Menu

Fotbal

Tipsport liga

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

1:3

konec (1:2)

15.01.2022, 10:30 • Městský stadion Mladá Boleslav • Skupina B • Karel Jedlička

Tipsport: 8.88 5.92 1.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Lukáš Mašek dostal míč na penaltovou značku od Kaulfuse, pěkně si ho zasekl, ale vypálil po zemi těsně vedle.

70

Protiútok hostů byl nebezpečný, jen potřeboval, aby měl Lauko o něco delší nohy. K přízemnímu centru se nedostal nabíhající útočník, ale právě Lauko zavíral akci na zadní tyči a skluzem posunul míč vedle boleslavské brány.

68

Otřesený z předchozího střetu je stále Adam Richter a říká si o střídání. V sestavě Varnsdorfu jej nahrazuje Hladík.

61

Brazilce Ewertona da Silvu střídá v mužstvu Mladé Boleslavi Kaulfus. Na hřiště míří také Langhamer, který na podzim hostoval v Příbrami, odchází Milan Škoda.

59

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Přetažený přízemní centr Ewertona da Silvy z levé strany doklepává zblízka do sítě na zadní tyči nikým nehlídaný LUKÁŠ MAŠEK. Obrana hostů si všímala více Škody.

51

Ewertonův centr zleva od koncové čáry vytáhl brankář hostů přímo na kopačky dobíhajícího Milana Škody, který zblízka bez přípravy těsně minul bránu.

50

Ewerton zakroutil trestný kop přes zeď k tyči a přiměl varnsdorfského brankáře Adama Richtera k pěkné robinzonádě.

47

Z obrany špatně vystoupil střídající Bejbl, do volného prostoru pronikl Žák, ale ve vyložené šanci neprostřelil domácího brankáře Šedu.

46

O zkrácené přestávce proběhla řada střídání. Na hřišti vidíme v mladoboleslavském dresu Bejbla, Dufka a Maška. Naopak dohráli Dancák, Ladra a Mužík.
U Varnsdorfu jsou novými hráči Kouřil, Bláha, Šimon a Lauko, posadili se naopak Zbrožek, Ondráček, Pajkrt a Velich.

42

Zprava se po Škodově sklepnutí řítil na Adama Richtera osamocený Ladislav Mužík, hostující gólman ovšem jeho tvrdou střelu vyráží na roh.

36

Mladoboleslavští předvedli skvělou akci. Ladislav Mužík pálil z pravé strany šestnáctky do šibenice, jenže Adam Richter vyškrabuje na roh.

34

34. VELICH - 1:2

34

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Domácí nechali otevřený prostor na křídle, kam vnikl po Ladrově chybě Adam Ondráček. Jeho tvrdou střelu Šeda neudržel v náruči a OLIVER VELICH dorazil pohotově z malého vápna za jeho záda.

25

Výsledkem varnsdorfské standardky byl rychlý protiútok Mladé Boleslavi, kterou zakončil po zasekávačce na pravačku tvrdou střelou těsně nad Milan Škoda.

22

22. LADRA - 0:2

22

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Od levé postranní čáry zakroutil trestný kop Preisler. Míč skočil o umělý trávník a po lehké teči TOMÁŠE LADRY zapadl překvapivě k zadní tyči.

19

19. LADRA - 0:1

19

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Z pokutového kopu nedal brankáři sebemenší nárok TOMÁŠ LADRA.

18

Rozhodčí navíc vytahuje žlutou kartu pro hosty. Viděl ji nejspíše Lukáš Hušek, ale je to bez záruky.

18

Ewerton krásně do strany uvolnil Juráska, který servíroval na penaltu Ladislavu Mužíkovi. Jeho střelu zastavil jeden z hostů rukou, brankář to nebyl, takže rozhodčí neváhá a píská penaltu pro Boleslav!

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 34. Velich – 19. Ladra (pen.), 22. Ladra, 59. Mašek

Karty:   18. Hušek (VDF)

Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:7.

FK Varnsdorf: A. Richter (68. Hladík) – M. Richter, Zbrožek (46. Kouřil), Hušek, Bína – Kubista – Ondráček (46. Bláha), Kocourek, Žák, Pajkrt (46. Šimon) – Velich (46. Lauko)
Trenér: Drsek

FK Mladá Boleslav: Šeda – Pech, Smrž, Preisler, Jurásek – Hlavatý, Dancák (46. Bejbl) – Ladra (46. Dufek), Ewerton (61. Kaulfus), Mužík (46. Mašek) – Škoda (61. Langhamer)
Náhradníci: Mikulec

Trenér: Jarolím

Rozhodčí: Kvítek – Kříž, Hurych

Diváci: 140