Menu

Futsal

Mistrovství světa

Egypt – Guatemala

6:3

konec (1:1)

15.09.2021, 17:00 • Vilnius Aréna, Litva • Skupina B • Michal Raška

Tipsport: 2.27 4.04 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

40

40. Mostafa AJD - 6:3

40

Egypt právě vstřelil branku!
Domácí využili, že soupeř hrál bez brankáře a po zisku míče šli do brejku 3 na 1, kdy MOSTAFA AJD zakončil z poloviny hrací plochy do zcela prázdné svatyně a zkompletoval hattrick během pěti minut.

37

37. Mostafa AJD - 5:3

37

Egypt právě vstřelil branku!
A je to o dvě branky pro domácí, kteří tak jsou velice blízko důležité výhře! Mansúr posunul míč MOSTAFAU AJDOVI a jeho prudká přízemní rána skončila u pravé tyče. Egypt tak vede 5:3! Asistence: Mohamed Mansúr.

36

36. Mostafa AJD - 4:3

36

Egypt právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení 4:3! Elashwal nejprve vypálil tvrdou ránu, kterou ale brankář Ramirez nedokázal zachytit, ale pouze vyrazil před sebe, kde byl připraven MOSTAFA AJD a ten z bezprostřední blízkosti zakončil do poloprázdné brány.

34

34. Tarek ŠÚLA - 3:3

34

Egypt právě vstřelil branku!
Fantastický zápas pokračuje další brankou domácích a je srovnáno na 3:3! Essama Alla poslal míč na levou stranu, kde se elegantně zbavil obránce Abdelrahman el-Ašwal a následně přihrál míč na zadní tyč TARKU ŠÚLOVI, jenž zakončil do zcela prázdné svatyně. Asistence: Abdelrahman el-Ašwal.

33

33. Wanderley RUIZ - 2:3

33

Guatemala právě vstřelila branku! Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! Patrick Ruiz poslal fantastický pas na levou stranu, kde se dostal do šance WANDERLEY RUIZ a skvělým lobem překonal vyběhnutého brankáře Abdelnásira.

32

32. Abdelrahman EL-AŠWAL - 2:2

32

Egypt právě vstřelil branku!
Je srovnáno na 2:2 a obrovské drama pokračuje! ABDELRAHMAN EL-AŠWAL měl před sebou celkem dostatek místa a tak se rozhodl pro přízemní střelu k pravé tyči, která byla skvělou myšlenkou a Ramirez nedosáhl na balón.

25

25. Patrick RUIZ - 1:2

25

Guatemala právě vstřelila branku! Hosté otáčejí vývoj tohoto utkání a vedou 2:1! Rohový kop byl rozehrán na Aguilara, který poslal přízemní střelu, kterou si Abdelnásir vyrazil, ale pouze před sebe, kde se nacházel PATRICK RUIZ a zakončil do poloprázdné svatyně.

16

16. Jose MANSILLA - 1:1

16

Guatemala právě vstřelila branku! Máme srovnáno na 1:1! Egypťané se dopustili chyby při rozehrávce a k míči se tak dostal Edgar Santizo, který našel na levé straně osamoceného JOSÉHO MANSILLU a ten zakončil do prázdné brány. Asistence: Edgar Santizo.

4

4. Mohamed MANSÚR - 1:0

4

Egypt právě vstřelil branku!
A máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Rohový kop byl rozehrán na Tarka Šúla, který z první poslal střílený míč na zadní tyč, kde byl připraven MOHAMED MANSÚR, kterému jen stačilo nastavit nohu. Asistence: Tarek Šúla.

Egypt – Guatemala

6:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Mansúr (Šúla), 32. el-Ašwal, 34. Šúla (el-Ašwal), 36. Ajd, 37. Ajd (Mansúr), 40. Ajd – 16. Mansilla (Santizo), 25. Ruiz, 33. Ruiz (Ruiz)

Karty:   30. Dunga (EGY)

Egypt: Abdelnásir (Šober) – Alla, Dunga, Mansúr, Šúla – Ahed, Body, Ajd (C), el-Ašwal, Koki, Saeí, Júsrí

Guatemala: Ramirez (Reyes) – Enriquez, Mansilla, Sandoval, Santizo – Aguilar (C), Alay, Alvarado, Campaignac, González, Moran, Ruiz

Rozhodčí: Nazemi – Mehrabi, Bukujev