Menu

Hokej

NHL

Colorado Avalanche – Dallas Stars

2:3

po prodl. (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)

15.01.2020, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.14 3.91 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:

Pavel Francouz (COL) 0 minut, 0 zákroků, 0 gólů, 00,0%
Roman Polák (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:24
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:09 (06:01:14)
Tři hvězdy utkání:

1. Esa Lindell (DAL) 1+0
2. Nathan MacKinnon (COL) 0+2
3. Ben Bishop (DAL) 41 zák., 2 góly, 95,3%
Statistiky: Střely na bránu: 43-30; Zablokované střely: 14-23; Vhazování: 46%-54%; Hity: 14-28; Přesilové hry: 0/2-1/3; Trestné minuty: 11-9.

Dallas letos zůstává proti rivalovi z Denveru stále stoprocentní

Colorado mělo fantastický vstup do zápasu a během úvodní části si vytvořilo dvoubrankové vedení, jenže Dallas ve druhé i třetí třetině dokázal jednou skórovat a nakonec se mu povedlo dovršit obrat. V prodloužení se prosadil Esa Lindell. Oba týmy se v letošní sezóně střetly už počtvrté a všechny čtyři duely vyhráli Stars. Konečné skóre je. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 3.

Konec zápasu.

61:54

61:54 Esa LINDELL - 2:3

61:54

Dallas právě vstřelil branku!
Joe Pavelski na pravém křídle vyhrál vhazování a ESA LINDELL toho poté parádně využil, když si najel na vrchol mezikruží a fantastickou střelou zápěstím poté nad lapačkou Philippa Grubauera vymetl pravý horní roh brány! Dallas tak dovršil obrat a znovu zvítězil! Asistence: Joe Pavelski.

61:43

Dallas odpověděl střelou z pravého křídla, jenže Philipp Grubauer byl na přední tyči připravený a pokus z vrcholu pravého kruhu s mírný problémy podržel.

60:53

Blake Comeau se dostal ke střele na levém křídle, jenže jeho prudká střela z úhlu minula bránu Philippa Grubauera a skončila poté na ochranném skle.

60:01

Začalo prodloužení.
Hokejisté Colorada v dnešním zápase třikrát orazítkovali brankovou konstrukci a Dallas nakonec dokázal smazat dvoubrankové manko. O souboji rivalů tak bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy. Po třetí třetině duelu dvou rivalů. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:00

Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

58:59

Colorado mělo další šanci, když střelou z levého kruhu mohlo rozhodnout, věřte tomu nebo ne, kotouč ale opět skončil na brankové konstrukci!

58:35

Dnešní utkání sleduje 18015 diváků.

57:17

Avalanche se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a dlouhá kolmá přihrávka zamířila na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Philippa Grubauera.

56:02

Nikita Zadorov na levém křídle vypálil od modré čáry a chtěl prudkou střelou zamířil do bližšího horního rohu brány, jeho pokus ale skončil na ochranném skle.

55:37

Dallas se pokusil otočit skóre dnešního utkání, jenže jeho střela z levého kruhu pro vhazování skončila v lapačce připraveného brankáře Philippa Grubauera.

54:41

Nahození Colorada z levého křídla bylo přizvednuto do ochranné sítě a následuje komerční přestávka. Dallas předvedl comeback a vyrovnal skóre zápasu na 2:2.

54:37

54:37 Jason DICKINSON - 2:2

54:37

Dallas právě vstřelil branku!
Útočník JASON DICKINSON si najel před bránu na zpětnou přihrávku Andrewa Cogliana zpoza levé tyče, a přestože vzápětí na první pokus Philippa Grubauera nepřekonal, poté se vpádu prosadil z dorážky! Dallas dovršil comeback a je srovnáno. Asistence: Andrew Cogliano a Blake Comeau.

53:54

Vladislav Kameněv na levém křídle nabral obrovskou rychlost, jenže v blízkosti levé tyče nakonec ztratil kontrolu nad pukem a mezi betony Bena Bishopa nepřekonal.

