Menu

Hokej

NHL

Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs

1:3

konec (0:2, 1:1, 0:0)

01.04.2021, 01:30 • Bell MTS Place, Winnipeg • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.8 4.26 2.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc či příjemné vstávání. (04:11:29)
Tři hvězdy utkání

Auston Matthews (TOR) 1+1
Mitchell Marner (TOR) 0+2
Josh Morrissey (WPG) 1+0
Kdo se postavil do brankoviště?

Connor Hellebuyck (WPG) 23 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,5%, odchytal 58:03
Jack Campbell (TOR) 26 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,3%, odchytal 60:00
Statistiky
Střely na branku: 27 – 26
Zblokované střely: 11 – 17
Tresné minuty: 10 – 8
Využití: 1/4 – 0/4
Úspěšnost vhazování: 52% – 48%
Hity: 27 – 14
Toronto si proti Winnipegu připisuje velmi jisté a hlavně zasloužené vítězství. Maple Leafs za to vděčí povedené první části, kdy se dostali do dvoubrankového vedení, které následně opravdu výborně bránili, protože inkasovali jenom jedenkrát. Poté také jednu branku přidali, takže nebylo co řešit. Ve třetím dějství to hosté prostě zamkli, domácím nedovolili vůbec nic a radují se ze dvou bodů.

Konec zápasu.

59:49

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Paul Stastny – 2 min., hákování).

59:18

Oddechový čas pro Winnipeg.

59:18

O něco úspěšnější byl Mark Scheifele, který mířil do protější šibenice, ale Jack Campbell stejně zasáhl svou lapačkou.

59:05

Jets to stále nezvládají a konečně se usazují vepředu, kde ale tentokrát Josh Morrissey nemířil přesně.

58:14

Hosté zvládli další buly před svým gólmanem, takže hra bez brankáře je domácím zatím úplně k ničemu. Nyní je navíc zastavuje ofsajd.

57:53

Kyle Connor nebyl první u nahozené puku, takže se Toronto opět osvobozuje. John Tavares dokonce mířil do odkryté klece, ale netrefil jí.

57:12

William Nylander díky dobrému napadání pořádně vystrašil Connora Hellebuycka z úhlu, který nakonec zasáhl a drží tak své spoluhráče ve hře.

56:43

Nahození Neala Pionka bylo těsně před gólmanem tečované, ale ten zaujmul dobrý postoj a podruhé tedy zatím neinkasuje.

56:10

Nyní se domácím povedl přechod do útoku na jedničku, chybělo jenom kýžené zakončení, které je samozřejmě nejdůležitější.

55:35

Maple Leafs si to už nejspíš pohlídají, protože soupeři vůbec nic nedovolují a ve vlastním pásmu nyní sbírají trochu času zdlouhavou rozehrávkou.

54:58

Čas velmi rychle běží, protože Winnipeg už má pouhých pět minut a Wayne Simmonds nyní navíc získal dalších pár cenných sekund průnikem do pásma.

54:18

Derek Forbort rychlým návratem zavinil další zakázané uvolnění Toronta, protože buly se domácím daří více, než přechody přes střední pásmo.

53:49

Zach Hyman výborným napadání dostal kotouč z pásma a uklidnil tak své spoluhráče, kteří navíc potřebovali vystřídat.

53:17

Trevor Lewis měl na hokejce snížení, protože po pasu z pravé strany byl sám před gólmanem, ale Auston Matthews stačil do jeho pokusu vložit hůl!

52:29

Pierre-Luc Dubois našel individuálně cestu až k bráně, ale těsně před pokusem k zakončení mu byl kotouč vypíchnut a následně už nic nevymyslel.

51:52

Ilja Michejev vystihl přihrávku protihráče a okamžitě se tedy odvážil k zakončení, ale to skončil přímo na hrudi Connora Hellebuycka.

51:19

Mark Scheifele prověřil Jacka Campbella střelou mezi betony, který obstál, avšak stále musí zůstat v pozoru, protože kotouč pouze vyrazil.

50:45

Jets už se neskutečně dlouho k ničemu nedostali, i když mají dohánět dvoubrankovou ztrátu. Na to mají už jen necelých deset minut.

