Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Malawi – Zimbabwe

2:1

konec (1:1)

14.01.2022, 17:00 • Kouekong Stadium, Bafoussam • Skupina B • Adam Sedlák

Tipsport: 3.31 2.67 2.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to tedy ode mne vše. Stále vám ještě přeji příjemný počátek roku 2022 s mnoho sportovními přenosy, ve kterých se možná setkáme opět spolu. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák. (19:02:02)
Statistické okénko:

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 2:5.
Střely mimo: 7:5.
Rohy: 2:5.
Ofsajdy: 1:0.
Fauly: 12:14.
V dalším programu skupiny B se hráči Malawi utkají o postup se Senegalem, který zatím na turnaji neprohrál. Naopak reprezentace Zimbabwe se může smolně s turnajem v uvozovkách rozloučit, jelikož již nemají šanci na postup, ale i tak si mohou zachovat čest v souboji proti Guinei.
Dnešní utkání je u konce! I přes jasnou převahu Zimbabwe se nakonec radují hráči Malawi, kteří dnes prostě měli více štěstí. Po nedorozumění v obraně výběru Normana Mapezy se totiž dokázal svou druhou brankou v utkání prosadit Gabadinho Mhango, který si svým zakončením smlsl na brankáři Mharim a obrátil tedy vývoj tohoto klání. Jinak se mužstvo Warrirors velmi snažilo o vyrovnání, ovšem žádný náznak šance ani při nejmenším neohrozil branku Ernesta Kakhobweho, jenž se dnes činil velmi jistým výkonem, a proto dnešní utkání tedy skončilo výsledkem 2:1.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Jedna z posledních příležitosti měla ke vstřelení branky poměrně daleko, jelikož nepovedený centr od Muskweho pouze zaplachtil vedle svatyně Malawi.

90+3

Zajímavou myšlenku do pozice k centru od Zemury dokázal předčít Phiri Junior, který míč velmi pohotově odpálil mimo nebezpečí pro svůj tým.

90+2

Po delším napínání s rozehrávkou od branky se dočkává žluté karty i brankář Ernesto Kakhobwe, který si tak v tomto znění odbývá premiéru ve své kariéře.

90+2

Po rychlé kombinaci na útočné polovině vyslal nebezpečný pokus Mahachi, ovšem vůbec netrefil svatyni svého soupeře, který bude následně rozehrávat od branky.

90+1

Postranní rozhodčí se rozhodl ve druhé půli nastavit čtyři minuty, které tedy budou poslední v dnešním utkání.

90

Po centru od Bhasery se dostal do zakončení Benyu, ten ale mířil jen do clonícího Petra, jenž míč odehrál do zámezí.

89

Rychlou nahrávku na útočnou polovinu od Bandy zastavil Bhasera svým nataženým tělem. Následně se pustil do rozehrávky dalšího postupného útoku.

88

Po ostrém zákroku ve vápně Malawi zůstal paradoxně na zemi bránící Chembezi a aktuálně je dokonce přepravován na nosítkách mimo hrací plochu, i tak je ale nejasné, zda-li náhodou nebude ve hře pokračovat.

87

Standartní situaci rozehrál Takwara na vzdálenější tyč, kde ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů a míč se tedy ocitl až za hrací plochou. Rozehrávky se tak ujme brankář Kakhobwe.

86

Po faulu na Kadewereho budeme svědky jedné z posledních možností na vyrovnání, jelikož hráči Zimbabwe budou rozehrávat zajímavý volný kop.

85

Do rychlého protiútoku se sice dostal čerstvý Phiri Junior, ovšem toho dokázal velmi rychle a v souladu s pravidly zastavit Hadebe, který následně rozjel další útočnou akci.

84

Střídání v týmu Malawi: ze hřiště odchází Chimwemwe Idana, přichází Gerald Phiri Junior.
Střídání v týmu Malawi: ze hřiště odchází Francisco Madinga, přichází Charles Petro.
Střídání v týmu Zimbabwe: ze hřiště odchází Ishmael Wadi, přichází Kudakwashe Mahachi.

83

Ve středovém kruhu se aktuálně ocitl po zákroku od Madzongweho na zemi Chirwa, což nakonec bylo posouzeno podle hlavního arbitra jako nedovolený zákrok, který bude oceněn žlutým napomenutím. Volný kop budou rozehrávat hráči Malawi.