52:34

Následovalo nahození hostujících hráčů Dallasu, se kterým si Philipp Grubauer snadno poradil, a sevřel kotouč ve své lapačce. Hra byla vzápětí přerušena.

51:12

Dallas odpověděl střelou z ostrého úhlu, ke které se dostal na pravém křídle, jenže puk skončil na vnějším oblouku brány Colorada a skončil poté za ní.

50:53

Nikita Zadorov se mohl prosadit po střele z pravého kruhu, jenže John Klingberg puk na vzdálenější levé tyči rychle sebral. Následovalo zakázané uvolnění Stars.

50:14

Philipp Grubauer si snadno poradil s nahozením Dallasu a po delší prodlevě na řadu nakonec přece jen přichází komerční přestávka. Skóre zápasu 2:1.

49:48

Dallas čelí jedné obrovské šanci za druhou a nyní raději zpomalil hru za vlastní bránou, aby mohl v klidu vystřídat a jeho hokejisté si konečně trochu oddechli.

48:02

Nazem Kadri vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil k přední tyči, jenže Ben Bishop opět skvěle zasáhl a pravým betonem puk vykopl.

47:12

47:12 Nathan MacKinnon nyní nevyužil další obrovskou šanci!

47:12

Nathan MacKinnon nabral obrovskou rychlost a z levého křídla si sjel rychle před bránu, kde se pak snažil skórovat mezi betony Bena Bishopa, jenže brankář Dallasu ho opět vychytal! Skvělý zákrok.

46:19

John Klingberg se dostal ihned po vhazování ke střele na bodu pravého kruhu a jeho pokus zápěstím byl jedním z domácích hráčů přizvednut do ochranné sítě.

46:13

Philipp Grubauer si dokázal pokryt prostor u své levé tyče brány a volný puk raději zmrazil pod lapačkou. Po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka.

45:17

Ian Cole vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu a Ben Bishop skvěle zasáhl levým betonem.

43:56

43:56 Parádní bitka mezi Mattem Calvertem a Jamiem Bennem!

43:56

Matt Calvert a Jamie Benn předvedli neskutečnou bitku, během které si vyměnili několik hodně tvrdých úderů a kapitán Dallasu svého soupeře srazil k ledu!

43:53

Jamie Benn to teď provedl jako zkušený mazák, když se vyhnul pěstnímu souboji a v mezikruží napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou Philipp Grubauer zachytil.

42:46

A ještě jedna příležitost Colorada, které touží po třetím gólu! Nazem Kadri si sjel z pravého křídla před bránu, kde se snažil skórovat mezi betony Bena Bishopa, jenže brankář Dallasu je sevřel!

42:27

42:27 Nikita Zadorov nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!

42:27

A další skvělá šance Avalanche! Nikita Zadorov mířil nádhernou střelou z bodu levého kruhu pro buly do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže puk se od spodní strany horní tyče odrazil ven! Gól Colorada nyní visí ve vzduchu.

42:08

42:08 Ben Bishop nyní parádně vychytal Nathana MacKinnona!

42:08

Nathan MacKinnon se dostal ke střele v blízkosti levé tyče a rychle mířil k přední tyči, jenže Ben Bishop ho parádně vychytal pravým betonem!

41:32

Jamie Benn fauloval ihned po buly a připravil svůj tým o přesilovou hru. Menší trest za nedovolené bránění.

41:28

Erik Johnson vyhodil kotouč z levé strany obranného pásma přes ochranné sklo a byl vyloučen za zdržování.

41:05

Colorado se rozhodlo pro jednoduchou hru, když od trestných lavic nahodilo puk za bránu Dallasu, kam se rychle vydal Ben Bishop a snadno rozehrál.

40:24

Cale Makar vypálil od modré čáry a dobře mířil na lapačku Bena Bishopa, jenže jeho prudká rána byla přizvednuta těsně před bránou do ochranné sítě.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 29-16; Zablokované střely: 8-13; Vhazování: 53%-47%; Hity: 8-17; Přesilové hry: 0/1-1/2; Trestné minuty: 4-2.
Třetí třetina začne přibližně v 4:55.

