Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – HC Slovan Bratislava

4:1

konec (1:0, 3:0, 0:1)

15.02.2019, 17:30 • CSKA Ice Palace • Denisa Józsová

Tipsport: 1.15 8.5 13.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:43:05)
Statistiky po celém zápase:

Střely na branku: 26 – 15
Zblokované střely: 15 – 13
Vhazování: 30 – 15
Hity: 15 – 17
Trestné minuty: 4 – 4
Je konec! Dnešní souboj nakonec ovládl favorit dnešního zápasu, kterým byla Moskva. Ta o svém vítězství rozhodla ve druhé třetině, kde vstřelila hned tři branky ze svých čtyř. Slovan se dokázal prosadit jen jednou. Byla to jediná branka, jež padla v padesáté páté minutě a kterou vstřelil Mário Grman.

Konec zápasu.

59:16

Andrej Světlakov se ještě dostal ke střele. Pálil zápěstím kousek od modré čáry, ovšem jeho rána byla sražena prvním hráčem, který před ním stál.

59:00

Minuta do konce zápasu!

58:29

Na hranici pravidel nyní zakročil jeden z domácích, který se díky tomu dostal k puku v útočném pásmu, kde ušetřil několik vteřin do konce zápasu.

58:07

Do konce hry nám zbývají necelé dvě minutky. Ty začnou v obranném pásmu domácího celku, který poslal kotouč jen na zakázané uvolnění.

57:50

Oba týmy hrají v pěti!

57:24

Obrovská šance Slovanu! Ten se z ničeho nic ocitl před branku, kde to bylo dva na jednoho. Michal Sersen dostával přihrávku, aby mohl pálit do prázdné, jenže ta byla znehodnocena padajícím obráncem, který ji vychýlil.

56:49

Klas Dahlbeck se dostal ke střele. Tu vypálil odněkud z kruhu, ale jeho rána trefila přesně nastavenou lapačku Jakuba Štěpánka, který si připsal úspěšný zákrok.

56:28

Adam Liška se dostal ke střele. Jenže byl celkem daleko, navíc Sorokin dobře viděl, a tak jeho střelu vyrazil do ochranné sítě. Buly po jeho levici.

56:07

Máme tedy před sebou dvě minuty, kdy se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Na jejich samém začátku poslala Bratislava puk na zakázané uvolnění.

55:50

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 2 min., hrubost).

55:21

Každopádně Moskva nepouští svého soupeře ke kotouči, navíc sama hraje v útočném pásmu. Štěpánek tentokrát střelu viděl a zakročil.

54:44

Na druhé straně jeli domácí hráči do přečíslení dva na jednoho! Hráč, který celou akci vedl, to nakonec vzal na sebe, jenže jeho rána nebyla přesná.

54:01

54:01 Mário GRMAN - 4:1

54:01

Slovan právě vstřelil branku!
Bratislava přece jen snižuje stav dnešního utkání a už je zase o tři branky! MÁRIO GRMAN se dostal ke kotouči po vyhraném vhazování. Nakopl své rychlé nohy,objel branku a parádně zavěsil pod horní tyčku bekhendem! Asistence: Dávid Buc.

53:50

Navíc Slovan se nemůže dostat ke kotouči. Teď se ho jen tak zbavil a Moskva mohla bez potíží založit útok. Místo toho poslal puk jen na zakázané uvolnění.

53:14

Hráči v červeném bojovali o kotouč za brankou svého soupeře. Tento souboj navíc vyhráli, ale střela přišla z velkého úhlu a jen prolétla brankovištěm.

52:38

Hosté sice vyhráli vhazování v útočném pásmu, jenže sami se o něj připravili. Jeden z nich plácl do puku, který přejel až do středního pásma.

52:23

Na druhé straně se dostali ke střele také hostující hráči, ovšem Sorokin si s tímto pokusem poradil, když stihl dát svou ruku k tělu. Následuje komerční pauza.

52:02

Další střela v podání domácích hráčů! Ta tentokrát byla dobrá, jelikož to byla střela z prostoru mezi kruhy, ale s tou si Štěpánek poradil.

51:27

Lídři tabulky byli v útočném pásmu. Dokonce se dostali ke střele, jenže rána od modré se jen odrazila od zadního mantinelu a ven ze třetiny.

50:45

Navíc Moskvané se snaží dohrávat souboje a stále se snaží napadat hodně vysoko. S pukem tedy častěji hrají hosté, ale CSKA dobře brání.