50:12

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:12

Justin Holl vybojoval kotouč na vlastní modré čáře a uklidňuje hru, s rozehrávkou přece nemá kam spěchat.

49:48

Nyní už se hosté dostali dopředu čistým způsobem, ale v pásmu soupeře vůbec nezvládli souboj, takže se musí stahovat.

49:08

Jde vidět, že Toronto už hraje vyloženě na čas a hlavně na to, aby neudělalo chybu, protože v další krajní situaci opět raději vyhodilo na icing.

48:37

Hra se začíná kouskovat, Maple Leafs se nyní dopouštějí zakázaného uvolnění, takže Jack Campbell bude muset zpozornět.

48:07

Wayne Simmonds ze středního pásma nahazuje přímo do rukavice gólmana, určitě mu to ale příliš nevadí, protože koupil trochu času.

47:37

Blake Wheeler se dostal do slibné pozice, ale přesně v tu chvíli mu to podklouzlo, kvůli čemuž se s pukem dostal ze střeleckého úhlu.

46:48

Connor Hellebuyck svým spoluhráčům nepomohl s rozehrávkou zrovna ideálně, ti to ale stejně zvládli, i když následné založení útočné akce už tak úspěšné nebylo.

46:02

Alexander Kerfoot se pokusil o svůj druhý zásah v utkání, ale ze slibné pozice našel jen lapačku Connora Hellebuycka, který přerušil hru.

45:38

Winnipeg má za sebou další velkou zkoušku a nyní se už zase může plně soustředit na skórování, ale čas velmi rychle běží.

45:16

Joe Thornton se mocně napřáhl a přišla tak nebezpečná střela, která byla sražen do boční sítě a pak zamířila na zadní mantinel.

44:40

Toronto si dává na rozehrávce extrémně záležet, díky čemuž se konečně dostalo do pásma, ale tam se moc dlouho neohřálo.

44:04

Hosté nezačínají přesilovku zrovna nejlépe, protože se ihned musí činit Jack Campbell, který to zvládl jen tak tak.

43:29

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., hákování).

43:08

Jake Muzzin uklidňuje hru ve vlastním pásmu a s rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchá. To ale neplatí o jeho spoluhráči, který kotouč posílá na zakázané uvolnění.

42:18

Domácí už mají na kontě více střel než soupeř, ale k zisku bodů jim to samozřejmě nestačí, budou se muset snažit ještě více.

41:45

Wayne Simmonds výborně zablokoval nahození a mohl tak zamířit rovnou do protiútoku, při kterém se ale už soustředil zejména na to, aby získal co nejvíce času.

41:15

Nyní se o to přece jen pokusil Mason Appleton, který ale z pravé strany mířil přímo do připraveného Jacka Campbella.

40:52

Winnipeg se zatím soustředí jen na obranu, což v jeho situaci není vůbec ideální, protože potřebuje co nejdříve snížit.

40:14

Toronto zase mohlo vézt o tři branky, protože Alex Galchenyuk po chytrém pasu mířil sám na brankáře, kterého si roztáhl, ale následně nedokázal kotouč zasunout za jeho záda!

40:01

Začala třetí třetina.
Po druhém dějství se nakonec sice změnil stav, ale Toronto pořád drží víceméně komfortní dvoubrankové vedení, které brání v naprostém klidu. Maple Leafs dokonce skórovali v oslabení zásluhou Pierreho Engvalla, a i když Winnipeg následně snížil díky gólu Joshe Morrisseyho, od výhry ho pořád dělí velký kus práce.
Další třetina začne přibližně ve 3:33.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Toronto také našlo cestu dopředu, ale nevyšla finální přihrávka, kvůli čemuž se bude muset spokojit s dvoubrankovým vedením.

39:09

Winnipeg má stále kotouč v moci, díky čemuž ještě přišla jedna šance, avšak Nikolaj Ehlers svou tečí mířil jen do beka.

38:35

Mark Scheifele musí spěchat dozadu, protože se zakázané uvolnění pískat nebude, takže ještě musí vymýšlet úspěšnou rozehrávku.

37:56

Domácí jsou samozřejmě díky gólu povzbuzení a vidí svou šanci. Místo toho Connor Hellebuyck musí likvidovat další nebezpečný výpad protivníka.