Stars se budou vracet na led v lepší náladě, nyní je to jen gól

Dallas v průběhu druhé třetiny využil dvě přesilové hry, když se prosadili Alexandr Radulov a Denis Gurjanov, jenže úvodní gól Dallasu nebyl uznán kvůli postavení mimo hru poté, co hlavní trenér Jared Bednar skvěle vyhodnotil situaci a vzal si Coach Challenge. Skóre po druhé třetině je. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:16

Philipp Grubauer dokázal udržet střelu Dallasu z ostrého úhlu u své levé tyče brány v náručí a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:22

Avalanche se vrátili do útočného pásma a v blízkosti levé tyče se dostali ke střele z ostrého úhlu, která skončila na výstroji připraveného Bena Bishopa.

37:58

Valerij Ničuškin předvedl ve středovém kruhu pěkný oblouk a zavezl puk do útočného pásma, kde poté hledal Nazema Kadriho, který ho bruslí nedokázal zpracovat.

37:34

Avalanche se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti domácímu týmu se tedy pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Philippa Grubauera.

36:42

Nikita Zadorov vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho rána mířila k levé tyči brány, jenže Ben Bishop opět skvěle zasáhl. Tentokrát svou vyrážečkou.

35:23

35:23 Spektakulární zákrok v podání brankáře Bena Bishopa!

35:23

Mikko Rantanen na pravém křídle vypálil bez přípravy a jeho rána z ostrého úhlu mířila k přední tyči, jenže Ben Bishop ji lapačkou vytáhl!

34:20

Následovala střela Samuela Girarda, který na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry, a jeho střela letící těsně nad ledem byla také zablokována.

33:49

Nathan MacKinnon bez přípravy vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila pod horní tyč, jenže byla sražena za bránu Dallasu.

33:21

Roman Polák fauloval v pravém rohu obranného pásma a byl vzápětí vyloučen na dvě minuty za podrážení.

32:59

Colorado odpovědělo střelou z ostrého úhlu, která přišla na levém křídle, a Ben Bishop na přední tyči zasáhl hokejkou, kterou puk vyrazil do rohu ledové plochy.

32:26

Dallas rychle otočil hru a na levém křídle se snažil prosadit Justin Dowling, jenže se ocitl v postavení mimo hru a útočné snažení Stars ztroskotalo.

32:16

J. T. Compher odpověděl střelou z pravého křídla, jenže jeho pokus neměl potřebnou razanci a hostující brankář Ben Bishop si s ním snadno poradil.

31:58

Miro Heiskanen vypálil ihned po vhazování od modré čáry, Philipp Grubauer ale předvedl krásný zákrok pro diváky, když kotouč ukryl po semaforu v lapačce.

31:54

Joe Pavelski na levém křídle vyhrál závod o puk a bekhendem ho z nulového úhlu posílal před bránu, Philipp Grubauer ale zasáhl a zmrazil ho pod lapačkou.

31:01

Ben Bishop si snadno poradil s nahozením Avalanche z pravé strany útočného pásma a ukryl puk v lapačce. Následuje krátká komerční přestávka.

30:44

30:44 Valerij Ničuškin orazítkoval krásnou střelou pravou tyč!

30:44

Valerij Ničuškin krásně vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování a jeho střela skončila na vzdálenější pravé tyči, od které se odrazila ven!

29:54

29:54 Denis GURJANOV - 2:1

29:54

Dallas právě vstřelil branku!
Dallas předvedl dvě nádherné přihrávky přes osu útočného pásma a po přihrávce z pravého křídla před bránou usměrnil kotouč do prázdné brány DENIS GURJANOV! Dallas využil přesilovou hru – 2:1. Asistence: Roope Hintz a John Klingberg.

29:16

Dallas zavezl kotouč do útočného pásma a na levém křídle napřáhl k prudké střele, která byla nepřesná a z úhlu zamířila mimo bránu domácích Avs.

28:20

Tyler Seguin vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a dobře mířil k přední tyči, jenže Philipp Grubauer byl připravený a pravým betonem puk vyrazil.

28:16

Mikko Rantanen fauloval a také on byl vyloučen za podrážení. Po komerční přestávce přesilovka Dallasu.