82

Malawští již pouze odkopávají míče od svých kopaček, co nejdál od branky. To by je ale mohlo mrzet, jelikož stále tímto dávají výhodu pro svého soupeře na vstřelení vyrovnávací branky.

81

V probíhají jednaosmdesáté minutě jsou zatím stále v moci hráči Zimbabwe, kteří stále netrpělivě buší na vrátka obrany svého soupeře, zatím ale neúspěšně.

80

Rychlý centr od Bhasery do vápna dokázal vystihnout brankáře Kakhobwe pohotovým vyboxováním míče, čímž velmi brzy zamezil jakémukoliv nebezpečí.

79

V křečích se aktuálně ocitá na trávníku Wadi, se kterým to zatím vůbec nevypadá dobře, i přes rychlou pomoc od týmových lekářů.

78

Střídání v týmu Zimbabwe: ze hřiště odchází Knowledge Musona, přichází Admiral Muskwe.

77

Po dlouhé nahrávce až na Idanu se sehrál při praporku u branky Zimbabwe zajímavý souboj, ve kterém byl úspěšnější obránce Hadebe. Následovat tedy bude autové vhazování pro hráče Zimbabwe.

76

Hráči Zimbabwe marně hledají cestičku do blízkosti brány soupeře. Nyní přišla nepřesná přihrávka, kterou Kadewere nemohl stihnout na hřišti a bude se tedy kopat od brány Malawi.

75

Po zbytečném faulu na útočné polovině od Musony se odkládá jakákoliv příležitost na vyrovnání, protože volný kop budou rozehrávat hráči Malawi.

74

Po rohu od Chestera se dostal k hlavičce Banda, ten ovšem zamířil jen do rukavic brankáře Mhariho.

73

Centr od Wadiho sice dokázal odvrátit hlavičkou Sanudi. Nicméně hráči Zimbabwe jsou stále v držení míče, a tak je pravděpodobné, že se ještě dočkáme nějaké šance.

72

Zbabělý pokus od Madingy nemohl ani dopadnout jinak než neúspěšně, což pochopitelně značí, že míč velmi brzy opustil hrací plochu.

71

Madinga teď vyslal do úniku Idanu, ten ale zaškobrtl již při přebírání míče, a proto se tak žádné nebezpečí pro branku Zimbabwe konat nebude.

70

Po útočném faulu od Mhanga budou rozehrávat volný kop hráči Zimbabwe, kteří tak dostávají další šanci na vstřelení vyrovnávací branky.

69

Po otočení těžiště hry se dostával ke střele Takwara, ovšem míč mu v klíčové chvíli přeskočil jinak nachystanou kopačku.

68

Hráči Zimbabwe se aktuálně díky rychlým kombinacím sice usadili na útočné polovině, ovšem zatím se vůbec nedokáži prosadit do nějaké zajímavější příležitosti.

67

Střídání v týmu Zimbabwe: ze hřiště odchází Bruce Kangwa, přichází Jordan Zemura.

66

Střídání v týmu Malawi: ze hřiště odchází Richard Mbulu, přichází John Banda.
Střídání v týmu Malawi: ze hřiště odchází Khuda Muyaba, přichází Yamikani Chester.

65

Khuda Muyaba sklep hrudí míč na Mhanga. Jeho střela byla zablokována, hráči Malawi ale reklamují, že rukou. Sudí ovšem ukazuje, že k odpískání penalty důvod není.

64

Hadebe se teď činil velmi nepřesnou nahrávkou, jenž pochopitelně končí až v zámezí. Autové vhazování tedy budou rozehrávat hráči Malawi.

63

Po pěkných kombinacích začínají mít hráči Zimbabwe problémy s fyzickou kondicí, které je po běhaní bez míče začíná pořádně trápit.

62

Do rychlého kontru se prosadil malawský Idana, ten ale míč velmi rychle ztratil díky přesile od hráčů soupeře.

61

Po pěkném uvolnění se do šance sice dostal Benyu, ovšem toho dokázal na poslední chvíli zastavit svým skluzem pozorný Muyaba.

60

Nebezpečný dlouhý aut až do vápna od Bhasery dokázal bezpečně odhlavičkovat Chembezi, a to díky pohotově hlavičce.

