Menu

Hokej

Play-off Chance ligy

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

4:3

po s.n. (2:1) (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0) Stav série: 1:0

02.04.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Semifinále • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 2.0 4.2 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tomáš HAVRÁNEK - 4:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
Autorem vítězné branky je TOMÁŠ HAVRÁNEK.

79:58

Strejček obětavě zblokoval střelu Štacha od modré tak, že kotouč opustil pásmo a tohle už Jihlava ubránit zvládne!

79:08

Matěj Zadražil (JIH) je vyloučen za držení 52 sekund před koncem a Vsetín může v prodloužení tak rozhodnout!

78:45

Pechanec měl možnost rozhodnout, v předbrankovém prostoru tečoval puk, který nabral výšku a obloučkem pomalu padal do branky. Nakonec z toho ale bylo bezpečí pro domácí, neboť minul pravou tyč!

76:09

Třetí břevno znamená, že máme stav 3:3! Skořepa přešel přes Jenáčka a střílel z levého kruhu nad Gábovo rameno, ani tentokrát se ale nikdo z Dukly radovat nemůže, protože cinklo zas a znovu břevno!

74:40

Lichanec už slavil vítěznou trefu, když si najel z druhé vlny mezi kruhy a poslal jedovku na branku hostí, Gábu ale tentokrát uchránilo opět břevno, od nějž se kotouč odrazil do ochranné sítě!

69:46

Skoro celou minutu a půl nepustili domácí Valachy z pásma a mohli rozhodnout! Eliášova palba od modré byla opět lehce tečována a za zcela dezorientovaným Gábou zazvonilo jenom břevno!

64:33

Harkabus mohl rozhodnout taktéž, když byl sám před Gábou, navíc dostal přihrávku na levý kruh křížem. Trefil však jenom betony přesunujícího se Gáby, který předvedl opět výtečný zákrok!

62:39

Žukov drží nadále Duklu při životě! Vlach využil toho, že Mareš při bránění zakopl a vznikl brejk 2 na 1, který zakončoval Zeman prakticky do prázdné branky. Domácí brankář se ale vyšvihl zákrokem lapačkou v poslední chvíli!

60:00

Oba borci v základu dostávají 2+2 minuty za hrubost. Strejčkovi však přiskočila ještě desítka za shozené rukavice, tudíž tento bek bude chybět Dukle rovnou 14 minut z případného dvacetiminutového prodloužení.

60:00

A po siréně se do sebe pustili Strejček s Bergerem a byla to nefalšovaná bitka, kterou nemohli odtrhnout ani čároví. Oba bijci jedou hned do kabin a v prodloužení budeme vědět tresty!

54:53

Žukov předvedl fantastický zákrok, který stále drží remízový stav! Po výpadu Březiny se puk odrazil do předbrankového prostoru, kde dorážel jeden z hostujících hráčů, jenže domácí brankář tygřím skokem, respektive hokejkou tenhle puk lapil!

54:00

54:00 Matěj PEKR - 3:3

54:00

Dukla právě vstřelila branku!
Nedlouho po konci přesilové hry Dukla ale srovnává! Parádní souhru na jeden dotek nastartoval Juda, který našel přesně za brankou Lichance. Slovenský útočník z Prievidzi na nic nečekal, všiml si před kasou zcela volného MATĚJE PEKRA, který prostřelil Gábu a dokončil rozborku hostující obrany – 3:3! Asistence: Peter Lichanec, Miroslav Juda.

51:51

Osm minut před koncem dostává Jihlava další přesilovku. Jan Bartko (VSE) si u mantinelu pomohl proti Judovi zdvihnutou hokejkou v jeho obličeji a dostává menší trest.

51:14

51:14 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:3

51:14

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se přibližuje na jednu branku a byla to tentokrát parádní práce TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO! Po propadu vsetínské obrany dostal od Havránka pas za obranu a od modré šel sám na branku. Únik zakončil pověstným blafákem, na který ani v tomto případě neměl Gába nárok – 2:3! Asistence: Tomáš Harkabus, Jan Strejček.

50:16

Zatímco Bednář s Eliášem dostali 2+2 minuty za hrubost, Gorčík s Harkabusem jenom klasickou dvojku. Hrajeme nadále tak 5 na 5, neboť se všechny tresty vykrátí.

50:16

Po nepřehledné situaci před brankou Dukly se strhla potyčka rovnou dvou dvojic, a to Eliáše s Bednářem a Harkabuse s Gorčíkem! Rozhodčí hned všechny čtyři posílají na trestnou a budou se bavit o trestech.

Výsledky bitky byly takové, že Bednář Eliáše hodil jako první, druhou dvojičku ale zvládl Harkabus, který nasoukal Gorčíka na ledě pod sebe.