49:55

Ne, vypadá to, že dnešní utkání je rozhodnuté. Moskva vede o čtyři branky, zatímco Bratislava v útočném pásmu dnes ještě nic nevymyslela.

48:45

Hokejisté v červeném se zkoušeli probít do útočného pásma, jenže je znovu zastavila obrana Slovanu. Ten si brání střední pásmo dnes celkem solidně.

47:48

No, v posledních několika minutách nesnese hra přísnější měřítko. Moskva si je vědomá svého vedení, a tak se nikam netlačí. Slovan zase nic nepředvádí.

47:02

Sergej Tolčinskij si udělal nějaké parádičky s pukem, ale byl jen na obranné modré, kde ho nikdo nenapadal. Poté jen poslal puk svému spoluhráči a šel střídat.

46:24

Moskvané vyhráli vhazování v útočném pásmu. Díky tomu se kotouč dostal na modrou, odkud pálil domácí obránce, ale jeho rána šla vedle branky.

46:17

Je před námi první komerční pauza ve třetí části.

46:10

Tentokrát jsou v útoku znovu hokejisté v červeném v útočném pásmu. Přišla střela z vrcholku kruhu, ale Štěpánek zakročil lapačkou a puk drží.

45:20

Domácí hokejisté jsou s pukem ve vlastní obranné třetině, jenže nemohou se odtamtud dostat. Slovan dobře napadá, ovšem ke kotouči se nemůže dostat.

44:36

Nakonec jsme přece jen viděli střelu v podání domácích. Tento projektil ovšem jen prolétl okolo hostující branky a vyhnal Moskvu z útočného pásma.

43:55

Tentokrát se CSKA dostala do útočného pásma, jde dlouho kombinuje. Zatím je to však bez nějaké střely a Štěpánek si nemusel připsat žádný zákrok.

43:02

Teď už ano! Jeden z hokejistů Moskvy se dostával do samostatného nájezdu, ale český gólman ho dokázal vychytat. Slovan je znovu u puku.

42:36

Domácí celek se znovu chtěl dostat do útočného pásma, jenže znovu ho v tom zastavil ofsajd. Štěpánek ještě v této periodě nemusel zasahovat.

42:12

Slovan by ještě chtěl něco udělat se zápasem. Otázkou je, jestli už není pozdě. Sorokin působí velmi jistým dojmem, navíc domácí stále vedou o čtyři branky.

41:47

Marek Sloboda v obrovské šanci! Tento slovenský šikula se dostal do dobré střelecké pozice, jenže jeho střela trefila kousek výstroje Sorokina, odkud se odrazila do tyčky!

40:58

Už to vypadalo, že se Bratislava dostane do zajímavé šance. Jenže přihrávka přes šíři hřiště šla jen na brusli a hráč hostí nedokázal zakončit.

40:16

Moskva se ihned pokoušela dostat do útočného pásma, ale nevyšlo jí to. Zastavil jí totiž hvizd sudího a ofsajd. Následné buly vyhráli znovu domácí.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině:

Střely na branku: 18 – 10
Zblokované střely: 11 – 8
Vhazování: 17 – 10
Hity: 10 – 11
Trestné minuty: 2 – 2
Jsou za námi již dvě periody dnešního utkání, po kterých vede domácí celek již o tři branky! Ten totiž vstřelil hned tři branky ve druhé periodě, kdy se postupně prosadili Vey, Mamin a Okulov.

Poslední třetina začne přibližně v 18:57.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:10

Každopádně hokejisté v bílém se drží v útočném pásmu, ale Moskva dnes brání opravdu dobře. Sorokin má velkou šanci vychytat dnes čisté konto.

38:56

Michail Grigorenko je na ledě!

38:00

Bratislava dokázala udělat velký závar před brankou svého soupeře! Nikdo z hráčů slovenského týmu ovšem puk do branky nedokázal dostat.

37:31

Začátek se tedy hostujícímu celku nepovedl, jelikož domácí poslali kotouč až za branku soupeře. Teď už jsou však hráči Slovanu nastěhovaní v pásmu.

36:56

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Grigorenko – 2 min., hákování).

36:56

Hra se navíc v posledních minutách ani nepřerušuje a tempo dnešního zápasu je opravdu rychlé.

35:09

35:09 Konstantin OKULOV - 4:0

35:09

CSKA právě vstřelilo branku!
A už je to o čtyři branky!Tato branka navíc padla po parádní střele! K té se dostal KONSTANTIN OKULOV, jehož parádní rána vymetla pavouky v šibenici vzdálenější tyčky. Ten si tedy připisuje dnes druhou branku. Asistence: Alexandr Popov a Maxim Šalunov.