59

Zimbabwští jsou aktuálně ještě více aktivnější, ovšem do organizované obrany soupeře to budou mít v dalším průběhu utkání velmi těžké.

58

58. Gabadinho MHANGO - 2:1

58

Malawi právě vstřelilo branku!
Hráči Malawi se z ničeho nic dostávají do vedení, i přes fakt, že aktuálně tahali za kratší konec! Po špatné komunikace v obraně Zimbabwe se k míči prosadil GABADINHO MHANGHO, který dnes již podruhé překonal brankáře Mhariho 2-1!

57

V držení míče jsou hráči Malawi, jenž by po delší době určitě velmi rádi byli v moci trochu delší časový úsek.

56

Po rohovém kopu hráčů Zimbabwe jsme byli svědky dobré šance v níž se objevil Takwara, ten ale mířil jen do brankáře Kakhobweho, jenž byl pohotově připraven.

55

Do atraktivní kličky se pouštěl Kangwa, ovšem trefil pouze připravenou nohu branícího Muyaby, který míč odehrál do zámezí.

54

Aktuálně se stále nehraje, jelikož stále jsme svědky ošetřování, a proto je pravděpodobné, že ve druhé půli určitě uvidíme delší nastavení hry.

53

Na herní ploše se opět udál velmi nebezpečný zákrok, po němž jsou aktuálně v péči lékařů Ishamel Wadi a John Banda. Uvidíme tedy, zda-li z tohoto vyplynou nějaké následky.

52

Hra se začíná postupně častěji přelévat velmi rychle z jedné strany na druhou, díky nepřesnostem z kopaček obou celků.

51

Manindga se dostal do obrovské šance, ovšem i díky smůle ji nedokázal proměnit! Po pěkném uvolnění se totiž s míčem dostal až na hranici malého vápna, odkud ale zamířil pouze do spojnice branky Zimbabwe.

50

Průnikovou nahrávku od Wadiho nedokázala zachytit nikdo z jeho spoluhráčů, a proto bude rozehrávat brankář Kakhobwe od své vlastní branky.

49

V rychlém sledu se teď dostali do zajímavých příležitosti hráči Malawi, ovšem v ani jednom z pokusů se myšlenky nesloučili s úspěchem, a proto se dostali do moci hráči Zimbabwe. Všemu ale předcházela po signalizované výhodě žlutá karta pro Stanleyho Sanudiho.

48

Po jednom ze soubojů se ocitl na trávníku dnes již střídající Lawrence Chaziya, který je aktuálně v péči týmových lékařů.

47

Dlouhý nákop z kopaček Sanudiho nenadělal obraně Zimbabwe příliš starostí, jelikož míč dokázal velmi rychle odklidit do zámezí Hadebe.

46

Hráči Zimbabwe se ihned dostali na útočnou polovinu, kde aktuálně velmi rychle kombinují při hranici útočného vápna.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:02.
V první půli jsme byli svědky poměrně atraktivního fotbalu, jenž byl korunován po jedné brance na obou stranách. Nejprve se po centru od Bhasery dokázali prosadit hráči Zimbabwe zásluhou Ishamela Wadiho. S tímto se ale nespokojil výběr Mekena Mwaseho, který dokázal o čtyři minuty později srovnat díky přesnému zakončení Gabadinha Manga. Skóre je tedy po pětačtyřiceti minutách vyrovnané, a proto určitě doporučuji všem sledovat dění tohoto klání i ve druhém poločase.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Postranní rozhodčí ukazuje na světelné tabuli nastavení jedné minuty pro první polovinu dnešního zápasu.

45

První půle hry již míří ke svému konči, což je mimo jiné znát i mezi oběma celky, které pouze odevzdávají míč od svých kopaček.

44

Ve středu hřiště se aktuálně sehrálo několik pochybných soubojů, které ale rozhodčí nijak neřešil, což vyvolalo trochu nepřízně z obou stran.

43

43. Gabadinho MHANGO - 1:1

43

Malawi právě vstřelilo branku!
Výběr Mekena Mwaseho našel velmi rychlou odpověď na obdrženou branku, a tak tedy srovnává skóre! Po centru na vzdálenější tyč od Madingy se dostal do zakončení GABADINHO MHANGO, jenž se z hranice malého vápna nemýlil 1-1!

