Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Amiens SC – Stade de Reims

1:1

konec (0:1)

15.01.2020, 19:00 • Stade de la Licorne, Amiens • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.75 2.93 3.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Reims si sice do druhého poločasu přineslo jednobrankové vedení, avšak domácím se povedlo v samotném úvodu vybojovat pokutový kop, který Konaté sice neproměnil, avšak následná dorážka byla úspěšná. Následný průběh hry už nepřinesl nic moc zajímavého, oba celky si tak rozdělí body. (20:55:32)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 26:15.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Žlutou kartu dostává Suk Hjun-Čun (Stade de Reims).

90+3

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Suk Hjun-Čun.

90+3

Ještě jedna standardní situace pro Stade de Reims. Bodmer totiž vletěl do jednoho z protihráčů příliš agresivně, výsledkem je zisk standardní situace.

90+2

Obrannou povinnost si dokázal splnit domácí Jallet, kterému se povedlo za sebe nepustil aktivního Foketa. Směrem dopředu to příliš nevyšlo ani domácím.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zřejmě to vypadá na nerozhodný výsledek. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

88

V pokutovém územím se dral do zakončení střídající Kamara, který však trefil pouze protihráče před sebou. Po dalším střetu pro změnu skončil na zemi Otero.

87

Hrací předmět se opět dostal ven z hrací plochy, následovat bude další autové vhazování pro hráče Reims. Hostující celek je v koncovce tohoto zápasu aktivnější.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut, výsledek je i nadále nerozhodný. V posledních minutách jsou ale mnohem aktivnější hosté.

85

Reims to zkoušelo středem hrací plochy, kde nebyl téměř žádný prostor ke kombinaci. Proto se povedlo zakročit Monconduitovi, který navíc vyvezl hrací předmět.

84

Sledovali jsme autové vhazování z pravé strany, o které se postaral hostující Foket. Jeho vzdušná nabídka směřovala na Munetsiho, který ihned přenesl hru.

83

Střídající Bodmer se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do kombinace svého celku. Nakonec centroval Calabresi, avšak našel pouze Abdelhamida.

80

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Bongani Zungu, přichází Mathieu Bodmer.
Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Moussa Doumbia, přichází Hassane Kamara.

78

Žlutou kartu dostává Timothée NKada (Stade de Reims).

77

Střídající Nkada se dostal ke svému prvnímu střeleckému pokusu, který nebyl vůbec špatný. Ba naopak jeho rána o vlásek minula zadní konstrukci.

76

Reims se vyhnalo až daleko na vlastní polovinu, odkud to Konan zkoušel nabídkou podél autové lajny, se kterou ale počítal pozorně hrající zadák Calabresi.

75

Konan si u postranní lajny poradil s napadajícím Calabresim, načež se mu povedlo přenést hru na levou stranu, kde se Doumbia neprotáhl kolem Chedjoua.

74

Následná standardka Amiens nepřinesla nic moc zajímavého, naopak se nejvýše do vzdušného prostoru prodral Foket, který byl navíc faulován Diabatém.

73

Po důrazném souboji skončil na trávníku také domácí Monconduit, mezitím je za postranní lajnou ošetřován také Calabresi, který zřejmě má zdravotní problémy.

72

Žlutou kartu dostává Moussa Doumbia (Stade de Reims).

71

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Dereck Germano Kutesa, přichází Timothée NKada.

70

O ofsajd se skutečně jednalo, nicméně ten byl podle opakovaného záběru snad milimetrový. Reims se tak podruhé do vedení nedostalo, domácí si ale oddechli.

69

Reims se sice povedlo dopravit míč do sítě, avšak podle pomezního to bylo z ofsajdu. Hlavní rozhodčí to ještě celé projedná u videorozhodčího.

68

U hranice pokutového území číhal křídelník Doumbia, který ještě chytře poslal do strany na Konana, jehož manévr přinesl centr pouze na hlavu obránce Jalleta.

67

Oba kohouti nakonec museli na malý moment za postranní lajnu, jejich celky budou chvíli hrát v deseti. Mezitím se o rozehrávku stará hostující mužstvo.

66

K vidění byl další velice tvrdý souboj, po kterém skončili na zemi oba protihráči. Na hrací plochu se tak dostavili lékaři, na nic vážnějšího to určitě nevypadá.

61

Tady zas tak moc nescházelo! Z druhé vlny se opřel do míče domácí Dibassy, jehož pohotová rána pravým nártem putovala kousek vedle branky.

60

Jalletova rozehrávka našla pouze hlavu protihráče, i tak se k volnému míči dostal tentýž hráč, avšak jeho druhý pokus o centr pro změnu zablokoval Munetsi.

59

Před malým momentem to zkoušel vzít sám na sebe domácí Monconduit, který ovšem narazil pouze do protihráče. Také domácí si vyzkouší rohový kop.

58

Bylo to ale s tečí protihráče, hosté tak ještě zahrávali rohový kop. Ani ten nepřinesl nic nebezpečného, tentokráte se nejvýše do vzduchu dostal Chedjou.

57

Hosté si vybojovali standardní situaci ze zajímavé pozice. Nakonec se do pokutového území snášel nadýchaný bochánek, po kterém hlavičkoval nad Abdelhamid.

56

Najednou tu máme pořádnou zápletku, domácí totiž krátce po změně stran dokázal vyrovnat krok. Reims na chvíli polevilo a hned inkasovalo první branku.

