Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Atlético Madrid

2:2

konec (1:1)

30.06.2020, 22:00 • Camp Nou (Barcelona) • 33. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.75 3.69 5.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Lemar se po neúspěšné akci vydal okamžitě pomoci defenzivě. Avšak nevedl si úplně ideálně, u lajny srazil k zemi Messiho a dostal žlutou kartu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

90

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Antoine Griezmann.

85

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Anssumane Fati.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Thomas Lemar.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Vitolo.

80

Záložník Atlética sehodně zlobí, ale s výrokem rozhodčího nenadělá nic. Po zákroku na Messiho si zblízka prohlédl žlutou kartu.

77

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Álvaro Morata.

75

Vlastní gól, neproměněná penalta a teď i žlutá karta. To je sbírka Diega Costy, jenž na polovině úplně zbytečně podrazil Puiga.

69

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází João Félix.

63

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Sergi Roberto.

62

Atlético právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! SAÚL ŇÍGUEZ zvolil stejně jako v prvním případě pravou stranu. Ter Stegen vystihl směr střely, avšak míč nedokázal vytěsnit pryč z brány!

62

Čtvrtá penalta v utkání, třetí pro Atético! A opět u toho byl Yannick Carrasco, jehož nedovoleně atakoval Nélson Semedo.

61

Messimu se vůbec nelíbil odpískaný faul na Correu a zlostí odkopl balón až k bráně Oblaka. Hlavní rozhodčí za tento počin udělal hvězdě Barcelony kartu žluté barvy.

51

Felipemu se v úvodních minutách druhé půle vůbec nedaří. Nyní inkasoval žlutou kartu, když ve skluzu sice trefil balón, ale zároveň i s tím i tvrdě zajel do Busquetse.

50

Barcelona právě vstřelila branku!
LIONEL MESSI korunuje parádní představení gólem. A jakým! Proti jednomu z nejlepších gólmanů světa zvolil při penaltě zakončení à la Panenka, Oblak skočil na levou stranu.

49

Penalta také na druhé straně! Nélson Semedo se prohnal kolem Felipeho, brazilský stoper vystrčil dopředu svou pravou nohu a Portugalce zasáhl. Bek toho využil a upadl, hlavní rozhodčí okamžitě ukázal na puntík.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.

44

Argentinský kouzelník otřel balón o jednoho z fotbalistů stojících ve tříčlenné zdi, jenž hlavou změnil směr dráhy míče. Oblak zareagoval na poslední chvíli, pravou rukou vytáhl míč nad břevno. Skvělý zákrok!

35

První žlutá karta přichází samozřejmě po faulu na Messiho. Tomu se postavil do cesty Saúl, který soka srazil k zemi bez snahy hrát míč.

23

Lionel Messi opět ukázal svoji genialitu! Z kraje pokutového území, z pravé strany, vystřelil technický pokus na zadní tyč. Oblak se natahoval marně, ale měl štěstí, balón o centimetry minul bránu!

19

Atlético právě vstřelilo branku!
Napodruhé to Atléticu vyšlo! Costa si netroufl jít i na opakovaný pokus. Důvěru dostal SAÚL ŇÍGUEZ, který umístil míč po zemi k pravé tyči, gólman skočil na opačnou stranu.

18

Fotbalisté Barcelony se ještě hádají s rozhodčím, jeho výrok se jim pochopitelně nelíbí. Až příliš aktivní byl Gérard Piqué, stoper rovněž inkasoval kartu žluté barvy.

17

Tak pozor! Hlavní rozhodčí po konzultaci s videorozhodčím nařizuje druhou penaltu! Důvod je jednoduchý, ter Stegen před kopem šel před brankovou čáru, odměnou mu je žlutá karta.

16

Diego Costa zatím prožívá mizerný zápas! Byl to on, kdo se chopil exekuce pokutového kopu a vybral si pravou stranu. Marc-André ter Stegen trefil směr, a ne příliš dobře kopnutou penaltu vyrazil!

16

Bude se kopat penalta, Atlético má velkou šanci vyrovnat! Yannick Carrasco předvedl velmi povedenou akci po levé lajně. Míč si navedl až do vápna, kde si hodil míč do protipohybu Vidala, Chilan soka podrazil.

12

Barcelona právě vstřelila branku!
Katalánci rozehrávali rohový kop, po němž se ujímají vedení! Centr Lionela Messiho proletěl až před bránu, kde se DIEGO COSTA špatně zorientoval a pravou nohou poslal míč do vlastní brány.

FC Barcelona – Atlético Madrid

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. D. Costa (vla.), 50. Messi (pen.) – 19. Saúl Ñíguez (pen.), 62. Saúl Ñíguez (pen.)

Karty:   17. ter Stegen (BAR), 18. Piqué (BAR), 61. Messi (BAR) – 35. Saúl Ñíguez (ATM), 51. Felipe (ATM), 75. D. Costa (ATM), 80. Carrasco (ATM), 90+4. Lemar (ATM)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:14.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić (63. Roberto), Busquets (85. Fati), Puig – Messi (C), L. Suárez, Arturo Vidal (90. Griezmann).
Náhradníci: Neto, Peña – R. Araújo, Arthur, Braithwaite, Collado, Fati, Griezmann, Firpo, Monchu, Roberto, Umtiti.

Atlético Madrid: Oblak (C) – Arias, J. Giménez, Felipe, Lodi – Á. Correa (85. Vitolo), Partey, Saúl Ñíguez, Carrasco (85. Lemar) – M. Llorente (69. Félix), D. Costa (77. Morata).
Náhradníci: Adán – Segovia, Hermoso, H. Herrera, Lemar, Félix, M. Sánchez, R. Sánchez, Morata, Šaponjić, Trippier, Vitolo.

Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Alcoba