42

Sanudi se teď činil velmi riskantní nahrávkou přes osu hřiště, která mu sice vyšla, ovšem následně se i tak dostali velmi pohodlně k míči hráči Zimbabwe.

41

Hráči Malawi se po obdržené brance trochu vzpamatovali, ale stále se nedokáží dostat do žádné větší příležitosti.

40

Po rychlém přenesení hry se dostali do šance hráči Malawi, ovšem vše dokázal rychle zastavit svou hlavou obránce Bhasera.

39

39. Ishmael WADI - 0:1

39

Zimbabwe právě vstřelilo branku!
Hráči Zimbabwe se přeci jen po déle probíhajícím závaru prosazují! Po centru od Bhasery se dostal k zakončení hlavou ISHAMEL WADI, jenž dokázal jen jemně ale přesně přelobovat brankáře Kakhobweho 0-1!

38

Dobrým obranným zákrokem se prezentoval Sanudi, který přesně vystihl kličku Kangwy svým pohotovým skluzem.

37

Po několika odrazech a nedorozuměních v obraně Malawi se do zakončení protlačil Benyu, ovšem trefil pouze clonícího Chembeziho.

36

Po faulu na Bhaseru uvidíme tentokrát standartní situaci na druhé straně, ze které by se rozhodně mohla stvořit nějaké zajímavá příležitost.

35

Do dobré střely se aktuálně dostal Takwara, ten ale mířil jen do rukavic připraveného brankáře Kakhobweho, který s rozehrávkou rozhodně spěchat nebude.

34

Do centru se aktuálně dostal Madzongwe, ovšem jeho úmysl přečetl Muyaba, jenž míč ve prospěch Malawi odhlavičkoval alespoň do zámezí.

33

Po přímém kopu se míč ocitl jen na atletické dráze, která na stadionu je, jelikož Idana dal do svého zakončení příliš mnoho razance.

32

Po faulu na Chirwu uvidíme velmi zajímavý přímý kop pro hráče Malawi, kterého se ujme Idana, a to z hranice velkého vápna.

31

Po rohovém kopu od Bandy se dostal do zakončení Madinga, ten ovšem svůj volej namířil vysoko nad svatyni brankář Mhariho.

30

Do rychlého protiútoku se dokázala prosadit dvojice Idana a Madinga, z čehož ale pro hráče Zimbabwe nepramenilo žádné nebezpečí, jelikož zmíněný si nerozuměli při nahrávce v před finální fázi.

29

Po velmi ostrém skluzu na polovině hřiště dostává naprosto oprávněnou žlutou kartu hráč Malawi Teenage Hadebe.

28

Střídání v týmu Malawi: ze hřiště odchází Limbikani Mzava, přichází Lawrence Chaziya.

27

Na trávníku aktuálně všichni hráči čekají, jak to bude se střídáním v týmu Malawi, a proto se tedy aktuálně nehraje.

26

Hadebe se teď činil velmi překvapivým centrem, který nakonec vyboxoval brankář Kakhobwe až na rohový kop.

25

Na trávníku se opět ocitl kapitán Malawi Mzava, ovšem aktuálně to vypadá o dost hůře, jelikož hráč Jihoafrického AmaZulu zachází za vyhrazenou herní plochu.

24

Faulerm se aktuálně provinil Wadi, a proto budou rozehrávat míč z vlastní poloviny hráči Malawi.

23

Centr do vápna od Muyaby zastavil svou hlavičkou obránce Kangwa, který následně poslal míči mimo ohrožení pro jeho celek.

22

Z hranice vápna se aktuálně dostal ke střele Chimwemwe, ten ale zamířil úplně jinam, než by si představoval. Rozehrávky se tedy ujme brankář Kakhobwe.

21

Do slibné příležitosti se dostával Idana, ovšem nakonec neochotně poslal k zemi útočným faulem Hadebeho, a proto budou zahrávat volný kop hráči Zimbabwe.

20

Přízemní centr od Bandy dokázal pokrýt brankář Mhari ve svých rukavicích. Následně se ihned odhodlal k založení dalšího postupného útoku Zimbabwe. Následně se ale strhla menší rozmíška mezi několika hráči, a proto dostává žlutou kartu Bruce Kangwa.