34:49

A Moskvané vypadají, že toho ještě nemají dost. Najednou působí hodně živým dojmem. Jsou všude dříve a Bratislava nemá nejmenší šanci.

34:14

Tohle vypadá dnes hodně nadějně pro domácí celek, který z tohoto zápasu nemůže chtít nic jiného než tři body. Vedení 3:0 je k tomuto cíli blízko.

32:48

32:48 Maxim MAMIN - 3:0

32:48

CSKA právě vstřelilo branku!
A už je to o tři branky! Klas Dahlbeck nahodil kotouč, který se odrazil zpátky před branku. Tam byl připravený MAXIM MAMIN, jenž poslal puk bekhendem parádně pod tyčku! Asistence: Klas Dahlbeck a Anton Slepyšev.

32:42

Nakonec musel Jakub Štěpánek ještě předvést jeden zákrok, ale ten byl úspěšný. Následuje druhá komerční pauza v této třetině.

32:21

Maxim Šalunov to šikovně posílal na svého spoluhráče, který si mezitím najel před gólmana. K teči se ovšem nakonec jen těsně nedostal.

31:42

Hostující hokejista to zkusil od modré, ale jeho rána byla sražena klubkem hráčů, kteří byli nastěhováni před Sorokinem. ten tedy zasahovat nemusel.

31:02

Pavel Karnauchov sprintoval za kotoučem, jenže hostující obránce to měl podstatně blíže, takže stihl puk bez větších potíží odehrát.

30:47

30:47 Linden VEY - 2:0

30:47

CSKA právě vstřelilo branku!
Už je to o dvě branky a nutno dodat, že Moskva vede naprosto zaslouženě. LINDEN VEY měl dlouho puk na holi, nakonec si najel do prostoru kruhu a parádní ranou rozvlnil síťku bratislavské branky. Asistence: Alexandr Romanov a Kirill Kaprizov.

30:06

Již je za námi polovina dnešního utkání, po které stále vede domácí tým o jednu branku. To však není jistota a stát se ještě může cokoliv.

29:08

Tak tohle zavánělo druhou brankou v síti hostí! Štěpánek vyrazil kotouč jen vedle sebe, kde byl připravený Alexandr Popov, jehož střelu z první parádním zákrokem vyrazil český gólman!

28:27

Adam Jánošík drží kotouč ve svém obranném pásmu a nemá kam poslat puk, jelikož mu nikdo z jeho spoluhráčů nikam nenajel, tak o puk přišel.

27:51

Pavel Karnauchov to zkoušel individuálně. Už to vypadalo na úspěšnou misi, ale v poslední chvili mu vystavil soupeř stopku na modré, když sám upadl.

27:36

Jemné nahození přišlo od týmu ze slovenského hlavního města. Sorokin ho viděl a bez nejmenších problémů schoval v lapačce. Vhazování u něj.

26:16

Anton Slepyšev chtěl udělat kličku, kterou by se zbavil protihráče na útočné modré. Ten se mu však do puku trefil a domácí hráč o něj nakonec přišel.

26:09

Chvilku trvalo, než si rozhodčí všimli, že za Sorokinem je posunutá branka. Hra je tedy přerušena a rovnou zde máme první komerční přestávku v této periodě.

25:38

Tato rozehrávka se domácímu celku nepovedla. Andrej Světlakov ovšem zapnul své Motory a jen díky němu se nepískalo zakázané uvolnění.

24:49

Arťom Čmychov se ocitl znovu v dobré pozici. Znovu pálil od modré z první, tentokrát mu přiťuknul spoluhráč z obrany, jenže puk nedoletěl až k brance.

24:37

To byla solidní dělovka od modré, kterou vyprodukoval Arťom Čmychov. Jakub Štěpánek puk ale udržel v lapačce, díky čemuž nemohl Okulov dorážet.

24:07

Marek Sloboda dostal přihrávku a chtěl pálit zápěstím. Jeho rána však byla sražená první hráčem, který se před něj postavil. U puku jsou domácí.

23:34

Tak tato rozehrávka se domácímu týmu nepovedla. Měl přijít pas do rychlého protiútoku, ale kotouč skončil až na zakázaném uvolnění.

