Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Kometa Brno – HC ZUBR Přerov

9:1

konec (3:0, 4:1, 2:0)

21.09.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • David Nekvinda (@DavidNekvinda)

58:09

Kometa právě vstřelila branku!

Již jen jedna branka dělí domácí od desítky. Nejlepší formace Brna v dnešním zápase rozjela pořádný frmol před Málkem a ke střele se dostal JAKUB BOLTVAN, který pravděpodobně završil skóre utkání. Asistence: Patrik Štancl, Pavel Jenyš.

56:28

Kometa právě vstřelila branku!

Nakonec se z tohoto tlaku Kometa přeci jen prosazuje. Domácí se natlačili těsně před branku Málka, kde si našel puk ADAM KOZEL a dostal jej až do místa určení. Tento hráč si za dnešní výkon branku zaslouží. Bez asistence.

55:16

Garčic projel okolo pravého hrazení a poslal puk před brankou osamocenému Boltvanovi. Ten mířil mezi nohy Málka, ten je však od chvíle co přišel na led velmi dobrý.

53:25

Štancl si sjel až před branku Málka a bekhendem vypálil. Brankář Přerova ale mrštně zasáhl betonem.

53:00

Kusko se dral před branku hostí a byl podražen Červínkem. Poměr sil na ledě se vyrovná.

52:40

Početní výhoda pro Přerov. Libor Hájek je vyloučen za faul kolenem.

45:41

Hosté jdou do čtyř, za podražení je vyloučen Daniel Slavík.

42:34

Hosté se podruhé v utkání radovali branka, však nemůže být uznána. Nohál totiž kopl puk do branky bruslí s jednoznačným úmyslem.

38:42

Grünwald mohl hned znovu zvýšit, zcela sám před Málkem však bekhendem poslal puk až do ochranné sítě.

37:57

Přerov právě vstřelil branku!

Hosté si připisují čestnou branku díky jednoduché přesilovkové brance. TOMÁŠ ČERVÍNEK opět vypálil, tentokrát z mezikruží a Jekel toho přes skrumáž těl mnoho neviděl. Puk mu tak proklouzl někde mezi rukou a tělem do branky. Asistence: Filip Nohál.

36:12

Ive třech se dostala Kometa do šance! Kozel unikl po levém křídle a prudce vypálil. Málek puk se štěstím vyrazil lapačkou.

36:01

Na 19 vteřin půjdou domácí do tří. Za podražení je vyloučen Zohorna.

34:20

Zbytečně teď sejmul ve středním pásmu Rybku domácí Garčic a hosté si zahrají druhou přesilovou hru. Sudí vylučuje za napadení.

32:10

Kometa právě vstřelila branku!

A právě RADIM ZOHORNA dává sedmou branku domácího celku a jako první překonává Málka. Nejmladší z bratrské trojice napodobil bratra Hynka, který se trefil v Třinci za "A" tým poté, co dostal mezi kruhy dobrý pas od Nohela. Následně poslal švihem puk přesně pod víko. Asistence: Michal Nohel, Adam Kozel.

29:39

Nohál jel zprava na Jekela a dokázal se zbavit i posledního beka. Příliš si však posunul puk před sebe a domácí brankář vyjel z branky, aby touš odpálil.

26:08

I v oslabení mohla Kometa skórovat. Grünwald zajel do útočného pásma a před brankou našel Kozla. Ten z voleje mířil do hrudi Jakuba Málka.

26:51

Poprvé jdou hosté do početní výhody. Radim Zohorna je vyloučen za hákování.

26:27

Kometa právě vstřelila branku!

Poprvé v utkání si inkasovanou branku může vyčítat hostující brankář Grigárek, který je také hned střídán Málkem. PAVEL JENYŠ od levého mantinelu spíše nahazoval před branku, než že by se snažil sám zakončit. Grigárek si však asi vyrážečkou nešťastně srazil puk do vlastní branky a zakončil tak své působení v dnešním zápase. Asistence: Patrik Koch.

25:53

Jenyš byl faulován při pokusu o střelu a hostující Ondřej Duda si odsedí dvě minuty za hákování.

24:16

Kometa právě vstřelila branku!