19

Po faulu na Mhanga se k moci dostane tým Malawi, který rozhodně bude chtít na nějaký delší časový úsek pokrýt míč při vlastní polovině.

18

Hráči Zimbabwe začínají plně přebírat otěže utkání alespoň v prvním poločase, jelikož aktuálně drží míč pohodlně ve své moci.

17

Po rohu od Benya se dostal k hlavičce Wadi, ovšem jeho záměr vystihl brankář Kakhobwe, jenž míč velmi rychle lapil ve svých rukavicích.

16

Po jednom ze soubojů se na trávníku ocitl Limbikani Mzava, který je aktuálně v péči zdravotníků.

15

Kadewere teď měl obrovskou šanci, ovšem branku nakonec nevstřelil! Po úniku tváří v tvář brankáři Kakhobwemu totiž trochu zaškobrtl, čímž dal prostor bránícímu Mzavovi míč odkopnout.

14

Po centru od Bandy se dostal k hlavičce Mhango, ten ale zamířil pouze do boční sítě Kakhobweho branky.

13

Do dobré šance se dostával hráč Zimbabwe Musona, ovšem na poslední chvíli ho před odkrytou svatyní zbavil míče Chembezi, jenž následně poslal míč až na hranici ochozů.

12

Nákop na Mbulu neznamenalo pro výběr Zimbabwe žádné nebezpečí, jelikož obránce Bhasera dokázal míč velmi rychle odklidit do zámezí.

11

Volný kop od Chrirwy musel řešit brankář Mhari velmi pohotově, jelikož míč mířil na bližší tyč, odtud ale dokázal zažehnat všechno nebezpečí.

10

Po faulu na Mhanga budou hráči Malawi rozehrávat zajímavou standartní situaci na útočné polovině.

9

Tým vedený koučem Mekenem Mwasem se po delší době dostal na útočnou polovinu, ale všechny náznaky šancí zatím končí na brankáři Mharimu.

8

Benyu se teď dostal dokonce i ke střele, ovšem brankář Malawi Kakhobwe dokázal jeho ostrý pokus z hranice vápna pohotově ukrýt ve svých rukavicích.

7

Hráči Zimbabwe aktuálně v klidu kombinují s míčem na svých kopačkách a zatím se nikam neženou, jelikož jsou poměrně vysoko napadáni.

6

Po faulu ve středovém kruhu na Muyabu budou hráči Malawi rozehrávat volný kop, kterým se po delší době usadí na útočné polovině.

5

Po chybě v rozehrávce se konečně dostali i hráči Malawi do zajímavé příležitosti, ovšem přízemní centr od Mhanga dokázal ukrýt ve svých rukavicích brankář Mhari.

4

Hra se aktuálně přelévá díky nepřesnostem z jedné strany na druhou, jelikož ani jeden z celků nedokáží založit bezpečný postupný útok.

3

Po průnikové přihrávce od Wadiho na Takwaru to vypadalo na slibnou šanci pro výběr Normana Mapezy, ovšem druhý zmíněný nedokázal míč zpracovat.

2

V dobré šanci se ocitl kapitán Zimbabwe Musona, tomu ale v klíčové chvíli přeskočil míč připravenou kopačku.

1

Hráči Malawi měli jako první míč na svých kopačkách. Pokus o přenesení hry na pravé křídlo však úspěch nepřinesl. Zimbabwe bude vhazovat.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Malawi: Kakhobwe – Sanudi, Chembezi, Mzava (C) – Muyaba, Banda, Madinga, Idana, Chirwa – Mhango, Mbulu.
Náhradníci: Thomu – J. Banda, Fodya, Chaziya, Chester, Chirwa, Cholopi, Mhone, Ngalande, Petro, Davie, Phiri Junior.
Trenér: Meken Mwase

Zimbabwe: Mhari – Hadebe, Bhasera, Kangwa – Chimwemwe, Madzongwe, Takwara, Wadi, Benyu – Musona (C), Kadewere.
Náhradníci: Mapisa, Shumba – Dube, Kamusoko, Mahachi, Moyo, Mudimu, Muduhwa, Murwira, Muskwe, Tigere, Zemura.
Trenér: Norman Mapeza

Rozhodčí: Dahane -.
Poslední vzájemné utkání:

Celky se spolu naposledy střetly na začátku července, a to při příležitosti afrického Cosafa Cupu. Tehdy se jednalo o velmi zajímavou bitvu, která nakonec skončila remízou 2:2.

