, 28. Reus, 54. Götze

Karty:   57. Zambrano (FRN), 88. Schwegler (FRN) - 80. Lewandowski (DOR)

Eintracht Frankfurt: (4 - 2 - 3 - 1) Trapp - Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka - Schwegler, Rode - Aigner (85. Kittel), Meier (90. Meier), Inui - Hoffer (59. Matmour). Trenér: Veh.

Borussia Dortmund: (4 - 2 - 3 - 1) Weidenfeller - Piszczek, Subotič, Hummels, Schmelzer - Leitner, Kehl - Blaszczykowski (85. Gündogan), Reus (46. Götze), Perišič (68. Großkreutz) - Lewandowski. Trenér: Klopp.

Rozhodčí: Meyer - Willenborg, Bornhorst - Kleve

Diváci: 51500