37:15

37:15 Josh MORRISSEY - 1:3

37:15

Winnipeg právě vstřelil branku!
Jets přece jen snižují a boj o body ještě zdaleka nevzdávají! První využité přesilovky jsme se dočkali až v závěru druhé části, kdy se o to postaral JOSH MORRISSEY, jenž se od modré čáry trefil přímo do pravého horního růžku branky. Jack Campbell nemohl reagovat, protože nic neviděl. Asistence: Mark Scheifele, Kyle Connor.

36:40

36:40 Alexander KERFOOT - 0:3

36:40

Toronto právě vstřelilo branku!
Maple Leafs v oslabení soupeři zasazují možná fatální ránu! Josh Morrissey chtěl kotouč udržet v pásmu za každou cenu, ale přitom ho jen srazil k Ilju Michejevovi, který okamžitě poslal ALEXANDERA KERFOOTA do úniku, který ho proměnil střelou nad rameno Connora Hellebuycka. Asistence: Ilja Michejev, Morgan Rielly.

36:08

Jets dohrávají téměř do konce druhé periody v početní výhodě, jestli chtějí bodovat, musí už konečně snížit.

35:21

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (TJ Brodie – 2+2 min, vysoká hůl).

35:05

Winnipeg snad poprvé v zápase na soupeře opravdu pořádně zatlačil, díky čemuž si mohl najít odražený kotouč Kyle Connor, který ale tváří v tvář brankáři neuspěl!

34:18

Maple Leafs pokračují ve výborné defenzivě i v oslabení, Mitchell Marner nyní zastavil vzdušnou přihrávku a kotouč poslal přes modrou čáru.

33:44

Domácí se hned pevně usadili v pásmu, ale nakonec z toho byla jen očekávatelná střela Marka Scheifeleho, kterou Jack Campbell v klidu lapil.

33:15

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Jake Muzzin – 2 min., sekání).

33:09

Jason Spezza dokazuje svou obrannou dovednost, nyní velmi šikovně zastavil nebezpečně vyhlížející pas Nikolaje Ehlerse.

32:38

Wayne Simmonds šikovně projel kolem dvou protihráčů a bekhendem poté naservíroval kotouč před branku, ale odtud zakončení nepřišlo.

32:08

John Tavares po úspěšné obraně neváhá a hned mířil dopředu, kde se Toronto tentokrát usadilo a snaží se vymyslet co nejnebezpečnější střelu.

31:37

William Nylander to výborně sehrál, nakonec tak vytvořil střeleckou pozici pro Jakea Muzzina, jehož pokus byl však zablokován.

31:09

Jeho spoluhráči už byli o něco úspěšnější, protože soupeře nakonec donutili k vyhození na zakázané uvolnění, takže získali buly před Connorem Hellebuyckem.

30:32

I mistr tesař se někdy utne. Auston Matthews nyní nedokázal zpracovat přihrávku a pak zkoušel zoufale získat kotouč zpět, což se mu samozřejmě nepovedlo.

30:07

Na druhé straně pálil Dylan DeMelo, ale ani on není úspěšný, i když brankář udržel kotouč ve výstroji jen tak tak.

29:42

Toronto se po delší době usadilo vepředu a ihned toho zkusil využít Ilja Michejev, jehož pokus byl sražen jen do mantinelu.

29:00

Slabé nahození od zadního mantinelu zamířilo před branku, což Jacka Campbella poměrně překvapilo, ale i přesto si dokázal poradit.

28:26

Hosté nezvládli další vhazování a tak se zase musí pokoušet o úspěšné napadání, ale to tentokrát není úspěšné.

27:52

Jets v útočném pásmu prolévají krev a slzy, ale stejně jim je to zatím k ničemu, protože přes pozornou obranu stále nemohou skórovat.

27:16

Winnipeg už se chce konečně vrátit do zápasu, od čehož nyní nebyl vůbec daleko, ale Jack Campbell pokračuje v dobrém výkonu a po dobrém zásahu proti dalekonosné střele nepustil ani dorážku!

26:32

Maple Leafs si nerozuměli při rozehrávce, což domácí okamžitě zkusili potrestat, ale také doplatili na špatnou kombinaci.

