Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Nový Zéland - Indie

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

24.07.2021, 03:00 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Skupina A • Gerard Filip

60

Konec zápasu.

59

Není to gól! Thomas Dylan připravil míček Nicu Woodsovi, který mířil dobře k tyči, tam to ale měl pohlídané brankář společně s obráncem, kteří tak zachránili Indii před plným bodovým ziskem!

59

24 sekund do konce hracího času a Nový Zéland bude zahrávat trestný roh, který nejspíše rozhodne o utkání!

58

V krátkém sledu dva nádherné zákroky Paratta! Dylan Thomas dostal doslova výtečnou přihrávku na hranici vápna, kde měl před sebou ještě odkrytou branku, ovšem Paratt se senzačně přemístil a vyrážečkou střelu vyrazil do bezpečí.

58

Ani napotřetí nedokázal Nový Zéland skórovat, což je může stát tento zápas! napotřetí výbornou vysokou ránu vyrazil ještě lepším zákrokem Parattu, který tak zachránil Indii před inkasováním.

56

Hayward zachránil Nový Zéland! Kapitán Manpreet Singh měl doslova volno k zakončení, ovšem jeho pokus směřoval přesně do míst kde stál brankář.

47

Co chybělo! Do vápna Nového Zélandu přisvištěla rychlá přihrávka až na doslova volného Sumita, který se nacházel u zadní tyče, ale špatně zpracoval. Nebýt toho, tak zakončoval do doslova odkryté branky!

46

Čtvrtá čtvrtina právě začala!

45

Třetí čtvrtina právě skončila!

44

Nový Zéland právě vstřelil branku!
Novozélanďané se přeci jen dočkali snižující branky! STEPHEN JENNESS z poměrně velkého úhlu nahodil míček před branku, který však nechtěně tečoval jeden z indických. Branka však byla připsána právě JENNESSOVI.

42

Tak nakonec žádný trestný roh nebude. Jeden úhel nakonec ukázal, že šlo o roh hokejky, tudíž byl Nový Zéland od bránění osvobozen a nyní mohou založil protiakci.

39

Indie měla k dispozici již druhý trestný roh v této čtvrtině. Opět si střelu připravil dnes dvoubrankový Harmanpreet Singh, ovšem tentokrát ho Hayward pohotově vychytal!

35

Indie právě vstřelila branku!
Indové opět využívají trestný roh a dostávají se tak do dvou brankového vedení. Střelu na sebe vzal HARMAPREET SINGH, jenž vysokou střelou pod břevno nedal brankáři šanci a zapsal si tak druhý gól v utkání.

31

Třetí čtvrtina právě začala!

30

Druhá čtvrtina právě skončila!

26

Indie právě vstřelila branku!
A přeci je tu gól! Indie zaslouženě otáčí zápas, a to po trestném rohu. Ke střele se dostal HARMAPREET SINGH, jenž pozemní střelou propálil brankáře mezi nohy.

25

A pozor! Po delším zkoumání na videu, nakonec bude zahrávat Indický výběr trestný roh, uvidíme zda z toho něco vytěží.

19

Kapitán Indického výběru obdržel nádhernou přihrávku za obranu, která ho tak dostala do situace jeden na jednoho, brankáře Haywarda se ho však přestřelit nepodařilo.

16

Druhá čtvrtina právě začala!

15

První čtvrtina skončila!

13

Nepadne! Kane Russell tentokrát obranu Indie neprostřelil, i přesto se bude trestný roh opakovat, a to zřejmě ze špatného postavení jednoho bránících.

12

Indie právě vstřelila branku!
Máme vyrovnáno! K puntíku se bezprostředně postavil zatím nejvíce aktivní indický hráč PAL RUPINDER SINGH, jenž zvolil pravou stranu zatímco brankář levou. Máme tak vyrovnáno.

11

Ani druhý trestný roh Indický celek nevyužil. Opět se do střely opřel Pal Rupinder Singh, ale obranu neprostřelil. To ho však nemuselo vůbec mrzet. Jeden z obránců míč zasáhl rukou a my tak budeme svědky pokutové střely!

11

Indie založila výbornou akci po pravé straně, na jejímž konci přišlo opět zakončení z hokejky Mandeepa Singha, jenž sice brankáře neprostřelil, ale pro svůj celek vybojoval trestný roh.

9

Nový Zéland právě vstřelil branku!
A máme tu první gól! Nový Zéland potrestal soupeře, za úvodní nevyužití. Míček se dostal přímo na hokejku KANA RUSSELLA, jenž parádní střelou umístil míč k tyči a nedal brankáři šanci.

8

A zřejmě jsem to zakřikl! Nejdříve musel brankář Parattu zasahovat, a to po náhozu Laneho. Následně pak Indové tečovali dle pravidel míček v brankovišti nohou a budeme svědky trestného rohu i na druhé straně!

3

Trestný roh směřoval rovnou na hráče s číslem tři, Pala Singha, který tvrdou střelou z nápřahu ohrozil branku, ale jeho rána putovala pouze do břevna. Skóre tak zůstává stejné.

2

Druhá minuta a rovnou budeme svědky trestného rohu Indie! Uvidíme, jak s ním hráči naloží.

1

Utkání práve začalo.

Nový Zéland - Indie

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Madden (GBR), van Bunge (NED)

Statistiky:
Zahajovací sestavy:

Nový Zéland: Hayward - Lett, Woods, Russel, Tarrant (C), McAleese - Ross, Inglis - Lane, Jenness, Wilson.
Náhradníci: Smith, Panchia, Thomas, Findlay, Edwards.

Indie: Parattu - P. Singh, Kumar, H. Singh, Rohidas - M. Singh (C), H. Singh, Sharma - D. Singh, Mandeep Singh, S. Singh.
Náhradníci: G. Singh, Upadhyay, Sumit, Lakra, Prasad.