Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

1.FC Slovácko B – FK Slavia Orlová - Lutyně

5:3

konec (2:1)

19.09.2012, 16:30 • Bělinka • Tomáš Kučera

83

Orlová právě vstřelila branku!
Jonek centroval z levé strany na zadní tyč, kde stál osamocený DAVID PRAŽÁK, který tvrdou střelou z voleje nedal brankáři Matalyhovi šanci a zaznamenal svoji druhou branku v dnešním zápase.

68

Slovácko právě vstřelilo branku!
Do rozhozené obrany dostal přihrávku Šturma, od kterého si žádal přihrávku ONDŘEJ FRANTA a také ji dostal a ranou placírkou k tyči nedal brankáři Pacanovskému šanci.

57

Slovácko právě vstřelilo branku!
Šturma prodloužil míč za obranu Orlové, JAN LUKÁŠ vyhrál souboj se Švrčkem a dokázal poté přelobovat vysunutého brankáře Pacanovského a vstřelit svoji třetí branku!

52

Orlová právě vstřelila branku!
Po třetí brance se mužstvo Orlové nesložilo a vytvořilo před brankou Slovácka tlak. Zpětnou přihrávku od svého spoluhráče využil PETR ŽIŽKA ke vstřelení kontaktní branky. Brankář Matalyha měl situaci těžkou a s ranou zblízka nic dělat nemohl.

49

Slovácko právě vstřelilo branku!
Po odkopu brankáře Matalyhy míč prodloužil hlavičkou Szmek na Frantu, který míč přihrál Lukášovi, jeho centr do pokutové území si srazil do vlastní sítě PATRIK KAIZAR.

44

Slovácko právě vstřelilo branku!
Brankář Pacanovský odkopl nevhodně míč a založil tím rychlou akci Slovácka. Míče po odrazu se zmocnil Szmek, přihrál jej Kuzmovi, který udělal obránci kličku a vystřelil tak šikovně, že nastřelil před sebou stojícího JANA LUKÁŠE. S tečovanou střelou brankář Pacanovský nic dělat nemohl a míč skončil za jeho zády.

30

Orlová právě vstřelila branku!
Kovář posadil přesně centr z rohového kopu na hlavu DAVIDA PRAŽÁKA, který se z blízka nemýlil a překonal brankáře Matalyhu.

21

Slovácko právě vstřelilo branku!
První střela Martykána z pravé strany byla zblokována hostující obranou , míč se dostal k JANU LUKÁŠOVI, který si míč potáhl do středu hřiště a levačkou zamířil přesně k levé tyči branky Pacanovského. Brankář Pacanovský byl na jeho střelu krátký.

1.FC Slovácko B – FK Slavia Orlová - Lutyně

5:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 21. Lukáš, 44. Lukáš, 49. Kaizar (vla.), 57. Lukáš, 68. Franta - 30. Pražák, 52. Žižka, 83. Pražák

Karty:   54. Lukáš (SOB), 74. Martykán (SOB)

1.FC Slovácko B: Matalyha - Franta, Lukáš, Hofmann, Jeleček, Kuzma (84. Nečas), Kolínek, Šturma, Kuncl, Martykán, Szmek

FK Slavia Orlová - Lutyně: Pacanovský - Vlk, Pražák, Silveira (68. Jonek), Kovář (61.Kopel), Perič (76. Václavek), Švrček, Sobala, Žižka, Kaizar, Hanus

Rozhodčí: Šenkýř - Vostřejž, Julínek

Diváci: 43