45:45

45:45 Roman VLACH - 1:3

45:45

Vsetín právě vstřelil branku!
Přesilovku Vsetín využívá a s Duklou je to už hodně nahnuté! Střelu zprava poslal na branku Zeman a Žukov jeho pokus na vzdálenější tyč vyrazil. Jenže jenom do brankoviště, Bartko přistrčil pro ROMANA VLACHA, který pohodlně dorazil do prázdné branky a Valaši to mají rozehrané velmi dobře – 1:3! Asistence: Jan Bartko, Adam Zeman.

45:36

Ten hasil Tomáš Harkabus (JIH) zásahem hokejkou do obličeje jednoho z protihráčů a míří na dvě minuty ven.

39:42

Daniel Klímek (VSE) tak dostává trest za hákování a Dukla si do třetí třetiny přenese přesilovou hru.

39:42

Jihlava 18 sekund před koncem v signalizované výhodě srovnává zásluhou Fronka, jenže branka neplatí! Těsně před střelou se totiž hlavní rozhodčí upískl a po poradě s ostatními branku na 2:2 nakonec ruší!

33:21

První přesilovka pro Duklu. Roman Vlach (VSE) si pomohl v souboji s Havránkem drobným háčkem a pozorní rozhodčí jej posílají ven.

32:01

32:01 David BŘEZINA - 1:2

32:01

Vsetín právě vstřelil branku!
Jihlava se nedokázala propracovat do útočného pásma a pyká za to druhou inkasovanou brankou! Pechanec postrčil puk do jízdy pro DAVIDA BŘEZINU, který se vydal vstříc Žukovovi. Ruského brankáře doslova a do písmene prostřelil, čímž posílá hostující celek poprvé v sérii do vedení – 1:2! Asistence: Antonín Pechanec, Sebastián Gorčík.

25:36

Zeman se odhodlal ke střele od modré, která prošla Žukovovi nad maskou a cinkla o břevno, aby se odrazila do brankoviště. Nebylo to však zřejmě za brankovou čáru, puk totiž hned odlétl po doteku s ledem mimo nebezpečnou zónu! Tady by se hodilo video, které se ale v Jihlavě nevyužívá.

24:23

A mohlo to být 2:1 pro Jihlavu, když špatné střídání hostí trestal samostatným únikem Fronk, trefil ale jenom beton přesunujícího se Gáby!

23:51

Další zmatky před brankou Jihlavy mohly klidně skončit druhým gólem Vsetína! Žukov vyrazil pouze nad sebe a puk mu spadl zpátky do brankoviště, velmi blízko brankové čáře! Jeden ze vsetinských hráčů ale dorazit kotouč už nedokázal.

23:06

A vybruslila z něj skoro nejlépe, tedy gólovou šancí! Harkabus od střídačky našel úplně volného Zadražila na protějším křídle, velká šance ale zůstává nevyužita poté, co vychytal domácího hráče Gába!

18:47

18:47 Sebastián GORČÍK - 1:1

18:47

Vsetín právě vstřelil branku!
I čtvrté oslabení sice Dukla ubránila, jenže tlak už neustála a kasíruje! SEBASTIÁN GORČÍK se v předbrankovém prostoru zorientoval po Březinově přihrávce nejlépe a mezi betony protlačil kotouč až do branky prakticky stejným způsobem, jako to udělal Illéš vůči Gábovi. Zasloužené srovnání hostí – 1:1! Asistence: David Březina.

16:43

Čtvrté vyloučení v jedné třetině, to může Duklu stát ve finále hodně sil. Matěj Zadražil (JIH) šel do souboje nemotorně, trefil Zemana hokejkou přímo do obličeje a dostává dvě minuty.

13:52

Hosté utavili bránící čtyřku a Pechanec pálil z první z kruhu, jeho pokus maskou srazil Žukov jenom na tyč, odkud se puk odrazil mimo! Vsetín má ohromný tlak během pětiminutové přesilovky!

12:02

Ohromný závar před brankou Dukly, když Žukov po střele od modré neudržel puk ve výstroji a Berger zblízka dorážel, domácí obránci šli ale do bloku po hlavě a nepovolili Vsetínu srovnat!

11:13

Tomáš Jiránek (JIH) je po krátké poradě poslán rovnou do kabiny, neboť dostává bůra za faul kolenem. Trest za něj odsedí Matěj Pekr, potyčka Smetany s Illéšem zůstává bez trestu.

11:08

Jiránek sice tvrdým hitem poslal na zem Hořanského, jenže jej trefil nepěkně na koleno a hostující plejer zůstává ležet na ledě. Navíc se do sebe pak pustili Smetana s Illéšem a my čekáme na tresty!

