Menu

Hokej

NHL

Nashville Predators – Colorado Avalanche

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

25.11.2022, 20:00 • Bridgestone Arena, Nashville

Tipsport: 2.77 3.92 2.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání v Bridgestone Areně se v pátek večer neodehraje! Kvůli havárii vody přímo v aréně znemožňující konání zápasu bylo rozhodnuto o odložení, náhradní termín bude stanoven později. (15:57:22)
Česká a slovenská stopa

Martin Kaut (COL)
Pavel Francouz (COL)
Vzájemná utkání

V probíhající sezóně se oba celky už střetly, Colorado doma vyhrálo nad Nashvillem 5:3. Hosté tak mají svému soupeři dnes co vracet.
Colorado Avalanche

To Lavinám z Colorada se daří o trochu lépe. V současné době je ve stejné divizi najdeme na třetím místě a dosud jeho hokejisté získali třiadvacet bodů. Laviny táhly třízápasovou šňůru výher a na tu chtěly navázat i v domácím utkání proti kanadskému Vancouveru. Po dvou třetinách hráči Colorada vedli 3:2 a vypadalo to, že by mohli v utkání bodovat. Jenže Canucks nejprve brzy vyrovnali a ve dvaapadesáté minutě dokonali obrat. Těsný výsledek 4:3 pak uhájili do konce a slavili tak na ledě vítězů Stanley Cupu cennou výhru a dva body. Naopak Avalanche zůstalo bez jediného bodu.

Nejproduktivnější hráči
Mikko Rantanen 13+15
Nathan MacKinnon 5+22
Cale Makar 6+15
Nashville Predators

Hráči Nashvillu se v tabulce Centrální divize nacházejí na šestém místě s dvaceti body, ale jsou na dosah elitní čtyřce, na kterou nemají žádnou ztrátu, když dva týmy před nimi mají shodně bodů. Nutno ale podotknout, že Predators mají o jeden zápas navíc. Po prohře 2:3 po prodloužení s Tampou Bay následovala výhra 3:2 po nájezdech nad Arizonou. Naposledy se však hráčům dnes domácího týmu nedařilo, když v Detroitu padli 0:3. Tuto prohru by dnes rádi doma odčinili, ale proti Coloradu, které je úřadujícím vítězem Stanleyova poháru, to nebudou mít jednoduché.

Nejproduktivnější hráči

Filip Forsberg 7+12
Roman Josi 4+12
Matt Duchene 5+10
Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je další várka zápasů ze zámořské NHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Nashville Predators a Colorado Avalanche.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Nashville Predators – Colorado Avalanche

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online