Menu

Hokej

Tipsport Liga (SR) play-off

HC Slovan Bratislava – HK Nitra

5:0

konec (2:0, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

31.03.2021, 15:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Čtvrtfinále • Vladimír Korduliak sk

Tipsport: 1.76 4.37 3.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojované. Slovan dnes počas celého zápasu kontroloval svoj rodný ľad a hosťom veľa priestoru neposkytol. Nitra mala ťažké nohy, bez kreativity a s pribúdajúcim časom ukázala čoraz viac nervozity a tak to inak skončiť nemohlo. Slovan v tretej tretine pridal ešte jeden gól a dnešným víťazstvom sa ujal vedenia v sérii. Pekný podvečer z Bratislavy želá priaznivcom športu Vladimír Korduliak. (17:37:20)
Tipos extraliga v aktuálnej sezóne dospela do play-off. Po základnej časti na štvrtej priečke hokejisti HC Slovan otvoria sériu na domácom ľade s piatym tímom tabuľky základnej časti HK Nitra. V základnej časti sa súperi stretli celkom šesťkrát. Päť zápasov vyhral HC Slovan, z toho dva zápasy po samostatných nájazdoch. Nitra sa zo zisku troch bodov radovala len jedenkrát, na konci decembra uplynulého roka zvíťazila v Bratislave 2:1. V play-off však žiadne štatistiky neplatia, začína sa od nuly a víťazom série bude len jeden tím, ktorý si zabezpečí účasť v semifinále play-off.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu prvého zápasu play-off Tipos extraligy, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub HK Nitra a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Slovan Bratislava – HK Nitra

5:0

konec (2:0, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

HC Slovan Bratislava: Parks (Gudlevskis) – Štajnoch, Meszároš (A), Ališauskas, Sersen (C), Brodzinski, Maier, Valach – Buček, Harris, Gašpar – O'Donnell, Kytnár (A), Šišovský – Matoušek, Zigo, Rapáč – Lukošík, Bortňák, Kundrík – Jendek

HK Nitra: O'Connor (30. Cowley) – Bodák, Mezei (C), Nemec, Švarný (A), Vitáloš, Ege, Hřebíček, Pupák – Holešinský, Slovák (A), Tvrdoň – Žitný, Hrnka, Finlay – Fominykh, Kollár, Bajtek – Minárik, Šiška, Múčka

Rozhodčí: Orolín, Müllner – Jedlička, Jurčiak