23:04

Vypadá to, že Moskva by chtěla rychle se dostat do dvou brankového vedení. Přišla křižná přihrávka, jenže po střele z první se Štěpánek dokázal přesunout.

22:40

Domácí hráč byl sice napomenut na buly, přesto ho na druhý pokus dokázal vyhrát. Bratislava se sice poté dostala ke kotouči, ale poslal ho jen na icing.

22:19

Hostující hráč se snažil probít ke kotouči v útočném pásmu, ale velmi rychle narazil. Najel jen do svého soupeře, který jeho atak ustál bez větších potíží.

22:07

Konstantin Okulov mohl přidat dnes svou druhou branku, hraje opravdu dobře! Dostal se individuálně před Štěpánka, jenže místečko mezi rukou a tělem najít nedokázal.

21:22

Jenže ani ta se s pukem moc daleko nedostala. Přišla unáhlená střela od modré, která se jen odrazila od zadního mantinelu a dojela až do středního pásma.

20:51

Od té doby se na puku drží Slovan, ale zatím se nemůže dostat do útočného pásma. Díky tomu se k puku nakonec dostala Moskva.

20:12

No, tohle vypadalo hodně zajímavě! Klas Dahlbeck to zkusil krátce po vhazování, obhodil si dva protihráče, ale u puku byl o kousek později.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první části:

Střely na branku: 7 – 3
Zblokované střely: 4 – 7
Vhazování: 7 – 5
Hity: 6 – 4
Trestné minuty: 0 – 2
Je za námi první třetina dnešního utkání, po které vede domácí Moskva o jednu branku. Ta byla sice celou třetinu lepší, jenže prosadit se dokázala až v šestnácté minutě. Velkou zásluhu na brance má Popov, ale samotnou branku vstřelil Konstantin Okulov. Každopádně jestli se CSKA nechce bát o své vítězství, bude muset přidat.

Další třetina začne přibližně v 18:19.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:17

Tak teď chyběl kousek k tomu aby domácí vedli už o dvě branky! Přišla střela od modré, která byla sražena a kotouč jen těsně nespadl do branky!

19:00

Minuta do konce třetiny!

18:31

Na druhé straně už kombinují domácí hokejisté, jenže se nemohou znovu dostat k zakončení. Slovan dnes celkem solidně brání, přesto prohrává.

17:29

Díky čemuž se dostali hosté do velké šance! Casey Bailey jel sám na gólmana, ale nic nevymyslel a poslal puk jen doprostřed brány, kde byl Sorokin připraven a v pohodě zasáhl.

17:03

Kotouč mají znovu na svých hokejkách domácí hokejisté, ale ti přišli o puk při přechodu do středního pásma.

16:24

Na druhé straně se dostali do mírného tlaku také hostující hráči, ale přišla jen jedna střela, která se navíc nevešla mezi tři tyče. O puk ještě navíc přišli.

15:23

15:23 Konstantin OKULOV - 1:0

15:23

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácí ukazují, že jsou dnes lepším týmem a střílí první branku v utkání! Alexandr Popov mohl zakončovat z první, ale puk mu sjel z hole. Štěpánek však byl na zemi, Popov objel branki a poslal puk na KONSTANTINA OKULOVA, který bez potíží trefil prázdnu branku. Asistence: Alexandr Popov.

14:34

Zatím to vypadá, že se hraje především o střední pásmo. Spousta útoků již dnes ztroskotala především v tomto území. Uvidíme jestli se něco brzy změní.

14:09

Konečně nějaká zajímavá situace! Anton Slepyšev zasekl puk, díky čemuž vyšachoval soupeře. Poté to zkusil bekhendem a Štěpánek toho moc neviděl. Slepyšev však trefil jen brusli svého spoluhráče!

13:25

Dávid Buc byl sice na puku, ovšem dlouho se u něj nezdržel. Jen poslal puk do útočného pásma, ovšem tam se na něj vrhli jen domácí hokejisté.

13:03

Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, ale po chvilce se kotouč ztratil všem z dohledu. Je tedy přerušeno a následuje druhá komerční přestávka.

12:48

Moskva se evidentně snaží něco udělat se současným výsledkem, ale zatím to není ono. Každopádně už se probudili fanoušci, kteří by mohli svůj tým nakopnout.

12:04

CSKA získala kotouč v útočném pásmu, ale jelikož zde byli jen dva domácí hráči, tak se na puku moc dlouho neudrželi. To se však dá říct i o hostech.

11:36

Znovu se hraje dlouho dobu bez přerušení a viděli jsme střelu v podání Slovanu. Těch tedy ještě moc nebylo. Avšak ta byla sražena vedle branky.

