Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Aston Villa FC

2:1

konec (1:1)

30.11.2020, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • 10. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.3 3.54 2.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím West Hamu, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. Kladiváři zaznamenali velice povedený vstup i do druhého poločasu, přičemž se po necelé minutě hry dokázal prosadit Jarrod Bowen. Aston Villa tak znovu musela dotahovat jednobrankové vedení, na což měla ještě celý druhý poločas. Hosté měli mnohem více ze hry, navíc dostali jedinečnou příležitost k vyrovnání, a sice penaltu. Tu ovšem nedokázal proměnit Watkins, který napálil pouze břevno. West Ham United se v závěru zápasu dostal do těžké defenzívy, přičemž nakonec v nastavení inkasoval. Watkinsovi ovšem v tomto duelu nebylo přáno, jeho branka totiž kvůli ofsajdu neplatila. (22:56:22)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 20:7.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Tento zápas se blíží k závěrečnému hvizdu. Konsa to zkoušel překvapivou kolmicí na naprosto nenápadného Traorého, který měl k míči hodně daleko.

90+5

Na dlouhou nohu se povedlo zakročit Cresswellovi, který nakonec odvracel do zámezí.

90+4

West Ham tak stále drží jednobrankové vedení, nicméně s výsledkem si pořádně zahrává. Fabiánski mohl odkopávat od své branky, na druhé straně hledal Hallera.

90+2

90+2. Neuznaná branka hostů - ofsajd.

90+2

West Ham má v tomto duelu neskutečné štěstí! Soupeř se totiž radoval z vyrovnávací branky, nicméně ta kvůli těsnému ofsajdu nakonec neplatí. Watkins se totiž v době nahrávky nacházel v ofsajdu!

90+1

Almuhammadí se vůbec poprvé setkal s míčem, nicméně první kontakt mu vůbec nevyšel. Hrací předmět se právě od jeho kopačky odrazil za brankovou čáru.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

88

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Matthew Cash, přichází Ahmad Almuhammadí.

88

Grealish je zřejmě nejaktivnějším hráčem dnešního duelu. Hostující kreativní záložník se dostal k hranici pokutového území, odkud pálil zhruba metr vedle branky.

87

Coufal si dával s provedením autového vhazování celkem načas, nakonec se mu povedlo najít hruď Hallera, který ovšem sklepával pouze k domácímu hráči.

86

Do útočení se na druhé straně zapojil také středopolař Rice, který to musel vzít na sebe. Domácí kapitán poté centroval do vápna, kde byl jen obsazený Haller.

85

Hosté si došli pro zisk autového vhazování. K dalekonosné nabídce se nadechl obránce Cash, po jehož hodu se k volnému předmětu jako první dostal Fabiański.

84

Traoré si na pravém křídle přeci jenom našel místečko k centru do šestnáctky, jenomže Watkinse velice dobře střežil Ogbonna, který rovněž odvracel do bezpečí.

83

Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, ještě to bude hodně zajímavé. Aston Villa má totiž výrazně více ze hry, domácí však stále vedou.

West Ham United – Aston Villa FC

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Ogbonna (Bowen), 46. Bowen (Benrahma) – 25. Grealish (Cash)

Karty:   53. Fornals (WHU) – 67. Cash (ASV)

Neproměněná penalta: 74. Watkins (ASV), mimo

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 20:7.

West Ham United: Fabiański – Balbuena, Ogbonna, Cresswell – Coufal, Rice (C), T. Souček, Masuaku (46. Benrahma) – Bowen (79. Noble), Fornals – Antonio (46. Haller).
Náhradníci: Randolph – Benrahma, Noble, Lanzini, Diop, Haller, Johnson.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash (88. A. Almuhammadí), Konsa, Mings, Targett – Douglas Luiz, J. McGinn – Trézéguet (74. B. Traoré), Hourihane (74. El Ghazi), Grealish (C) – Watkins.
Náhradníci: Steer – El Ghazi, A. Almuhammadí, B. Traoré, N. Taylor, Ramsey, Nakamba.

Rozhodčí: Bankes – Davies, Mainwaring