26:50

Vyloučený Tyson Jost se vrátil zpět na led a Jason Dickinson mohl skórovat po střele z mezikruží, jenže brankář Philipp Grubauer zasáhl pravým betonem.

26:08

Dallas vyhodil kotouč na zakázané uvolnění a J. T. Compher mohl skórovat po střele z pravého kruhu v oslabení, pozorný brankář Ben Bishop ale puk vyrazil.

26:02

26:02 Alexandr Radulov se z gólu nakonec radoval zbytečně!

26:02

Dallas právě vstřelil branku, která však neplatí!
Alexandr Radulov dostal nádhernou diagonální přihrávku na bod pravého kruhu pro vhazování a střelou bez přípravy v přesilové hře skóroval do odkryté sítě, jenže hlavní trenér Jared Bednar si vzal Coach Challenge kvůli postavení mimo hru, které bylo potvrzeno! Gól Dallasu tedy neplatí.

25:52

Tyler Seguin bez přípravy vypálil na vrcholu levého kruhu a Philipp Grubauer zasáhl pravým betonem.

25:40

Avalanche zatím odvádí v oslabení fantastickou práci, když se jim dvakrát v rychlém sledu podařilo vyhodit podél trestných lavic. Další akci Stars zastavil ofsajd.

24:34

Tyson Jost fauloval na středové čáře a byl vyloučen za podrážení. První přesilovka dnešního duelu pro Dallas.

23:39

Andrew Cogliano se dostal po přihrávce zpoza brány do zakončení v blízkosti pravé tyče, jeho pokus byl ale zřejmě sražen mimo domácí svatyni.

22:52

Nathan MacKinnon spěchal za nahozeným pukem podél trestných lavic a Ben Bishop se rychle vydal za svou bránu, aby těsně před ním rozehrál bekhendem.

22:09

André Burakovsky na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu zápěstím a Ben Bishop nedokázal jeho pokus udržet v náručí, kolem něj ale nebyl nikdo z domácích.

21:08

John Klingberg na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu, Philipp Grubauer byl ale na přední tyči připravený a levým betonem kotouč vyrazil za bránu.

20:35

Jamie Benn nepřesně rozehrál podél trestných lavic, jenže puk byl tečován a domácí hokejisté o něj museli svést souboj v levém rohu obranného pásma.

20:19

Jason Dickinson na pravém křídle vystřelil z úhlu a jeho prudká střela se od jednoho z hráčů Colorada odrazila do vzdálenějšího levého rohu ledové plochy.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 16-4; Zablokované střely: 5-6; Vhazování: 58%-42%; Hity: 4-9; Přesilové hry: 0/0-0/0; Trestné minuty: 0-0.
Druhá třetina začne přibližně v 3:58.
Colorado vstoupilo do souboje rivalů s velkou motivací a od úvodních sekund utkání mělo převahu, ze které nakonec pramenily dva góly, když se v domácím dresu prosadili Nikita Zadorov a Gabriel Landeskog. Ben Bishop inkasoval obě dvě branky mezi betony. Skóre po první třetině. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:04

Joel Kiviranta bleskově objel bránu Colorada a u pravé tyče se snažil prosadit z otočky, jenže Philipp Grubauer byl připravený a jeho střelu úspěšně vyrazil.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

17:43

Mikko Rantanen se nyní dostal v blízkosti pravé tyče k bekhendovému zakončení, které skončilo na levém rameni Bena Bishopa, a puk zamířil za bránu Stars.

16:54

John Klingberg na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho táhlá střela skončila na výstroji Philippa Grubauera, který puk nadvakrát zachytil. Komerční přestávka.

15:27

15:27 Gabriel LANDESKOG - 2:0

15:27

Colorado právě vstřelilo branku!
Nathan MacKinnon na levém křídle skvěle zasekl kotouč a téměř od modré čáry napřáhl ke střele, která mířila pod horní tyč, ale do čepele hokejky clonícího GABRIELA LANDESKOGA se ze vzduchu odrazila mezi betony Bena Bishopa, a je to 2:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Ryan Graves.

