Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Real Valladolid

0:1

konec (0:0)

05.02.2023, 18:30 • Reale Arena (San Sebastián) • 20. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.49 4.3 7.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Po Realu Madrid dnes překvapivě také prohrál Real Sociedad, který před svými fanoušky nestačil na Valladolid. Domácí byli lepší a měli několik velkých šancí, jenže ani jednu nevyužili a po přestávce je za to potrestal střídající Cyle Larin. Konečný výsledek dalšího překvapení. Real Sociedad 0 Valladolid 1. (20:24:09)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Carlos Fernández viděl žlutou kartu a to je asi konec.

90+4

Za pár okamžiků se rozeběhne poslední minuta nastavení a Darwin Machís vyvážel míč podél levé postranní čáry. Valladolid je hodně blízko vítězství.

90+2

Cyle Larin viděl žlutou kartu za faul na půlící čáře, vůbec mu to ale nevadí, jeho gól je zatím nadále vítězný.

90+1

Takefusa Kubo si teď naběhl uprostřed šestnáctky na přiťuknutí od spoluhráče, který mu pěkně nechal míč, jenže domácí útočník vypálil bez přípravy vysoko nad.

90

Nad rámec dnešního zápasu bylo nastaveno 5 minut.

89

Jeden z hostí se vzápětí ocitl sám před brankářem, jenže Álex Remiro jeho přízemní pokus vyrazil a praporek pomezního rozhodčího poté vylétl nahoru.

88

Cyle Larin se ocitl na pravé straně šestnáctky v téměř nulovém úhlu a před bránu poslal nádherný oblouček, jenže škoda, že na vzdálenější levé tyči nebyl spoluhráč.

85

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Gonzalo Plata, přichází Lucas Rosa.

84

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Martin Hongla, přichází Džawád al-Jámiq.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Pablo Marín, přichází Carlos Fernández.

81

Brais Méndez se mohl postarat o vyrovnávací gól, jenže k nelibosti domácích fanoušků hlavičkoval po centru z levé strany vysoko nad bránu hostí. Valladolid vede.

80

Mallorca už porazila 1:0 Real Madrid, zatímco Girona stejným výsledkem Valencii. Z vítězství se tedy dnes radovaly vždy domácími týmy, tady to tak ale nevypadá.

79

Brais Méndez unikal podél levé postranní čáry a byl faulován. Domácí se ale po rychlém rozehrání k ničemu nedostali a naopak byli o míč velmi rychle připraveni.

78

Domácí se ihned po gólu dožadovali odpískání faulu a nutno dodat, že se opravdu zřejmě jednalo o šlapák či nebezpečnou hru vysokou nohou. Gól ale zůstal platný.

77

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Asier Illarramendi, přichází Jon Ander Olasagasti.

73

Real Valladolid právě vstřelil branku! Luis Pérez nádherně odcentroval z pravé strany hřiště a CYLE LARIN ještě lepší hlavičkou ze středu šestnáctky zamířil k pravé tyči! Valladolid tak vede nad domácími 1:0! Asistence: Luis Pérez.

Real Sociedad San Sebastian – Real Valladolid

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Larin (L. Pérez)

Karty:   24. Rico (RSC), 45. Barrenetxea (RSC), 69. Illarramendi (RSC), 90+5. C. Fernández (RSC) – 27. J. Sánchez (RVL), 31. Olaza (RVL), 38. Plano (RVL), 40. Hongla (RVL), 90+2. Larin (RVL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 17:14.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zubeldia, Zubimendi, Le Normand, Rico (46. A. Muñoz) – R. Navarro (62. Oyarzabal), P. Marín (84. C. Fernández), Illarramendi (C) (77. Olasagasti), Kubo – Barrenetxea (46. Méndez), Sörloth.
Náhradníci: Zubiaurre – Turrientes, Ande. Martín, U. González.

Trenér: Imanol Alguacil Barrenetxea

Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez, J. Sánchez, Hongla (84. al-Jámiq), Olaza – K. Pérez (67. Aguado), Monchu – Plata (85. Rosa), Plano (59. I. Sánchez), Machís – León (58. Larin).
Náhradníci: Asenjo – Weissman, Escudero, Fresneda, D. Torres.

Trenér: Juan José Rojo Martín

Rozhodčí: Pablo Gonzalez Fuertes. Asistenti: Israel Barcena Rodriguez, Alfredo Rodriguez Moreno. Čtvrtý rozhodčí: Guillermo Conejero Sanchez. VAR: David Medie Jimenez. AVAR: Jorge Figueroa Vazquez

Diváci: 32214