Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

HC Sparta Praha – HC Slavia Praha

3:4

konec (1:3, 1:1, 1:0)

13.01.2022, 18:00 • Sportovní hala v Holešovicích, Praha 7–Bubeneč • Skupina A • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:41

Sparta právě vstřelila branku!
Tak pozor, v Bubeneči možná ještě přeci jen není rozhodnuto! Dlouhé minuty dobývání útočného pásma nakonec pro Spartu nesou ovoce, pod kontaktní gól se po ráně z levé strany podepisuje LUKÁŠ NOVÁK – 3:4! Asistence: David Hrubý.

56:32

Stepanchuk vyhořel na Vedralově betonu, gólman Slavie jeho ránu z voleje jen tak tak vyrazil!

55:18

No, ale teď ke kontaktnímu gólu znovu moc nechybělo! Kolem položeného Vedrala totiž zavládl totální chaos, ani jednomu ze sparťanů se ale nepodařilo pryž z bezprostřední blízkosti branky protlačit za čáru!

53:50

Vedral čelil nepříjemnému úniku, Poláček mířil přesně mezi jeho betony! Mladý gólman vršovického celku je ale k sobě stihl srazit včas!

51:55

Stepanchuk najel po straně před brankoviště a posunul puk na volného Odehnala, kterému ale nesedlo následné zakončení! Do pryže jen šťouchl, jistě zamýšlená prudká střela z voleje se nekonala.

39:00

Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!

38:48

Lukáš Karas (SLA) si při obranné činnosti pomohl faulem, Slavii po jeho hákování čekají dvě minuty ve čtyřech.

32:49

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to bylo hodně rychlé, Holešovickým na využití přesilovky stačilo jen třináct sekund! Vedral loví puk ze své svatyně po přesné střele kapitána TOMÁŠE BARTONĚ, který vršovického brankáře prostřelil z modré čáry – 2:4! Asistence: Jakub Žmola, Bodgan Stepanchuk.

32:36

Početní výhoda pro změnu pro domácí borce, Jakub Málek (SLA) je trestán za držení.

29:50

Adam Marton (SPA) pohodlí trestné lavice okusí podruhé, tentokrát na ní usedá za nedovolený zásah do hlavy nebo krku.

27:56

Na Nemese zíval obrovský prázdný prostor v domácí kleci, kterého hodlal využít. Přikryl ale na poslední chvíli kvalitně zasáhl betonem a pryž vytěsnil mimo nebezpečí!

26:08

Další přesilovka pro vršovické hráče, tentokrát jim jí svou hrubostí připravil Adam Marton (SPA).

24:37

Slavia právě vstřelila branku!
V Bubeneči už je to o tři branky, sešivání opět překonávají Petra Přikryla! Tomas z modré čáry poslal puk na kruh volnému RADKU TOMASOVI, jehož následná rána se poněkud záhadně a šťastně odrazila nad rameno domácího gólmana. Slavista má v kapse hattrick – 1:4! Asistence: Daniel Kříženecký.

24:18

Sparta si hru v plném počtu užila jen několik sekund, David Hrubý (SPA) je z kluziště vykázán za podrážení.

20:00

Se sirénou přišla poslední velká šance periody! Položený Přikryl jen tak tak stihl natáhnout svou hokejku ke vzdálenější tyči, kam zakončoval jeden z hráčů z Vršovic poté, co se obtočil kolem sparťanské branky!

19:50

Petr Poláček (SPA) teď svým spoluhráčům situaci moc neusnadnil. Poté, co jednoho protihráče zahákoval, o pár sekund později dalšího podrazil. Slavii tak čekají hned čtyři minuty hry v početní výhodě.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:45

Nájezd zase na druhé straně! Krejčí chtěl Přikryla vymíchat a puk uklidit mezi jeho beton a tyč, gólman Sparty se ale k brankové konstrukci natáhl včas!

17:41

Stepanchuk měl obrovskou šanci z úniku snížit, své zakončení ale nasměroval nad horní tyč! Velká škoda pro domácí!

