Menu

Futsal

1. Futsal liga

SK Slavia Praha – Sparta Praha

2:7

konec (2:4)

15.01.2021, 20:00 • SH Eden • 15. kolo • Martin Kamenik

Tipsport: 1.37 5.82 5.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V Edenu máme dohráno. Vyrovnaný zápas, který jsme na Slavii sledovali, má celkem jasného vítěze. Sparta využila většinu svých brankových příležitostí a v klidu dokráčela k vítězství v derby. Slavia sice dobře začala, postupně se ale na hřišti vytrácela a navíc nedokázala proměnit velké množství šancí. Také proto Sparta připisuje druhou výhru v řadě. Slavia naopak poznala poprvé v sezoně hořkost porážky. (21:27:24)

Konec zápasu.

40

Nevole na sparťanské lavičce po zásahu brankáře Vondráčka, který si celou situaci proti Bernardovi náležitě vychutnal. Následně pak Homola nastřelil další břevno!

40

Radim Záruba to zkusil přes Křivánka individuálně. Nejproduktivnějšímu hráči Slavie ale záměr nevyšel. Hrát pak mohla Sparta, která ale ztratila a dopředu zamířil znovu Záruba, jehož střelu vytěsnil Libor Gerčák.

39

Střela Jana Homoly nadělala brankáři Gerčákovi potíže. K dorážce se pak ještě dostal Zdeněk Sláma, ale balon poslal pouze nad branku!

38

Na opačné straně palubovky byl odpískán zákrok na Slámu. Slavia ale standardní situaci nevyužila. Zárubova rána skončila na obráncích Sparty.

37

Radim Záruba šel do souboje s kapitánem Sparty Brahimim dost neohroženě. Nedovolený zákrok se ale nepískal.

36

Žlutou kartu dostává Azem Brahimi (AC Sparta Praha).

35

Hned dvojí zakončení mladého Sity. Jednou zakončil do připraveného Gerčáka. Druhá střela se k brance Sparty ani nedostala.

35

Zdeněk Sita přenesl hru na Davida Jošta, který se pokusil překvapit Libora Gerčáka z velkého úhlu. Balon ale skončil za postranní čárou.

34

Další šance Slavie zůstává nevyužita. Radimu Zárubovi při zakončení nevyšel krok a brankář Libor Gerčák zasahovat nemusel. Sparta kráčí za vítězstvím v tomto derby.

33

33. ANGELLOT - 2:7

33

Sparta právě vstřelila branku!
Slavia ve druhém poločase odpadla. Další ztrátu na polovině Sparty již trestá ANGELLOT přesnou střelou přes polovinu hřiště – 2:7. Bez asistence.
Stav akumulovaných faulů: 1:0.
Oddechový čas pro hosty.

31

Sláma se do zakončení nedostal. Naopak mohl znovu trefit odkrytou branku Slavie Angellot, ale ani levou nohou se prosadit nedokázal.

31

Jan Křemen se snažil křižným pasem najít na zadní tyči Igora Leovského, který však nedokázal vysoký balon trefit. Slavia musí znovu zpět.

30

První velká šance v power-play na straně Slavie. Ševčík vybídl ke skórování Davida Jošta, jeho přízemní pokus ale výborným zákrokem pokryl Libor Gerčák.

29

Radim Záruba znovu zachyboval ve zpětné přihrávce na Jana Křemena. Sparta ale znovu nedokázala velkou šanci proměnit. Jiří Vokoun zamířil mimo opuštěnou bránu.

SK Slavia Praha – Sparta Praha

2:7

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 1. Záruba (Jošt), 10. Jošt (Homola) – 3. Hora (Brahimi), 3. Hora (Carlinhos), 19. Křivánek (Carlinhos), 19. Brahimi (Angellot), 21. Angellot (Carlinhos), 22. Křivánek (Angellot), 33. Angellot

Karty:   26. Ševčík (SLA) – 36. Brahimi (SPA)

SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, 23. Vondráček) – Homola (C), Jošt, Křemen, Záruba – Sita, Leovski, Sláma, Vaktor – Hruška, Plíšek, Ševčík

Sparta Praha: Gerčák (Plecitý, Cristiano) – Brahimi (C), Angellott, Gabčo, Carlinhos – Křivánek, Vokoun, Snop, Bernardo, Hora, Hudousek, Fejzullahi

Rozhodčí: Kaštánek – Matyš