10:54

Hokejisté v červených dresech kombinovali v útočném pásmu, ale jeden z hráčů byl napadán, a tak to zkusil naslepo před branku. O puk tak přišel.

10:04

Avšak ani jemu se útočná fáze moc nepovedla. Sice přišla dobrá přihrávka křížem, ale nakonec jsme neviděli ani střelu na branku.

09:37

Jeff Taffe posunul puk do útočného pásma, jenže tam nebyl vůbec nikdo z jeho spoluhráčů. Díky tomu může znovu zaútočit domácí celek.

09:08

Moskvané rozjeli kolotoč v útočném pásmu, kdy si předávali puk z jedné, jenže stejně jim to k ničemu nepovedlo, jelikož je nepřesná střela vyhnala z pásma.

08:56

Tentokrát konečně přišla nějaká střela. Maxim Šalunov to zkusil od mantinelu, ale Jakub Štěpánek jeho pokus viděl a bez potíží zneškodnil.

08:22

Zatím tedy nevidíme nějakou přehlídku zajímavých šancí. Možná od CSKA čekali fanoušci něco více. Tento tým má sice převahu, ale bez nebezpečných šancí.

07:49

Arťom Čmychov šikovně naznačil, že si přeber kotouč, ale místo toho jen zabrzdil svého spoluhráče, díky čemuž jeho spoluhráč vyjel zpoza branky neatakován.

07:12

Maxim Mamin získal kotouč v útočném pásmu, předvedl zasekávačku, ovšem místo střely zvolil jen přihrávku a jeho tým nakonec o puk přišel.

06:37

Konstantin Okulov dostával přihrávku skoro přes celé hřiště, jenže puk byl sražen mimo jeho působnost. Poté ještě zkoušel vybojovat puk, ale nepovedlo se mu to.

06:09

Domácí poslali puk jen na zakázané uvolnění. Díky vyhranému vhazování se Slovan dostal k první střele v zápase, kterou vyprodukoval Žiga Jeglič. Jeho rána byla ale sražena jen do ochranné sítě. Následuje první komerční přestávka.

05:43

Moskva bojovala o puk v útočném pásmu, ovšem ten nakonec vyplaval za brankou Slovanu, kde ho jeho hráči také sebrali, načež poslali puk do středního pásma.

05:27

Teď jsou již domácí hráči vyhnáni z útočného pásma. Už se velmi dlouho nepřerušovalo, a ani jeden z brankářů si nemusel připsat těžší zákrok.

04:56

Maxim Šalunov čekal před brankou, kam mu byla také přihrávka adresována. Domácí hráč ovšem puk zasáhnout nedokázal.

04:16

CSKA Moskva má v začátku utkání velký tlak a chtěla by vstřelit branku co nejdříve. Zatím však její kombinaci chybí moment nějakého překvapení.

03:45

Jenže poté jsme viděli přečíslení domácího celku dva na jednoho! Nakonec přišla střela ze středu hřiště, avšak ta byla sražena do rohu.

03:12

Znovu jsou u kotouče hokejisté v červených dresech, jenže ani oni se na první pokus nedostali, protože hostující hráči dobře zakročili na obranné modré.

02:34

Moskva tedy sice měla tlak v útočném pásmu během přesilové hry, jenže ten nevedl k žádné nebezpečné šanci. Každopádně Slovan se nemůže dostat k puku.

02:15

Jánošík je na ledě!

01:52

Michail Grigorenko vymýšlel šikovnou přihrávku skrze obranné pásmo, ale jeho spoluhráč z útoku nedokázal trefit kotouč z první a zakončit do prázdné.

01:08

Hokejisté z Bratislavy ještě neměli možnost vystřídat, jelikož jejich veškeré pokusy o vyhození byly zastaveny na obranné modré. Moskva má tlak v útoku.

00:31

Moskva vyhrála vhazování v útočném pásmu, díky čemuž se dostala ke svému přesilovkovému vzorci. Následná střela od modré letěla vedle branky.

00:15

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Adam Jánošík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

00:03

Utkání nám začalo! Domácí, kteří jsou dnes jasnými favority nastupují v červených dresech. Hostující Slovan zvolil pro dnešek bílou kombinaci.

00:01

Utkání právě začalo.
Stadionem právě dozněla hymna Slovenska. V současné době je ke slyšení také ruská hudba. Poté již nic nebude bránit startu zápasu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, Marčenko, Pašnin, M. Robinson, Čmychov, Romanov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Slepyšev, Světlakov, Mamin.

HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Švarný, Bačik, Boldižár – Sukel', Jeglič, Liška – Chipchura, Taffe, C. Bailey – M. Sloboda, Baranov, Buc.

Rozhodčí: Gofman, Kislov – Parikov, Galimov.
Česká stopa v utkání

Rudolf Červený (SBA)
Lukáš Klok (SBA)
Jakub Štěpánek (SBA)
Poslední vzájemné utkání – 11.2.

Bratislava – CSKA Moskva – 1:4

Branky a nahrávky: 37. Baranov (Chipchura) – 38. Andronov (Kaprizov, Scott), 42. Kaprizov (Grigorenko, Vey), 45. Kaprizov (Grigorenko, M. Robinson), 50. Kaprizov (Vey).

HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Jánošík, Sersen, Grman, Klok, Bačik, Švarný, Boldižár – Jeglič, Sukel', Liška – Taffe, Chipchura, Červený – C. Bailey, M. Sloboda, Buc – Baranov.

CSKA Moskva: L. Johansson (Treťjak) – Romanov, Marčenko, Naumenkov, M. Robinson, Pašnin, Nestěrov, Blažijevskij – Tolčinskij, P. Karnauchov, Mamin – Šalunov, Slepyšev, Tělegin – Scott, Kalinin, Andronov – Kaprizov, Grigorenko, Vey.
HC Slovan Bratislava

Slovenský tým je jasně na posledním místě Západní konference. Dosud získali jen třicet tři bodů v osmapadesáti utkáních. V současné době nemají hostující hokejisté žádnou šanci na play-off a vlastně jen dohrávají sezónu. Zároveň má Slovan hodně negativní skóre -96. Jenže Bratislavě se v posledních pěti celkem dařilo, jelikož vyhrála třikrát a padla jen dvakrát. Výhry si připsala nad Soči, Dinamem Riga a Dinamem Minsk. Naopak padla s Dinamem Minsk a se svým dnešním soupeřem.

Nejproduktivnější hráči:
Jeff Taffe – 30 bodů (12+18)
Rudolf Červený – 23 bodů (11+12)
Kyle Chipchura – 20 bodů (6+14)
CSKA Moskva

Moskvané myslí každoročně na ty nejvyšší mety, a ani letošní rok není výjimkou. V současné době okupují první příčku Západní konference a mají jisté play-off. V osmapadesáti zápasech získali skvělých devadesát osm bodů a před druhým Petrohradem mají náskok tří bodů. V posledních pěti zápasech si vedla Moskva znamenitě, jelikož pokaždé vyhrála. Postupně porazila Kazaň, Čerepovec, Dinamo Minsk, Slovan Bratislava a v posledním utkání znovu také Kazaň. V tomto utkání je CSKA jasným favoritem, tak uvidíme, jestli tuto roli potvrdí.

Nejproduktivnější hráči:
Michail Grigorenko – 50 bodů (16+34)
Kiril Kaprizov – 46 bodů (29+17)
Linden Vey – 40 bodů (10+30)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

CSKA Moskva – HC Slovan Bratislava

4:1

konec (1:0, 3:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Okulov (Al. Popov), 31. Vey (Romanov, Kaprizov), 33. Mamin (Dahlbeck, Slepyšev), 36. Okulov (Al. Popov, Šalunov) – 55. Grman (Buc)

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, Marčenko, Pašnin, M. Robinson, Čmychov, Romanov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Slepyšev, Světlakov, Mamin.

HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Švarný, Bačik, Boldižár – Sukel', Jeglič, Liška – Chipchura, Taffe, C. Bailey – M. Sloboda, Baranov, Buc.

Rozhodčí: Gofman, Kislov – Parikov, Galimov

Diváci: 9133

Průběh zápasu
1. třetina
00:15 SBA 2 Jánošík, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
15:23 MOS 1:0 Okulov (Al. Popov)
Po 1. třetině
2. třetina
30:47 MOS 2:0 Vey (Romanov, Kaprizov)
32:48 MOS 3:0 Mamin (Dahlbeck, Slepyšev)
35:09 MOS 4:0 Okulov (Al. Popov, Šalunov)
36:56 MOS 2 Grigorenko, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
54:01 SBA 4:1 Grman (Buc)
55:50 MOS 2 Slepyšev, hrubost
SBA 2 Chipchura, hrubost
Konec