Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – SD Eibar

0:2

konec (0:0)

30.11.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 11. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.82 3.57 4.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:57:14)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 13:14.
Je konec! Hostující Eibar nakonec slaví vítězství 2:0. Domácí Real Betis sice vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale svou převahu využít nedokázal. Hosté naopak dopravili míč do sítě, ale Inujův zásah nemohl kvůli ofsajdu platit. Vstup do druhého poločasu se mnohem lépe podařil Eibaru. Po pěti minutách se po rohovém kopu prosadil Jošin.ori Muto. Na jeho zásah navíc rychle navázal z pokutového kopu Esteban Burgos Domácí celek pak v závěru otevřel hru. Do vápna vlétl Inuj, který byl faulován a sudí nařídil další penaltu. Enrich však nechal vyniknout Roblese.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Domácí celek zahrával v samotném závěru rohový kop. Do zakončení se ještě dostal Marc Bartra, jehož pokus neohrozil brankáře Eibaru.

90+3

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Sergio Álvarez.

90+3

Eibar drží míč daleko od své branky a hodně rychle se přibližuje k vítězství v dnešním souboji. Domácí celek se stále není schopen dostat do zakončení.

90+2

Robles se musel znovu zapojit do rozehrávky svého mužstva. Domácí brankář nakopl míč na pravou stranu, ale s centrem si poradil hned první obránce.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí Real Betis se ještě v samotném závěru tlačí do útoku, jenže akce domácího celku jsou plné nepřesných přihrávek. Eibar se brání bez problémů.

89

K exekuci pokutového kopu se postavil Enrich, ale domácí brankář jeho slabou střelu zneškodnil!

88

Celou akci nakonec řešil VAR, ale penalta se skutečně kopat bude.

87

Další penalta pro hostující Eibar! Ve vápně byl faulován Inuj a sudí měl opět snadné rozhodování!

86

Eibar se znovu dostal na polovinu soupeře, jenže u míče se hosté dlouho neohřáli. Fotbalisté v modrých dresech hrají přesně to, co potřebují.

85

Bryan Gil si výborně pokryl míč tělem na polovině hřiště a nechal se faulovat. Sudí nedovolený zákrok skvěle viděl a odpískal přímý kop pro hosty.

84

Exekuce přímého kopu se ujal tradičně Joaquín. Domácí záložník však vyslal příliš dlouhý centr do šestnáctky, na který nedosáhl nikdo v zelenobílém dresu.

83

Marc Bartra tentokrát nakopl míč na polovinu Eibaru, kde následně přišel nedovolený zákrok Estebana Burgose. Domácí celek bude zahrávat přímý kop.

82

Borja Iglesias chtěl projít s míčem z vlastní poloviny až do blízkosti velkého vápna soupeře, jenže na polovině hřiště si míč předkopl a už jej nedohnal.

81

Hostující útočník Sergi Enrich zůstává po jednom ze soubojů pořádně otřesený a bude potřebovat ošetření někde za postranní čárou.

80

Žlutou kartu dostává Guido Rodríguez (Real Betis).

80

Do konce dnešního zápasu zbývá posledních deset minut a vše nasvědčuje tomu, že si Eibar odveze tři body. Domácí Real Betis se nedostává do velkého vápna.

79

Marc Bartra se ujal rozehrávky domácího celku na polovině soupeře. Zkušený stoper rozehrál na pravou stranu, ale neoslovil svého spoluhráče.

78

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Jošinori Muto, přichází Sergi Enrich.

77

Marc Bartra získal nepřesný odkop hostujícího celku a ihned rozjel další útočnou akci domácího Realu Betis. Hráči v zelenobílém stále čekají na nebezpečné zakončení.

76

Anaitz Arbilla nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nestačil zareagovat. Domácí zadáci byli pozorní.

75

Inuj si naběhl na vysokou přihrávku za obranu Realu Betis, jenže podle asistenta rozhodčího si nedal pozor na své postavení. Ofsajd!

74

Sidnei prošel po pravé straně na polovinu Eibaru, jenže pro hostující celek získal jen vhazování na pravé straně.

73

Do dalšího zakončení se zpoza velkého vápna opřel Anaitz Arbilla, který vyslal tvrdou střelu levačkou, jenže jeho pokus prosvištěl kolem levé tyčky.

72

Další obrovská šance Eibaru! Sergi Enrich se krátce po svém příchodu na trávník zjevil zcela sám před brankářem, ale ten jeho střelu placírkou vyrazil na roh!