25:58

Jason Spezza si na pravé straně našel nahozený kotouč, ale následně o něj stejně musí bojovat, což se společně se spoluhráčem poměrně zvládá.

25:13

Souboj ve středním pásmu dopadl lépe pro hosty, díky čemuž se následně dostal do úniku Ilja Michejev, který ale střelou nad lapačku nebyl úspěšný!

24:38

Mason Appleton se snažil proniknout přes pravou stranu, ale tam nenašel pochopení u protihráče, který mu vystavil stopku tělem.

23:48

Už dlouho se hraje bez přerušení, čehož se snaží využít oba celky, protože se hraje ve vysokém tempu, ale na šanci už nějakou chvíli čekáme.

23:16

Morgan Rielly trochu překvapil Connora Hellebuycka, který po teči musel řešit jeho nahození.

22:55

Jets sice vyhráli vhazování, ale útočit stejně nemohou, protože omylem nahodili kotouč až na icing.

22:16

Logan Stanley si našel odražený kotouč na horní hraně pravého kruhu a ihned pálil, avšak brankář stačil zareagovat betonem.

21:34

Toronto už také hledá cestu k zakončení, ale zatím je snažení neúspěšné, i když přechody přes střední pásmo vypadají slušně.

20:56

Neal Pionk nabral slušnou rychlost a mohl tak zamířit do mezikruží, kde se na něj ale sesypali tři protihráči, kteří mu nedovolili ani přesnou přihrávku.

20:24

Domácí nastoupili do druhé třetiny s velkou vervou a hned přišly dvě střely, které ale Jack Campbell bez problémů zlikvidoval.

20:01

Začala druhá třetina.
První perioda o dost více sedla hostům z Toronta, kteří si do šaten odnášejí dvoubrankový náskok. Ten jim zajistila jejich první útočná trojice, protože se prosadili Auston Matthews a Zach Hyman. Winnipeg se naopak na moc nebezpečných akcí nezmohl a pokud chce myslet na body, bude muset pořádně zabrat.
Další třetina začne přibližně ve 2:39.

20:00

První třetina skončila.

19:43

Jets na soupeře pořádně tlačí, své spoluhráče tak Jack Campbell raději zachránil přerušením hry.

19:05

Winnipeg však zůstává nebezpečný i v poslední minutě před sirénou, nyní třeba pálil Derek Forbort, který ale mířil jen do lapačky brankáře!

18:43

Toronto přežilo první početní nevýhodu bez větších potíží, nyní už bude chtít třetinu dotáhnout do úspěšného konce.

18:07

Jack Campbell se musel poprvé v zápase pořádně činit, protože po nahození se o úspěšnou dorážku pokoušel Andrew Copp, který ale skrz brankáře kotouč do sítě neprotlačil!

17:22

Další protiútok řídil po dobrém vypíchnutí Alexander Kerfoot, ale ten pokazil klíčový pas, kvůli čemuž z toho z nic nebylo.

16:48

Toronto ve vlastním oslabení zamířili do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce zakončoval Zach Hyman, který ale gólmana nepřekonal!

16:26

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Pierre Engvall – 2 min., vysoká hůl).

15:48

TJ Brodie neudrží kotouč v pásmu, takže další přesilovka hostů končí neúspěchem. Moc je to ale trápit nemusí.

15:22

Nyní už se hosté vepředu usadili velmi pevně a mohli díky tomu pálit, Connor Hellebuyck měl však dobrý výhled a jistě zasáhl.

14:48

Jets podruhé během krátké chvíle vyhazují kotouč přes všechny čáry a mají tedy solidně nakročeno k dalšímu ubráněnému oslabení.

14:18

Toronto opět hraje v početní převaze, takže s chutí útočí, ale tentokrát vepředu zakončení nevymyslelo.

13:53

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

13:42

Winnipeg se nyní už kotouče chopil pevně, o rozehrávku se tak mohl pokoušet Neal Pionk, který ale kus gumy poslal jen na zakázané uvolnění.

13:05

Maple Leafs už samozřejmě chtějí dohrát první třetinu co nejdál od své klece, po ztrátě kotouče tak velmi aktivně napadají, což nakonec nese ovoce.

