Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Berani Zlín – HC Oceláři Třinec

2:1

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)

25.11.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • 26. kolo • Patrik Hlaváč

Tipsport: 5.7 5.5 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:12:27)
Dámy a pánové, tak takovýto výsledek asi čekal jen málokdo. V dnešním akcí nabytém utkání, jsme byli svědky pouze tří gólů, za to nám přineslo překvapivé vítězství domácího celku, který si tak poprvé v sezóně připisuje druhou výhru v řadě a to rovnou proti nejsilnějšímu celku tabulky. Jako první se však prosadil až po 42 minutách hry Darek Hejcman. O dvě minuty později však přišla odpověď z hole Ondřeje Kovařčíka, který tak využil početní výhody. Po zbytek poslední třetiny byli jednoznačně lepším celkem Oceláři, těm však stál v cestě výborně chytající Libor Kašík. V prodloužení jsme na konec zápasu nemuseli moc dlouho čekat. Hned v první minutě se ze samostatného úniku prosadil Oscar Flynn, díky kterému si odváží Oceláři domů pouhý bod.

Konec zápasu.

60:59

60:59 Oscar FLYNN - 2:1

60:59

Zlín právě vstřelil branku!
OSCAR FLYNN se právě postaral o první dvě výhry Beranů v sezóně! Po dlouhé a přesné přihrávce od vlastní brány se dostal do samostatného úniku, ve kterém vyzrál na Marka Mazance. Asistence: Ondřej Němec.

60:44

Také toto byla obrovská šance do které se dostal Tomáš Žižka! Ten dokázal na modré čáře vybojovat kotouč a dostat se tak do samostatného úniku. Jeho závěrečný blafák ale na Mazance nestačil, a ten si tak připisuje velice důležitý zákrok.

60:01

Začalo prodloužení.
Během poslední třetiny jsme byli svědky prvních dvou branek, které si oba týmy rozdělily rovným dílem. Díky tomu tak následuje prodloužení, které bude trvat pět minut, při hře tři na tři.
Prodloužení začne přibližně v 19:56.

60:00

Třetí třetina skončila.

58:55

Štěpánovi Fryšarovi se dokonce podařilo udržet aspoň na pár chvil útočné pásmo. Všichni jeho spoluhráči ale střídali, takže musel kotouč zahodit.

57:46

Blíží se nám poslední dvě minuty a beranům se daří pomalu, ale jistě čím dál tím víc vzdorovat hře soupeře. Ten předvádí proti tak silnému soupeři skvělý výkon.

56:47

Hráči Třince ani trochu nepolevují ve svém tlaku a k brance mají čím dál tím blíž. Tentokrát pálil od modré Martin Růžička. Ani on ale neprostřelil obranu soupeře.

55:47

K zakončení od modré se dostal nyní Martin Maričin, jeho střela nakonec ale neuletěla ani metr, jelikož trefila jednoho z obránců, puk se tak dostává do středního pásma.

54:48

Na vhazování před bránou domácích byli úspěšnější Berani, kteří ale velice rychle přichází o kotouč a to ve středním pásmu. Následný tlak soupeře řeší ševci zakázaným uvolněním.

53:49

Do konce zbývá něco málo přes šest minut a Berani mají blíže a blíže k fantastickému bodu. Jejich momentální výkony ale poměrně dost nahrávají Třinci, který se dlouhodobě drží v útočné části kluziště.

52:50

Po zdlouhavých soubojích za bránou Libora Kašíka se ke kotouči dostal nakonec jeden z útočníků Ocelářů. Ten pálil od modré čáry, k jeho smůle však vedle.

51:51

Tak toto je další nepříjemná záležitost pro domácí celek. Po kontaktu s jedním z protihráčů se chytl za obličej Ondřej Němec. Hra se přerušuje a jmenovaný hokejista odjíždí na střídačku v bolestech.

50:52

Centimetry chyběli Martinu Růžičkovi k tomu, aby se mohl dostat do samostatného úniku. Na poslední chvíli mu ale vypíchl kotouč Ondřej Němec.

Berani Zlín – HC Oceláři Třinec

2:1

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 43. Hejcman (Okál), 61. O. Flynn (O. Němec) – 45. O. Kovařčík (Marcinko, Hrňa)

Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, T. Hanousek, Ferenc – Kubiš (C), P. Sedláček (A), O. Flynn – Zabusovs, Honejsek, A. Zbořil – Karafiát, Hejcman, Okál – Fryšara, R. Veselý, Köhler.
Trenér: Luboš Jenáček

HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Miloš Roman, P. Vrána, Martin Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Hrňa – O. Šedivý, R. Szturc, Dravecký (A).
Trenér: Václav Varaďa

Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Hynek, Špůr

Diváci: 2301

Průběh zápasu
1. třetina
14:37 ZLN 2 R. Veselý, podrážení
17:11 TRI 2 Zahradníček, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
24:27 ZLN 2 Honejsek, hákování
28:14 ZLN 2 T. Hanousek, podrážení
39:40 TRI 2 P. Vrána, držení
Po 2. třetině
3. třetina
42:09 ZLN 1:0 Hejcman (Okál)
42:33 ZLN 2 Fryšara, hákování
44:18 TRI 1:1 O. Kovařčík (Marcinko, Hrňa)
46:56 ZLN 2 Zabusovs, hrubost
TRI 2 Marcinko, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
60:59 ZLN 2:1 O. Flynn (O. Němec)
po prodl.