14:37

Slavia právě vstřelila branku!
Tak tohle pro Spartu nevypadá vůbec dobře, sešívaní v polovině patnácté minuty odskakují do dvoubrankového náskoku! Vosmík uspěl na vhazování v útočném pásmu a okamžitě předal puk RADKU TOMASOVI, který z voleje prostřelil Přikryla a zadělal si na hattrick – 1:3! Asistence: Adam Vosmík.

13:24

Slavia právě vstřelila branku!
Nepsané pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, Sparta vzápětí inkasuje a poprvé v utkání na své soky ztrácí! Po souhře se Skalským se mezi úspěšné střelce zařadil JAKUB MÁLEK – 1:2! Asistence: Albert Skalský.

12:50

Po nenápadné přihrávce od Hrubého se jako blesk z čistého nebe před brankou objevil Novák, jehož zakončení následně trefilo Vedralův beton! Gólman Slavie byl následně nucen si poradil ještě s nepříjemnou dorážkou z dílny dalšího protihráče!

08:52

Slavia právě vstřelila branku!
Promarněnou přesilovku následuje inkasovaný gól, máme vyrovnáno! Bleskový protiútok hostů čtyři sekundy po konci jejich početní nevýhody v jejich první zásah utkání přetavil RADEK TOMAS – 1:1! Asistence: Denis Ciolek.

06:48

Po spálené šanci pro Vršovické přicházejí těžké chvíle, Daniel Kříženecký (SLA) je trestán za podrážení.

06:30

K vyrovnání teď ovšem moc nechybělo! Slavia se dostala do přečíslení dva na jednoho a nehlídaný hráč byl ve velmi slibné pozici pro zakončení u pravé tyče, přihrávka jeho spolubojovníka ale jen těsně minula jeho hůl!

00:12

Sparta právě vstřelila branku!
Absolutně snový start pro domácí hráče! Jejich první akce hned končí gólem – JAKUB ŽMOLA se vkradl před brankoviště a následně puk poslal přesně do vzdálenějšího horního rohu Vedralovy klece – 1:0! Asistence: Bogdan Stepanchuk.

HC Sparta Praha – HC Slavia Praha

3:4

konec (1:3, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Žmola (Stepanchuk), 33. Bartoň (Žmola, Stepanchuk), 58. Novák (Hrubý) – 9. Tomas (Ciolek), 14. Málek (Skalský), 15. Tomas (Vosmík), 25. Tomas (Kříženecký)

HC Sparta Praha: Přikryl (Kogler) – Vrabec, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský – Stepanchuk, Odehnal, Potoma, Jakab, Žemlička, Novák, Poláček, Křišťan, Hrubý, Žmola (A).
Trenér: František Ptáček.

HC Slavia Praha: Vedral (Hodic) – Karas, Kříženecký, Málek (A), Švec, Kubánek, Ciolek – Nemes, Krejčí, Tichý, Sander, Chludil, Filip, Skalský, Tomas (A), Němeček, Vosmík (C).
Trenér: Ladislav Slížek.

Rozhodčí: Hrdlička – Bublová, Stanko.

Průběh zápasu
1. třetina
00:12 SPA 1:0 Žmola (Stepanchuk)
06:48 SLA 2 Kříženecký, podrážení
08:52 SLA 1:1 Tomas (Ciolek)
13:24 SLA 1:2 Málek (Skalský)
14:37 SLA 1:3 Tomas (Vosmík)
19:50 SPA 2+2 Poláček, hákování+podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:18 SPA 2 Hrubý, podrážení
24:37 SLA 1:4 Tomas (Kříženecký)
26:08 SPA 2 Marton, hrubost
29:50 SPA 2 Marton, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
32:36 SLA 2 Málek, držení
32:49 SPA 2:4 Bartoň (Žmola, Stepanchuk)
38:48 SLA 2 Karas, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
57:41 SPA 3:4 Novák (Hrubý)
Konec