Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Nizozemsko - Indie

5:1

konec (1:1, 0:0, 3:0, 1:0)

24.07.2021, 13:45 • Oi Hockey Stadium North Pitch • Skupina A • Gerard Filip

52

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Nizozemky využívají dnes druhý trestný roh a přidávají tak pojišťující pátou branku! Na střelu z trestného rohu šla dnes již počtvrté JACQUELINE VAN MAASAKKEROVÁ, která tentokrát zvolila střelu po zemi, no a gól byl na světě.

51

Weltenová měla kolem sebe dvě indické soupeřky, i přesto dokázala vystřelit tvrdou ránu, která protáhla brankářku Savitaovou. Jedna z obránkyň tam poté zahrála nohou a uvidíme tak trestný roh Nizozemek.

45

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
To je rychlovka! Těsně před konce čtvrtiny se FREDERIQUE MATLOVÁ uvolnila, protáhla se do brankoviště a střelou z nápřahu našla tu nejmenší skulinku u tyče, kterou neměla Savitaová pokrytou.

44

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A ono se jim to opravdu povedlo! Keetelsová pronikla po pravé straně, až do dobré pozice pro přihrávku před branku, kam si naběhla střelkyně prvního gólu FELICE ALBERSOVÁ, které stačilo pouze míček tečovat, a to se také povedlo.

35

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A máme tu po delší době gól! Nizozemky využily pátý trestný roh a odskakují tak na rozdíl jedné branky. Střelu na sebe vzala poprvé MARGOT VAN GEFFENOVÁ, která tvrdou střelou pod břevno nedala brankářce Savitaové žádnou šanci.

26

Ani čtvrtý pokus Nizozemkám nevyšel! Tentokrát se do zakončení položila Matlaová, jenž byla blízko k brance, její rána ale orazítkovala pouze tyč indické branky.

23

Ani na podruhé, se Masaakerové nepodařilo prostřelit obranu a Indky tak ustály již třetí trestný roh Nizozemek v zápase!

22

Nedočkáme, ale uvidíme ještě jeden. Střela Maasakkerové skončila pouze na výstroji brankářky, jedna z obránkyň ale zahrála nohou.

14

Ne! Rána Maasakkerové skončila pouze v chumlu obránkyň, to ale nebylo všechno. Následné míček propadl na úplně volnou Weltenovou, která měla před sebou prázdnou branku, brankářka Savitaová však předvedla skvělé přemístění a střelu dokázala pokrýt.

12

Waardová pronikla středem až na hranici brankoviště, odkud již natahovala tvrdou střelu, na poslední chvíli ji ale ránu zblokovala jedna z obránkyň Indie.

10

Indie právě vstřelila branku!
Indkám se opravdu podařilo odpovědět! Navjot Kaurová přihrála kapitánce RANIOVÉ, která ještě chvilku vyčkala a poté nádherným švihem překvapila brankářku Koningovou.

5

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A máme tu rovnou první gól! Nizozemky doslova z první velké akce skórují. Van Maasakkerová založila akci po levé straně, odkud také nahodila před branku, kde takřka do odkryté sítě míček úspěšně tečovala FELICE ALBERSOVÁ.

Nizozemsko - Indie

5:1

konec (1:1, 0:0, 3:0, 1:0)

Zpět na online


Rozhodčí: C. de la Fuente (ARG), A. Church (NZL)

Statistiky:
Zahajovací sestavy:

Nizozemsko: Koningová- Maasakkerová, Sandersová, Stamová - Leurinková, Keetlesová, Nunninková, Goedeová (C) - Verschnoorová, Weltenová, Matlaová
Náhradníci: Koolenová, Pheninckxová, Waardová, Albersová, Geffenová

Indie: Savitaová - G. Kaurová, Ekkaová, Uditová - Monikaová, Kaurová, Pukhrambamová, Teteová, Nehaová - Katariyová, N. Kaurová, Raniová (C)
Náhradníci: Navjot Kaurová, Deviová, Pradhanová, Nishaová, Lalremsiamová