Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Nizozemsko - Belgie

1:3

konec (0:0, 0:0, 1:3, 0:0)

24.07.2021, 04:45 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Skupina B • Michal Břuchanský

45

Belgie právě vstřelila branku!
Na konci třetí čtvrtiny Nizozemcům ujíždí vlak! Opakovaný trestný roh končí už třetím gólem v jejich síti. Perfektně umístěným švihem k horní tyči zkompletoval velkolepý hattrick ALEXANDER HENDRICKX.

44

Belgie právě vstřelila branku!
Po přihrávce Denayera byl při chycené střele faulován Charlier. Sudí bez váhání nařídil trestný úder a ten chladnokrevně proměnil ALEXANDER HENDRICKX. Jeho dva góly tedy posílají Belgii do vedení.

41

Belgie právě vstřelila branku!
Hráči v bílém dávají první platný gól na turnaji! Z předchozí situace vznikl trestný roh. Briels zastavil přihrávku Dohmena pro ALEXANDERA HENDRICKXE, jehož švih si Blaak jenom ztečoval do vlastní brány.

40

Šikovné nahození v podání Dohmena tečoval de Kerpel. O kousek dál číhal také van Aubel, jenž nenašel skulinu v postoji Blaaka. Další dorážka Brielse už byla gólová, ale sudí okamžitě ukázal, že ani druhý belgický zásah platit nebude.

35

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Gólový půst v pětatřicáté minutě končí! Hertzberger si skvěle zpracoval vysoký nához a přes tři hráče se jednoduše posunul podél zadní čáry až před branku, kde chytře přehodil gólmana Vanasche.

20

Nicolas de Kerpel přeadresoval Dockierovu prudkou přihrávku z pravé strany do nizozemské brány! Míček se odrazil od držadla hole a pak ještě od brankáře Blaaka. O platnosti gólu bude rozhodovat video.

Nizozemsko - Belgie

1:3

konec (0:0, 0:0, 1:3, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Grochal (POL), Kearans (AUS)

Statistiky:
Zahajovací sestavy:

Nizozemsko: Blaak - de Wijn, de Mol, Janssen, van der Weerden - Bakker (C), Croon, Schuurman, Kemperman - Pruijser, Brinkman.
Náhradníci: Balk, de Geus, van Ass, Hertzberger, van Dam.

Belgie: Vanasch - van Doren, Boccard, de Sloover, Luypaert - Denayer (C), Gougnard, Wegnez - van Aubel, Dockier, de Kerpel.
Náhradníci: Hendrickx, Dohmen, Kina, Charlier, Briels.

Branky: 35. Hertzberger - 41. Hendrickx, 44. Hendrickx, 45. Hendrickx