71

Alex Moreno ostrým zákrokem sestřelil unikajícího soupeře. Domácí fotbalista může být rád, že za svůj zápasnický chvat nedostal žlutou kartu.

70

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Borja Iglesias.
Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Diego Lainez.

69

Marc Bartra vhazoval na vlastní polovině. Domácí obránce našel Montoyu, který míč nakopl vpřed, jenže tam znovu uspěli obránci Eibaru.

67

Pedro Bigas znovu přitvrdil v souboji na pravé straně hrací plochy a vybojoval pro Eibar vhazování. Domácí Real Betis je po změně stran naprosto bezzubý.

66

Joaquín se ujal rozehrávky dalšího přímého kopu domácího Betisu, jenže jeho dělovka z velké vzdálenosti byla sice razantní, ale postrádala přesnost.

65

Gil zastavil unikajícího Fékira ostrým skluzem a vidí žlutou kartu.

64

Nabil Fékir se hnal za přihrávkou do pokutového území, nicméně nikdo v zelenobílém dresu se k přihrávce nedostal. Hráči Eibaru brání v pevném bloku.

63

Exekuce rohového kopu se Eibaru vůbec nepovedla. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam si pro míč bez problémů došel domácí brankář.

62

Bryan Gil u rohového praporku udržel míč ve hře a následně získal pro hostující celek rozehrávku rohového kopu. Hosté jsou všude o pár kroků dříve.

61

Pedro Bigas se prodral na hranici velkého vápna, kde si míč přehodil na levačku, ale jeho ránu brankář Joel Robles bez problémů vyškrábl.

60

Je za námi hodina hry a tempo utkání se po změně stran výrazně zvýšilo. Zejména hostující celek se tlačí do pokutového území při každé příležitosti.

58

William Carvalho operoval s míčem u nohy na levé straně, ale jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v modrém dresu. Eibar zatím hraje skvěle.

57

Marko Dmitrović se po delší době musel zapojit do hry. Hostující brankář před sprintujícím Tellem odkopl míč daleko z velkého vápna.

56

Domácí Betis se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v zelenobílém dresu se není schopen dostat do blízkosti velkého vápna Eibaru.

55

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází William Carvalho.
Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Loren.

54

Eibar právě vstřelil branku!
Eibar přidává druhou branku! K exekuci pokutového kopu se postavil ESTEBAN BURGOS a prudkou střelou nedal Roblesovi šanci!

53

Penalta pro Eibar! Robles ve vápně sestřelil unikajícího soupeře a sudí neváhal!

53

Nabil Fékir na polovině hřiště zastavil nepřesnou rozehrávku soupeře. Francouzský fotbalista však nepřesnou pobídkou daroval míč soupeři.

52

Esteban Burgos napadal rozehrávku domácích na polovině Betisu. Domácí fotbalisté jsou po úvodní obdržené brance poněkud zaražení.

50

Eibar právě vstřelil branku!
Pět minut po přestávce už se Eibar skutečně dostává do vedení! Hostující celek zahrával rohový kop, po kterém se na malém vápně ve skluzu prosadil JOŠINORI MUTO!

49

Marc Bartra se jako stoper vydal na výlet do blízkosti velkého vápna, kde přenechal míč Fékirovi, jehož přízemní ránu hostující brankář snadno lapil.

48

Tello skvěle napadal rozehrávku hostujícího celku na jeho polovině. Zadáci Eibaru se tak dostali pod tlak a pomohli si jen za cenu odkopu do zámezí.

47

Nabil Fékir poslal nákop na polovinu soupeře, jenže jeho pobídka byla příliš dlouhá a skončila až u brankáře hostujícího Eibaru.

46

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Emerson, přichází Martín Montoya.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali velmi bojovný duel. Domácí Real Betis sice vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale svou převahu využít nedokázal. Hosté naopak dopravili míč do sítě, ale Inujův zásah nemohl kvůli ofsajdu platit. Do kabin se proto odchází bez branek.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Marko Dmitrović v samotném závěru prvního poločasu nakopl míč na polovinu soupeře. Hosté odražený balón sice získali pro sebe, ale do zakončení se nedostali.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Inuj vymyslel nádherný centr do pokutového území, jenže centr na poslední chvíli přizvedl domácí stoper mimo velké vápno.

44

Joaquín se z pravého křídla snažil prosmýknout do pokutového území, jenže jeho klička byla hodně čitelná a důrazný obránce míč srazil do bezpečí.

43

Hostující celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území Betisu. Nadýchaný centr se snesl k zadní tyči, ale obrana domácího celku si poradila.

