Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ)

2:3 (1:0)

konec

08.04.2020, 20:00 • Skupina C • Martin Augustin (@ogy_16)

Jan Kopic tedy dokázal zvítězit 3:2, přestože na začátku druhého poločasu prohrával už 0:2. Všechny góly vstřelil fotbalista Viktorie Plzeň s Jeanem-Davidem Beauguelem. Tabulku skupiny C povede po prvním kole se 6 body Vít Beneš, Kopic má body tři a Kříž zůstává na nule. (20:19:04)

20:17

KONEC: Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 2:3

Dominik Kříž vedl v souboji s Janem Kopicem už 2:0, ale plzeňský fotbalista se nevzdal a dokázal vývoj utkání otočit. Na své konto si tedy připisuje první body.

20:15

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 2:3

Jan Kopic dovršil velký obrat! Parádní centr z levé strany prošel až na Beauguela a ten zkompletoval hattrick. Kříž už má hodně málo času!

20:14

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 2:2
Skóre 2:2 platí i 12 minut před koncem, kdy Kříž nastřelil Fabinhem tyč plzeňské, tedy Kopicovy svatyně!

20:12

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 2:2
Kříž mohl z podobné akce, ze které vstřelil druhý gól, opět udeřit, ale Firmina tentokrát vychytal Hruška. O chvíli později se konečně trefil Kopic a hned v 65. minutě dokázal i srovnat. Oba plzeňské zásahy si připsal Jean-David Beauguel. Tohle bude ještě drama!

20:09

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 2:0
Kříž se po pěkné akci v 53. minutě prosazuje podruhé, když se po ukázkovém centru Salaha zblízka trefil hlavou do odkryté brány Roberto Firmino. Příbramský fotbalista má utkání výborně rozehrané.

20:07

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 1:0
1:0 je také poločasové skóre. Kopic se zatím v ofenzivě trápí, do šancí se přes obranu Liverpoolu řízenou Křížem nedostává.

20:06

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 1:0
Dominik Kríž se ve 32. minutě prosadil s Robertem Firminem a ujal se tak vedení. Co na to Jan Kopic, od něhož se toho na turnaji očekávalo poměrně dost?

20:03

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 0:0
Oba hráči si chtějí spravit chuť po porážkách s Vítem Benešem. Vyloženou šanci jsme za 20 minut hry zatím neviděli. Jen pár náznaků.

20:01

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ) 0:0
Předposledním dnešním zápasem je souboj Dominika Kríže z Příbrami a plzeňského Jana Kopice. Kríž hraje s Liverpoolem, Kopic si opět vybral svou Viktorku.
Středeční program céčka zakončí příbramský Dominik Kríž a plzeňský Jan Kopic. Uvidíme, kdo si vylepší bilanci před druhou polovinou skupinové části turnaje.
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Kříž (PRI) – Kopic (PLZ)

2:3 (1:0)

konec

Zpět na online