08:45

Filip Dundáček (JIH) musel potenciální samostatný únik na obranné modré hasit podražením soupeře. Ačkoliv si hosté přáli rovnou trestné střílení, neboť Dundáček byl poslední bek, musí se spokojit jenom se dvěma minutami.

05:52

05:52 Jakub ILLÉŠ - 1:0

05:52

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se ujímá vedení a byla to skutečně střela, která gólová vůbec nebyla! JAKUB ILLÉŠ dostal přihrávku od Fronka ve středním pásmu a přešel přes modrou, načež v zvláštním pohybu poslal puk bekhendem na branku, navíc s nepříliš velkou razancí. Gába však secvakl betony hodně pozdě a puk se dostal až za jeho záda – 1:0! Asistence: Jiří Fronk, Tomáš Jiránek.

04:28

Propad jihlavské obrany mohl vytrestat Půček, když se vydal ze středového kruhu do úniku po přihrávce, jenže střelu poslal jenom na zadní mantinel!

02:48

Posledních pár sekund z oslabení, Vsetín v přesilovce nepředvedl prakticky nic, zato ale mohl skórovat po jejím konci! Smetana se dostal rázem mezi dva obránce a byl sám před Žukovem, na dlouhou hůl ale nedokázal puk zasunout mezi betony Žukova!

00:55

Po 55 sekundách dostávají Valaši první přesilovku série. V první minutě zápasu Josef Skořepa (JIH) spáchal útočný faul za brankou Gáby a je vyloučen za hákování.

00:26

A střela byla nebezpečná hned ta první, když Berger pálil od modré do clony před brankou a Žukov neviděl vůbec nic, Kucharczyk ale nedokázal kotouč usměrnit do jeho protipohybu tečí!

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

4:3

po s.n. (2:1) (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Illéš (Fronk, Jiránek), 52. Čachotský (T. Havránek, Strejček), 54. Pekr (Lichanec, Juda), rozh. náj. T. Havránek – 19. Gorčík (Březina), 33. Březina (Pechanec, Gorčík), 46. R. Vlach (Bartko, A. Zeman)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Tomáš Čachotský (JIH)
1:0   David Březina (VSE)
2. série:
1:0   Matěj Pekr (JIH)
1:0   Lukáš Bednář (VSE)
3. série:
1:0   Peter Lichanec (JIH)
1:1   Adam Zeman (VSE)
4. série:
1:1   Jakub Illéš (JIH)
1:1   Jan Berger (VSE)
5. série:
1:1   Jiří Fronk (JIH)
1:1   Roman Vlach (VSE)
6. série:
1:1   David Březina (VSE)
1:1   Tomáš Čachotský (JIH)
7. série:
1:1   Roman Vlach (VSE)
2:1   Tomáš Havránek (JIH)

HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – T. Černý, D. Kolář (A), Dundáček, Mareš, Bilčík, Strejček, Eliáš – Jiránek, Fronk, Illéš – Čachotský (A), Skořepa (C), Mácha – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Juda.

VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Š. Jenáček, Kudělka (C), Štach (A), Bartko – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Březina, Pechanec, Hořanský – Gorčík, Přikryl, L. Bednář.

Rozhodčí: Barek, Pilný – Maštalíř, Bohuněk

Průběh zápasu
1. třetina
00:55 JIH 2 Skořepa, hákování
05:52 JIH 1:0 Illéš (Fronk, Jiránek)
08:45 JIH 2 Dundáček, podrážení
11:13 JIH 5+20 OK Jiránek, faul kolenem, odpyká Pekr
16:43 JIH 2 M. Zadražil, vysoká hůl
18:47 VSE 1:1 Gorčík (Březina)
Po 1. třetině
2. třetina
32:01 VSE 1:2 Březina (Pechanec, Gorčík)
33:21 VSE 2 R. Vlach, hákování
39:42 VSE 2 Klímek, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
45:36 JIH 2 T. Harkabus, vysoká hůl
45:45 VSE 1:3 R. Vlach (Bartko, A. Zeman)
50:16 JIH 2+2 Eliáš, hrubost
JIH 2 T. Harkabus, hrubost
VSE 2 Gorčík, hrubost
VSE 2+2 L. Bednář, hrubost
51:14 JIH 2:3 Čachotský (T. Havránek, Strejček)
51:51 VSE 2 Bartko, vysoká hůl
54:00 JIH 3:3 Pekr (Lichanec, Juda)
60:00 VSE 2+2 Berger, hrubost
JIH 2+2+10 Strejček, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
79:08 JIH 2 M. Zadražil, držení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
JIH 4:3 T. Havránek (rozh. náj.)
po s.n.