42

Alejandro Pozo na hranici velkého vápna prodloužil míč před domácí svatyni, jenže tam se k němu nedostal nikdo v modrém dresu.

41

Takaši Inuj se na polovině hrací plochy svíjí v bolestech! Japonský fotbalista byl faulován a podle všeho bude potřebovat ošetření.

40

Roberto Correa uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Míč však prodloužil jen za sebe, kde kralovali obránci Realu Betis.

39

Sidnei kouzlil s míčem na pravé straně hrací plochy, jenže jeho průnik skončil hned na prvním obránci. Domácí celek však rychle získal míč zpět.

38

Eduardo Expósito dohnal prudkou přihrávku na levou stranu, jenže následně si v souboji pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku rozhodčího.

37

Branka nakonec neplatí! VAR po dlouhém průzkumu našel ofsajd!

35

Pozor! Regulérnost branky ještě zkoumá VAR!

33

Anaitz Arbilla si všiml vysokého postavení domácího brankáře Joela Roblese a pokusil se jej překvapit kopem z vlastní poloviny. Minul však branku.

32

Emerson si na polovině hřiště zpracoval odražený míč a odehrál jej na pravou stranu. Také další akce Betisu končí ofsajdem.

31

Anaitz Arbilla prošel po levém křídle do blízkosti velkého vápna, jenže tam byl faulován napadajícím soupeřem. Eibar bude zahrávat přímý kop.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme velmi opatrné utkání. Ani jeden z týmů si zatím nevypracoval nějakou vyloženou šanci.

29

Emerson táhl akci domácího celku po pravém křídle. Domácí obránce se dostal do blízkosti velkého vápna, ale skvělým zákrokem jej o míč připravil Pedro Bigas.

28

Esteban Burgos dostal přihrávku na levou stranu, potáhl míč vpřed na polovinu soupeře, jenže jeho přihrávka skončila na noze prvního obránce.

27

Guido Rodríguez se na polovině hřiště stal obětí nedovoleného zákroku a drží se za pravý kotník. Domácí fotbalista však podle všeho bude schopen nadále pokračovat ve hře.

26

Joaquín se z pravé strany prodral do pokutového území, kde se však nedokázal zbavit obránce a přízemní přihrávkou neoslovil spoluhráče.

25

Cristian Tello dostal přihrávku na pravou stranu, krásně si míč zasekl kolem obránce, jenže jeho centr levačkou skončil mimo prostor, kde byli jeho spoluhráči.

24

Takaši Inuj se dostal k míči v pokutovém území soupeře, jenže ani on si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.

23

Marko Dmitrović si bez problémů pohlídal cestu nepřesné přihrávky do zámezí. Hostující brankář tak bude odkopávat od své svatyně.

22

Další akci domácího Betisu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal velmi aktivní Tello. Ofsajd!

21

Nabil Fékir přišel o míč nepřesnou rozehrávkou na vlastní polovině. Domácí záložník chtěl rozehrát na levou stranu, jenže spoluhráče nenašel.

20

Takaši Inuj skvěle napadal rozehrávku soupeře na polovině hřiště. Záložník Eibaru získal míč a rozehrál na pravou stranu, kde však nenašel spoluhráče.

19

Cristian Tello byl pozdě v souboji na polovině a přišlápl soupeři kopačku. Domácí fotbalista může být rád, že nedostal žlutou kartu.

18

Joel Robles vyrazil na hranici velkého vápna, kam dostal prudkou přihrávku. Hostující brankář následně rozehrál na levou stranu, kde neměl nikoho ze spoluhráčů.

17

Emerson fauloval na polovině hřiště a vidí žlutou kartu.

16

Roberto Correa centroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho centr byl příliš krátký a skončil na hlavě prvního obránce v modrém dresu.

15

Cristian Tello vhazoval na levé straně. Domácí hvězda chtěla najít Fékira, jenže francouzský fotbalista byla dobře bráněný a nenechal se odstavit.

14

Esteban Burgos se na vlastní polovině dostal k odraženému míči a bez váhání přenesl hru na pravou stranu. Eibar se však na míči příliš dlouho neohřál.

13

Eduardo Expósito dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, krásně si míč potáhl kolem soupeře, jenže už nedokázal přihrát přesně na někoho v modrém.

12

Esteban Burgos si dal pozor na nákop za obranu hostujícího celku. Stoper Eibaru si poté pomohl malou domů a hosté mohli rozjet další akci.