Brno využívá další z přečíslení dva na jednoho. Tentokrát v něm byl Zohorna s PATRIKEM ŠTANCLEM. Obránce se sedmičkou na zádech vzal zodpovědnost na sebe a z nápřahu vyslal ostrou bombu ke vzdálenější tyči. Grigárek lapačkou zakročit nestačil. Asistence: Adam Kozel.

20:54

Kometa právě vstřelila branku!

Přesně ve chvíli, kdy se Karola vrátil na led, dává Kometa čtvrtý gól. Jakub Boltvan projel za brankou a ve správnou chvíli poslal puk před ni, kde už byl připraven RICHARD GARČIC, který z odrazem od tyčky poslal puk za záda Grigárka. Asistence: Jakub Boltvan, Pavel Jenyš.

18:54

Za vysokou hůl je trestán hostující kapitán Daniel Karola.

17:14

Jenyš se ihned po buly v útočném pásmu dostal sám před Grigárka, střelou zápěstím jen těsně přestřelil.

12:00

Kometa právě vstřelila branku!

Ve vzduchu je cítit debakl. Boltvan potáhl puk okolo levého hrazení a již se zdálo, že vypálí. Periferně si však všiml přijíždějícího PAVLA JENYŠE a poslal mu touš přímo do rány. Domácí šestnáctka neváhala a z voleje poslal puk do sítě za Grigárkem, který nemůže sám na vše stačit. Asistence: Jakub Boltvan.

11:17

Vaverka mohl dát svůj druhý gól v zápase, stačilo trefit volný puk před prázdnou brankou. Jeden z obránců Přerova se však natáhl holí a v poslední chvíli puk Vaverkovi vypíchl.

08:36

Garčic dostal dobrý pas před prázdnou brankou, v plné rychlosti ale nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče.

05:05

Kometa právě vstřelila branku!

Obrovská chyba obrany Přerova. před Grigárkem stál několik sekund úplně osamocený JAN VAVERKA. Toho si všiml Balaštík, který mu z levého rohu pásma poslal puk ideálně na hůl. Vaverka jen nastavil hokejku správným směrem a puk proklouzl mezi betony brankáře hostí. Asistence: Vojtěch Balaštík, Silvester Kusko.

02:09

Navíc je za podražení vyloučen hostující Daniel Slavík.

01:55

Kometa právě vstřelila branku!

Z protiútoku otevírají domácí skóre zápasu. Pavel Jenyš s JAKUBEM BOLTVANEM se dostali do přečíslení dva na jednoho, prvně jmenovaný ideálně načasoval pas na svého spoluhráče, Boltvan si položil gólmana a objel jej. Následně poslal puk do prázdné branky. Asistence: Pavel Jenyš.

HC Kometa Brno – HC ZUBR Přerov

9:1

konec (3:0, 4:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Boltvan (Jenyš), 6. Vaverka (Balaštík, Kusko), 12. Jenyš (Boltvan), 21. Garčic (Boltvan, Jenyš), 25. Štancl (Kozel), 27. Jenyš (Koch), 33. Zohorna (Nohel, Kozel), 57. Kozel, 59. Boltvan (Štancl, Jenyš) - 38. Červínek (Nohál)

HC Kometa Brno: Jekel (Ptáček) - Koch, Štancl, Marcello, Švejda, Vlček, Hájek - Denk, Kozel, Nohel, Vaverka, Jenyš, Balaštík, Garčic, Kusko (C), Zohorna, Boltvan, Grünwald, Kubeš

HC ZUBR Přerov: Grigárek od 27. Málek - Běhal, Slavík, Kundrátek, Maršálek, Novák, Hurta, Duda, Metelka, Červínek - Gremlica, Kubal, Kubíček, Müller, Václavíček, Karola (C), Rybka, Blahunek, Nohál, Němec

Rozhodčí: Čech - Klein, Lukš

Průběh zápasu
1. třetina
01:55
02:09
05:05
12:00
18:54
Po 1. třetině
2. třetina
20:54
24:16
25:53
26:27
26:51
32:10
34:20
36:01
37:57
Po 2. třetině
3. třetina
45:41
52:40
53:00
56:28
58:09
Konec