14:21

Dallas se v rychlém sledu dostal ke třem střelám, jenže všechny tři byla zablokovány a Philipp Grubauer zatím počtvrté v dnešním zápase zasahovat nemusel.

13:54

Jamie Benn už se na to nemohl dívat a na ose útočného pásma vypálil od modré čáry, Philipp Grubauer měl ale čistý výhled a mezi betony se překonat nenechal.

12:12

Colorado vyrazilo podél trestných lavic do protiútoku tři na tři a J. T. Compher na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele, která byla sražena do rohu ledové plochy.

10:58

Před bránou Philippa Grubauera vznikla nepřehledná situace, bývalý brankář Washingtonu ale kotouč našel a zmrazil ho pod lapačkou. Komerční přestávka.

10:34

Ian Cole na ose útočného pásma vypálil od modré čáry a Ben Bishop vůbec nic neviděl, prudká rána obránce Colorada ho ale trefila do hrudí a puk skončil mimo.

09:46

Mikko Rantanen rychle objel bránu Dallasu a v blízkosti levé tyče se chystal skórovat z otočky, jenže Ben Bishop dobře zasáhl a podržel kotouč v náručí.

09:04

09:04 Nikita ZADOROV - 1:0

09:04

Colorado právě vstřelilo branku!
NIKITA ZADOROV na levém křídle bleskově zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho z ostrého úhlu nahodil před bránu, kde se od hokejky Mira Heiskanena odrazil mezi betony Bena Bishopa – 1:0 pro domácí! Asistence: Nathan MacKinnon.

Matt Calvert nechybí v sestavě domácích hokejistů Colorada

07:04

Philipp Grubauer si snadno poradil s nahozením Dallasu ze středního pásma a ukryl kotouč ve své lapačce. Po přerušení následuje reklamní přestávka.

06:56

Tyson Jost si najel na vzdálenější levé tyči na krásnou diagonální přihrávku z pravého křídla a tečí chtěl puk usměrnit do brány Dallasu, jenže ji těsně minul.

05:48

Colorado do toho šlape opravdu pořádně a nyní přišla střela z levého křídla, Ben Bishop byl ale na přední tyči připravený a dobře zasáhl svou vyrážečkou.

05:16

Domácí hokejisté vyhráli vhazování a na vrcholu pravého kruhu ihned vypálili, jejich střela vypadala hodně nebezpečné, Ben Bishop ale zasáhl pravým betonem.

05:08

Erik Johnson na pravém křídle vystihl rozehrávku Dallasu a na bodu pravého kruhu se dostal ke střele, kterou Ben Bishop vyrazil, a zmrazil puk pod lapačkou.

04:10

André Burakovsky na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a na přední tyči našel výstroj Bena Bishopa, který byl připravený a pravým betonem puk vyrazil za bránu.

03:00

Colorado vstoupilo do zápasu pořádně zostra a vede na střely na bránu už 4:0. Domácí brankář Philipp Grubauer je zatím v bráně Avalanche bez práce a zákroku.

01:39

A další šance Avalanche, kteří se tentokrát dostali ke střele na levém křídle, prudká rána z ostrého úhlu ale skončila na hrudi bezchybného Bena Bishopa.

01:01

André Burakovsky na pravém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče zakončoval bekhendem, Ben Bishop ale zasáhl svým pravým betonem.

00:23

Colorado otočilo hru a v pravém kruhu pro vhazování se dostal ke střele zápěstím Mikko Rantanen, Ben Bishop byl na přední tyči připravený a ukryl puk v lapačce.

00:01

Kotouč dopadl na led a dnešní souboj rivalů z Centrální divize mezi Coloradem a Dallasem byl zahájen. Úvodní vhazování zápasu vyhráli hosté z Texasu.

00:01

Utkání právě začalo.

Pozvánka na dnešní souboj rivalů mezi Coloradem a Dallasem

Úvodní sestavy:

Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – E. Johnson (A), Girard, Makar, Graves, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Calvert, Bellemare, Nieto – Kameněv, Compher, Jost. Hlavní trenér: Jared Bednar.

Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Kiviranta, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Radulov, Dowling, Janmark – Comeau, Dickinson, Cogliano. Hlavní trenér: Rick Bowness.

Rozhodčí: Dan O'Halloran, Wes McCauley. Čároví: Derek Amell, Brandon Gawryletz.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v utkání:

Pavel Francouz (COL) 19 zápasů, 568 zák., 42 gólů, 92,6%
Roman Polák (DAL) 25 zápasů, 0+4, +/- +5
Andrej Sekera (DAL) 41 zápasů, 2+5, +/- +9
Vzájemné zápasy

Dallas se potkal v letošní sezóně s Coloradem celkem třikrát a všechny tři vzájemná střetnutí dokázal vyhrát.

John Klingberg se vrací po zranění v NHL Winter Classic zpátky

Dallas Stars

Do sestavy Dallasu se navrací obránce John Klingberg, který vynechal čtyři střetnutí poté, co utrpěl zranění v dolní části těla během zápasu Winter Classic na Cotton Bowl Stadium. John Klingberg znovu vytvoří obranný pár s Esou Lindellem, který mezi 30. prosincem a 10. lednem zaznamenal asistenci v pěti zápasech za sebou, a vytvořil tak svou nejdelší bodovou sérii v kariéře NHL. V bráně Dallasu by měl začít Ben Bishop. Stars vyhráli šest z posledních sedmi zápasů a proti Avs se jim daří.

Obránce Erik Johnson sklonil poklonu Nathanovi MacKinnonovi

Colorado Avalanche

V bráně Avalanche dnes s největší pravděpodobností dostane přednost Philipp Grubauer. Colorado se vrací zpět do akce po třech dnech volna a proti Stars bude usilovat o ukončení série tří porážek. Domácí hokejisté vyhráli pouze tři z posledních jedenácti střetnutí poté, co během předchozích jedenácti utkání vyhráli devět zápasů. Domácí Avalanche budou tradičně spoléhat na Nathana MacKinnona, který během posledních 6 duelů připsal deset bodů za stejný počet branek a přihrávek.

Pepsi Center už vyhlíží náročné střetnutí Colorada proti Dallasu

Colorado si užilo tři dny volna a po poslední porážce s Pittsburghem se podruhé v řadě představí v domácím Pepsi Center, kde nyní v souboji dvou rivalů z Centrální divize vyzve Dallas. Soupeři v Denveru zakončí sérii čtyř venkovních zápasů. Rozdíl mezi oběma týmy činí jeden jediný bod a domácí Avalanche mohou svého soupeře v případě dnešní výhry v základní hrací době přeskočit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Colorado Avalanche – Dallas Stars

2:3

po prodl. (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Zadorov (MacKinnon), 16. Landeskog (MacKinnon, Graves) – 30. Gurjanov (Hintz, J. Klingberg), 55. Dickinson (Cogliano, Comeau), 62. Lindell (Pavelski)

Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – E. Johnson (A), Girard, Makar, Graves, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Calvert, Bellemare, Nieto – Kameněv, Compher, Jost. Hlavní trenér: Jared Bednar.

Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Kiviranta, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Radulov, Dowling, Janmark – Comeau, Dickinson, Cogliano. Hlavní trenér: Rick Bowness.

Rozhodčí: Dan O'Halloran, Wes McCauley. Čároví: Derek Amell, Brandon Gawryletz

Diváci: 18015

Průběh zápasu
1. třetina
09:04 COL 1:0 Zadorov (MacKinnon)
15:27 COL 2:0 Landeskog (MacKinnon, Graves)
Po 1. třetině
2. třetina
24:34 COL 2 Jost, podrážení
28:16 COL 2 Rantanen, podrážení
29:54 DAL 2:1 Gurjanov (Hintz, J. Klingberg)
33:21 DAL 2 R. Polák, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:28 COL 2 E. Johnson, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
41:32 DAL 2 Ja. Benn, nedovolené bránění
43:56 COL 5 Calvert, bitka
DAL 5 Ja. Benn, bitka
54:37 DAL 2:2 Dickinson (Cogliano, Comeau)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:54 DAL 2:3 Lindell (Pavelski)
po prodl.