11

Pedro Bigas se po levém křídle dostal do pokutového území, jenže si ukopl míč až příliš daleko před sebe a balón mu utekl do zámezí.

10

Roberto Correa dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí. Vhazovat budou domácí.

9

Domácí celek zahrával svůj druhý rohový kop v dnešním souboji. Jeho exekuce se tentokrát ujal Fékir, ale jeho přihrávka na hranici velkého vápna byla čitelná.

8

Joel Robles se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář Betisu rozehrál na levou stranu, kde se k míči nedostal nikdo ze spoluhráčů.

7

Joaquín zahrával přímý kop domácího celku v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam si pro míč došel brankář Dmitrović.

6

Cristian Tello dostal další přihrávku do prostoru na levé straně, dostal se s míčem na hranici velkého vápna, jenže přihrávkou na hranici velkého vápna spoluhráče nenašel.

5

Moreno táhl akci domácího Betisu po levé straně, jenže vracející se soupeř se mu položil pod nohy a výborným skluzem odehrál míč do zámezí.

4

Zadáci hostujícího celku kombinují s míčem na vlastní polovině. Nikdo v zelenobílém dresu domácího celku však rozehrávku Eibaru neatakuje.

3

Cristian Tello se po další rychlé akci dostal s míčem na noze do blízkosti velkého vápna, jenže jeho pokus levačkou prolétl kolem vzdálenější tyčky.

2

Marko Dmitrović si dal pozor na vysoký centr od rohového praporku, vystartoval pro míč na malé vápno a bez problémů jej schoval do rukavic.

1

Domácí Real Betis obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Tello se po levém křídle ihned prosmýkl do šestnáctky a získal rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před výkopem se bude držet minuta ticha za zesnulého Diega Maradonu.
Oba týmy už jsou na hřišti. Betis bude hrát v zelenobílém, zatímco Eibar oblékne modrou sadu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Real Betis: Robles – Emerson, Bartra, Sidnei, Moreno – G. Rodríguez, Guardado – Joaquín, Fékir, Tello – A. Sanabria.
Náhradníci: Marín, D. Martín – Akouokou, W. Carvalho, Iglesias, D. Lainez, Loren, Miranda, Montoya, Rodri, Ruibal, V. Ruiz.

SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Arbilla – Papakouli Diop, Expósito – Pozo, Gil, Inuj – Muto.
Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Enrich, Kądzior, P. León, J. A. Martínez, Olabe, Rafa, Recio, Kévin Rodrígues..
SD Eibar

Hostující Eibar je na tom ještě o něco hůře. Hostující celek totiž v deseti zápasech získal jen deset bodů a patří mu šestnáctá pozice. Na sestupové vody má k dobru jen dva body. Na hřištích soupeřů však Eibar pravidelně boduje. V posledních třech duelech mimo svůj stadion získal hned šest bodů. V posledním ligovém kole doma remizoval bez branek s Getafe.
Real Betis

Domácí Real Betisr zatím odehrál deset zápasů, ve kterých vybojoval jen dvanáct bodů a drží čtrnáctou pozici ligové tabulky. V případě triumfu může poskočit až do nejlepší desítky. Tak moc je nejvyšší španělská soutěž v letošním ročníku vyrovnaná. Betis však z posledních pěti duelů dokázal zvítězit jen v jednom případě. V posledním kole navíc prohrál 1:3 na půdě Athleticu Bilbao.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské ligy mezi Realem Betis a Eibarem. Výkop je stanoven na 21 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Real Betis – SD Eibar

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Muto (Burgos), 54. Burgos (pen.)

Karty:   17. Emerson (RBE), 80. G. Rodríguez (RBE) – 65. Gil (EIB)

Neproměněná penalta: 89. Robles (RBE), brankář Enrich zneškodnil

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 13:14.

Real Betis: Robles – Emerson (46. Montoya), Bartra, Sidnei, Moreno – G. Rodríguez, Guardado (55. W. Carvalho) – Joaquín, Fékir (70. Iglesias), Tello (55. Loren) – A. Sanabria (70. D. Lainez).
Náhradníci: Marín, D. Martín – Akouokou, W. Carvalho, Iglesias, D. Lainez, Loren, Miranda, Montoya, Rodri, Ruibal, V. Ruiz.

SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Arbilla – Papakouli Diop, Expósito – Pozo, Gil (90+3. S. Álvarez), Inuj – Muto (78. Enrich).
Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Enrich, Kądzior, P. León, J. A. Martínez, Olabe, Rafa, Recio, Kévin Rodrígues.