12:30

Jason Spezza už nevydržel kombinovat a z pravé strany prostě vypálil, jenže trefil jen jednoho z beků.

11:48

Toronto díky špatné trenérské výzvě soupeře hraje ještě v přesilovce, ani tato jim však zatím příliš nevychází.

10:47

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / pozdní nástup).

10:47

10:47 Zach HYMAN - 0:2

10:47

Toronto právě vstřelilo branku!
Hosté už vedou o dva góly! Parádní přihrávkou se o to postaral Mitchell Marner, jenž z mezikruží našel bekhendovou zadovkou u pravé tyče Austona Matthewse, který ale pálil smolně jen do brankové konstrukce. Kotouč však zůstal v brankovišti, čehož bravurně využil ZACH HYMAN. Asistence: Auston Matthews, Mitchell Marner.

09:50

Domácí už hrají v plném počtu a rovnou hledají cestu k zakončení, což se nakonec povedlo Pierru-Lucu Duboisovi, který ale Jacka Campbella nepřekvapil.

09:15

Dylan DeMelo stál ve správný čas na správném místě, díky čemuž zblokoval tvrdou ránu a kus gumy dokonce poslal ven z pásma.

08:44

Nyní už se Winnipeg osvobozuje a může vyměnit obrannou čtveřici na ledě. Ta následně získala trochu času ve střední třetině.

08:08

Toronto hned po vhazování drží hru v pásmu, z čehož vzešel dalekonosný pokus Williama Nylandera, který ale letěl přímo doprostřed brány.

07:29

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., sekání).

07:20

Domácí jsou občas také nebezpeční, což nyní potvrdil Mason Appleton, který pálil vlastně zničehonic, ale mířil jen moc vysoko.

06:58

Alex Galchenyuk nebyl první u nahození Williama Nylandera, takže ho zkusil vybojovat, ale kvůli tomu skončil kus gumy mimo kluziště.

06:04

Domácí zvládli hromadný souboj o kotouč v rohu svého pásma a ihned mířili dopředu, ale po nahození už žádná další kombinace nenásledovala.

05:32

Hosté jsou díky gólu o něco aktivnější a hrají s větší lehkostí, brzy tedy mohou znovu skórovat.

04:40

04:40 Auston MATTHEWS - 0:1

04:40

Toronto právě vstřelilo branku!
Maple Leafs se dostávají do brzkého vedení! Toronto výborně zapracoval při napadání, díky čemuž mohl Zach Hyman zamířit až před branku, odkud pálil bekhendem. Na to ještě domácí brankář stačil zareagovat, ale dorážka AUSTONA MATTHEWSE už mu proklouzla nad vyrážečkou. Asistence: Zach Hyman, Mitchell Marner.

04:18

Hra se v posledních chvílích zpomaluje, protože Jets s rozehrávkou nikam nespěchají a v klidu kombinují na vlastní modré čáře.

03:23

Hosté už následně našli cestu do protiútoku a byla z toho pořádná příležitost pro Alexe Galchenyuka, který mířil mezi betony Connora Hellebuycka, ale ten si to pohlídal.

03:14

Založení útočné akce se však vůbec nepovedlo a tak se musel činit Jack Campbell, který velmi jistě použil svou lapačku.

02:53

Toronto se při obraně také pořádně nadřelo, nakonec si ale našlo kotouč a může se pokoušet o rozehrávku.

02:08

Mark Scheifele vede první útok svého týmu a hned je z toho slibný pokus Nikolaje Ehlerse, který ale branku jen přeletěl.

01:38

Domácí se z tlaku vymanili jen za cenu vyhození kotouče, takže se po vystřídání se už zase budou muset bránit.

01:11

Winnipeg se zatím vůbec nedostává k puku, díky tomu mohl tentokrát vypálit Zach Bogosian, ale ten také nemířil přesně.

00:35

Alex Galchenyuk si před brankou našel odražený kotouč a rovnou vypálil, ale pod tlakem mu puk sjel z hole a skončil tak mimo bránu.

