Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Fulham FC – Everton FC

2:3

konec (1:3)

22.11.2020, 13:00 • Craven Cottage, Londýn • 9. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.88 3.73 1.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

70. Ruben LOFTUS-CHEEK - 2:3

70

Fulham právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jenom dostávají na dostřel jediné brance! Na pravém křídle se totiž Lookmanovi povedlo proniknout až do pokutového území, kde zpětnou nahrávkou oslovil střídajícího RUBENA LOFTUSE-CHEEKA. Ten se pokoušel o zakončení pravou nohou, které za záda brankáře ještě tečoval bránící Mina.

35

35. Abdoulaye DOUCOURÉ - 1:3

35

Everton právě vstřelil branku!
Hosté se navíc během několika minut dostávají do dvoubrankového vedení! Rodríguez i tentokráte přenášel hru na levou stranu, kde se znovu nacházel levý obránce Digne. Bývalý hráč španělské Barcelony náramným centrem posadil míč přesně na hlavu ABDOULAYE DOUCOURÉHO, který hlavičkou překonal marně se natahujícího Aréolu.

29

29. Dominic CALVERT-LEWIN - 1:2

29

Everton právě vstřelil branku!
Aktivita hostujícího celku nakonec končí vedoucí brankou! Everton se totiž díky postupné kombinaci dostal k pokutovému území, kde Rodríguez velice chytře přenášel hru na levé křídlo, kde měl hodně prostoru kapitán Digne. Jeho přízemní nabídka směrovala přesně na DOMINICA CALVERTA-LEWINA, který bez větších problémů procedil míč za Aréolu.

15

15. Bobby DECORDOVA-REID - 1:1

15

Fulham právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom se domácímu celku povedlo srovnat krok! Fulham totiž nesmírně přesně kombinoval u pokutového území, kde se Cairneymu povedlo vrátit míč na kopačku BOBBYMU REIDOVI, který vtrhl do pokutového území. Tam se zakončením pravou nohou povedlo zamířit mimo dosah brankáře Pickforda.

1

1. Dominic CALVERT-LEWIN - 0:1

1

Everton právě vstřelil branku!
Tak to bylo opravdu nesmírně rychlé! Zpětnou nahrávku od Reida totiž dokázal zachytit Richarlison, který se jednoduše dostal do pokutového území. Tam nahrávku poslal přímo do malého vápna, kde se nacházel DOMINIC CALVERT-LEWIN, jenž kostrbatým způsobem přeci jenom dotlačil míč za brankáře Aréolu.

Fulham FC – Everton FC

2:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 15. Decordova-Reid (Cairney), 70. Loftus-Cheek (Lookman) – 1. Calvert-Lewin, 29. Calvert-Lewin (Digne), 35. A. Doucouré (Digne)

Karty:   29. Decordova-Reid (FHM), 56. A. Robinson (FHM)

Neproměněná penalta: 68. Cavaleiro (FHM), mimo

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 4:0. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10.

Fulham FC: Aréola – Aina, J. Andersen, Adarabioyo, A. Robinson – Lemina (69. Anguissa), Reed – Cavaleiro, Cairney (C) (58. A. Mitrović), Lookman – Decordova-Reid (58. Loftus-Cheek).
Náhradníci: Rodák – Bryan, Loftus-Cheek, Anguissa, Ream, A. Mitrović, Odoi.

Everton FC: Pickford – Godfrey, Y. Mina, M. Keane, Digne (C) – A. Doucouré, Allan, Iwobi – James Rodríguez (74. Davies), Calvert-Lewin, Richarlison (76. G. Sigurdsson).
Náhradníci: Olsen – Bernard, Davies, Holgate, A. Gomes, G. Sigurdsson, Tosun.

Rozhodčí: Madley – Smart, Eaton