Malawi 2:2 Zimbabwe I 9.7. 2021

Branky a nahrávky: 27. Muyaba (Kumwenda), 50. Schumacher (Sulumba) – 62. Sarupinda, 78. Musaka (Karuru).
Zimbabwe se nachází na 121. místě žebříčku fifa, a to též zrovna nejlepší počin, jelikož v minulosti jsme bývali zvyklí na trochu jiné výkony. Stát, ve kterém nalezneme například Národní park Hwange, si totiž naposledy vychutnal radost z vítězství na minulém ročníku poháru národů, kdy dokázal v těsném klání porazit mužstvo Bostwany, a to spíše nepopulárním výsledkem 1:0. Na letošním ročníku to zatím výkonnostně sice vypadá lépe jako u jejich dnešního soka, ovšem i tak čítají v kolonce bodů nulu, jelikož padli se Senegalem. O výhře soupeře rozhodl až v sedmadevadesáté minutě známý křídelník Liverpoolu Sádio Mané z pokutového kopu. Výběr Normana Mapezy by si tedy dnes určitě rád užil radost z výhry, ovšem jednoznačně se nebude jednat o nic lehkého.

Na soupisce můžeme objevit například Knowledgeho Musonu, jenž v minulosti hrával v Něměcku či v Belgii. Za zmínku rozhodně stojí, že bývalým kapitánem reprezentace byl pro české fanoušky známý Nhanosemiu Costa, bývalá dlouholetá opora pražské Sparty.
Malawi se v celkovém zhodnocení žebříčku fifa, nachází až na 129. pozici, což leccos vypovídá především o aktuální situaci. Výběr okupující devatenáctou nejmenší zemi Afriky totiž nezvítězil ani v jednom z posledních pěti případů. Naposledy se tak stalo počátkem září, kdy dokázali udolat výsledkem 1:0 Mosambik ve druhé fázi kvalifikace na MS, kterou tak jako tak posléze nezvládli. Na aktuálně probíhajícím šampionátu odehrál tým vedený koučem Mekem Mwase jedno utkání, v němž podlehl i přes sympatický výkon Guinei. Dnes se tedy bude bezpodmínečně jednat o velmi důležitý zápas.

Nejznámějším jménem v nominaci je pochopitelně Peter Banda, jenž v minulosti oblékal dres v dnešní době velmi známého klubu Šerifu Tiraspol. Aktuálně ale prolétává trávníky v Tanzánii, protože ho nalezneme v kádru Simby.
Hezký den při sledování dalšího pokračování Afrického poháru národů. Dnes budeme konkrétně svědky souboje ve skupině B, kde se utká výběr Malawi a Zimbabwe, a to rozhodně slibuje zajímavou podívanou. Začínáme v 17:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Malawi – Zimbabwe

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Mhango, 58. Mhango – 39. Wadi

Karty:   49. Sanudi (MLW), 90+2. Kakhobwe (MLW) – 20. Kangwa (ZIM), 29. Hadebe (ZIM), 83. Madzongwe (ZIM)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:14.

Malawi: Kakhobwe – Sanudi, Chembezi, Mzava (C) (28. Chaziya) – Muyaba (66. Chester), Banda, Madinga (84. Petro), Idana (84. Phiri Junior), Chirwa – Mhango, Mbulu (66. J. Banda).
Náhradníci: Thomu – J. Banda, Fodya, Chaziya, Chester, Chirwa, Cholopi, Mhone, Ngalande, Petro, Davie, Phiri Junior.

Trenér: Meken Mwase

Zimbabwe: Mhari – Hadebe, Bhasera, Kangwa (67. Zemura) – Chimwemwe, Madzongwe, Takwara, Wadi (84. Mahachi), Benyu – Musona (C) (78. Muskwe), Kadewere.
Náhradníci: Mapisa, Shumba – Dube, Kamusoko, Mahachi, Moyo, Mudimu, Muduhwa, Murwira, Muskwe, Tigere, Zemura.

Trenér: Norman Mapeza

Rozhodčí: Dahane -