00:09

Úvodní vhazování nakonec získali hosté, kteří hned míří dopředu pomocí nahození a tam pak začínají kombinovat.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Forbort, Pionk, Stanley, DeMelo – Connor, Scheifele (A), Ehlers – Stastny, Dubois, Wheeler (C) – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.

Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Andersen) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian – Hyman, Matthews, Marner (A) – Galchenyuk, Tavares (C), W. Nylander – J. Thornton, Kerfoot, Spezza – I. Michejev, Engvall, Simmonds.

Rozhodčí: Furlatt, Markovic – Cormier, Shewchyk.
Československá stopa v utkání

Do dnešního utkání nezasáhne žádný český a ani slovenský hokejista.
Toronto Maple Leafs
Torontu se nedávno příliš nedařilo, ale pořád to stačilo k udržení prvního místa v Severní divizi, nyní ho však o něj čeká tvrdý boj, protože na Winnipeg má jen jednobodový náskok. Maple Leafs ho dnes určitě mohou navýšit, k čemuž mají dobře nakročeno, protože bodovali ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech. Naposledy sice podlehli Edmontonu po prodloužení, ale předtím si připsali tři výhry za sebou, a to když porazili Calgary, Ottawu a Edmonton. Toronto se tak bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, avšak proti Winnipegu to bude velká výzva.

Poslední tři utkání
Toronto vs. Edmonton – 2:3pp
Toronto vs. Edmonton – 4:3pp
Ottawa vs. Toronto – 2:3pp

Nejproduktivnější hráči
Mitchell Marner 44 bodů (13+31)
Auston Matthews 40 bodů (23+17)
John Tavares 28 bodů (10+18)
Winnipeg Jets
Winnipeg v poslední době hraje ve velké pohodě a pokud mu to vydrží do konce základní části, nemusí se o postup do play off bát. Jets se totiž nacházejí na druhém místě Severní divize a právě s Torontem dokonce svádějí boj o trůn, jelikož aktuálně na Maple Leafs ztrácí jen jeden jediný bod, takže se v případě dnešního vítězství mohou před Toronto dostat. Dnešní domácí mají i výbornou formu, protože vyhráli čtyři z posledních pěti střetnutí, naposledy si vychutnali Calgary poměrem 5:1. Dnes to ale tak snadné nejspíš nebude.

Poslední tři utkání
Calgary vs. Winnipeg – 1:5
Calgary vs. Winnipeg – 4:2
Calgary vs. Winnipeg – 2:3

Nejproduktivnější hráči
Mark Scheifele 43 bodů (15+28)
Nikolaj Ehlers 36 bodů (15+21)
Kyle Connor 35 bodů (17+18)
Dobré ráno všem hokejovým fanouškům! NHL nespí ani tentokrát a společně se mnou tak dnes v noci budete moci sledovat duel mezi Winnipegem a Torontem. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs

1:3

konec (0:2, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 38. Morrissey (Scheifele, Connor) – 5. Matthews (Hyman, Marner), 11. Hyman (Matthews, Marner), 37. Kerfoot (I. Michejev, Rielly)

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Forbort, Pionk, Stanley, DeMelo – Connor, Scheifele (A), Ehlers – Stastny, Dubois, Wheeler (C) – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.

Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Andersen) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian – Hyman, Matthews, Marner (A) – Galchenyuk, Tavares (C), W. Nylander – J. Thornton, Kerfoot, Spezza – I. Michejev, Engvall, Simmonds.

Rozhodčí: Furlatt, Markovic – Cormier, Shewchyk

Průběh zápasu
1. třetina
04:40 TOR 0:1 Matthews (Hyman, Marner)
07:29 WPG 2 Perreault, sekání
10:47 TOR 0:2 Hyman (Matthews, Marner)
10:47 WPG 2 HL zdržování hry / pozdní nástup
13:53 WPG 2 Wheeler, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
16:26 TOR 2 Engvall, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
33:15 TOR 2 Muzzin, sekání
35:21 TOR 2+2 Brodie, vysoká hůl
36:40 TOR 0:3 Kerfoot (I. Michejev, Rielly)
37:15 WPG 1:3 Morrissey (Scheifele, Connor)
Po 2. třetině
3. třetina
43:29 WPG 2 Perreault, hákování
59:49 WPG 2 Stastny, hákování
Konec