54

54. Sehrou GUIRASSY - 1:1

54

Amiens právě vstřelilo branku!
Domácím se povedlo srovnat krok! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil MOUSSA KONATÉ, jehož pokus dokázal Rajković vyrazit na tyč. Poté se ale domácí útočník prosadil střelou do prázdné branky.

54

Moussa Konaté (Amiens SC) neproměňuje pokutový kop.

54

Je tomu skutečně tak, jeden z hostů si uvnitř svého vápna počínal nedovoleně, na řadu tak přijde pokutový kop pro Amiens!

53

Hlavní sudí se poběží podívat na video, dost možná z toho bude pokutový kop pro domácí hráče!

52

Napadající Zungu vletěl do rozehrávajícího protihráče hodně agresivně, následně sudí odpískal nedovolený zákrok. Reims bude zahrávat volný kop.

51

Doumbia měl na levém křídle celkem dost prostoru na ideální centr, avšak ten pouze proletěl kompletně celým pokutovým územím. Také domácí budou vhazovat.

50

O provedení autového vhazování se z pravé strany postaral hostující Foket, který však poslal míč pouze na nohu Zungua, jenž odvracel za cenu dalšího autu.

49

Krátce poté se na útočnou polovinu dostal také Monconduit, který se snažil u pokutového území najít Konatého, avšak ten v hlavičkovém souboji použil ruce.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali rozehrávku standardní situace ze strany Reims. Cassama však svým nákopem našel pouze hlavu soupeře.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází John Stiven Mendoza, přichází Juan Ferney Otero.
Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Eddy Gnahoré, přichází Thomas Monconduit.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku. Směrem dopředu bylo mnohem aktivnější Reims, který se do kýženého vedení dostal až během nastaveného času. Ze strany domácích se nejednalo o zrovna aktivní útočení, na druhou stranu předváděli velice dobrou obrannou činnost.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

45+1. Dereck Germano Kutesa - 0:1

45+1

Reims právě vstřelilo branku!
V první minutě nastaveného času se hosté přeci jenom dostávají do kýženého vedení! DERECK KUTESA lépe odhadl délku nahrávky na jeho osobu, poté se svižným způsobem dostal až k hranici pokutového území, odkud se mu levačkou povedlo překonat Gurtnera.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

O provedení autového vhazování se postaral domácí Jallet, kterému na pomoc ještě přispěchal Zungu, jenž se marně dožadoval odpískání hraní rukou.

42

Nedovoleným zákrokem se pro změnu prezentoval domácí Diabaté, který místo míče trefil pouze kopačku protihráče. Rozehrávky se ujme brankář Rajković.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

40

Podél autové lajny si to namířil vpřed hostující Doumbia, který se ocitl proti smečce hladových protihráčů, proto raději vyprodukoval zpětnou nahrávku.

36

Domácím se povedla kombinace u středového kruhu, po které se do útočení zapojil také Mendoza, jehož průnik do pokutového území zastavil Disasi.

35

Jeden z hostujících hráčů neustál souboj v pokutovém území, nicméně o nedovolený zákrok se nejednalo. Reims si přesto vyzkouší autové vhazování.

34

Je za námi něco málo přes třetina hry, zatím jsme se žádné branky nedočkali. Reims je stále aktivnější, avšak se mu to stále nepovedlo vyjádřit střelecky.

33

Dingomé už je zpět na nohou, za pomoci lékařského personálu odkulhal za postranní lajnu. Hostující celek tak bude několik desítek vteřin hrát v početní nevýhodě.

32

Po jednom ze soubojů skončil na zeleném pažitu hostující Dingomé, který byl velice nepříjemně dohrán. Na hrací plochu tak poprvé míří lékařský personál.

31

Chedjou si pro spolupráci vybral na malý moment volného Zungua, který se otočil kolem své osy, avšak poté byl snadným způsobem odzbrojen jedním z protihráčů.

30

Vypadalo to na nedovolený zákrok na Konana, nicméně sudí nechal pokračovat ve hře. Amiens se přesto daleko nedostalo, u balónu se nachází Disasi.

29

Velice nebezpečným způsobem to před malým momentem zkoušel hostující Doumbia, kterému se povedlo orazítkovat pravou konstrukci branky.

28

Na opačné straně byl k vidění hodně vysoký centr, který se však stal snadnou kořistí pozorného Abdelhamida, jenž poslal míč ven z pokutového území.

27

Průnikovou nahrávkou to pro změnu zkoušel Dingomé, kterému se však nepovedlo najít naběhnuvšího Diu, nýbrž pouze rukavice brankáře Gurtnera.

26

Po delší době se k míči dostal také brankář Gurtner, kterému se povedlo poslat hrací předmět daleko na druhou stranu, kde mu vypomohl Gnahoré.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která nám zatím žádnou branku nepřinesla. Před několika vteřinami nebezpečně centroval hostující Dingomé.

20

Žlutou kartu dostává Bongani Zungu (Amiens SC).

19

S míčem si zahrál také znuděný Rajković, kterému se povedlo v tísni poslat balón na opačnou polovinu, kde Konan centroval pouze na hlavu jednoho z obránců.

18

Hluboko na vlastní polovinu se stáhl také útočník Guirassy, jehož následná nahrávka putovala pouze na nohu protihráče. K taktickému zákroku tak sáhl Jallet.

17

Po delší době se také Amiens dostalo s míčem na polovinu soupeře, kde se na zemi ocitl středopolař Zungu. Toho aktivně při rozehrávce napadal Cassama.

16

Tentýž hráč to zkoušel kolmicí na pravou stranu, avšak ta byla hodně nepovedená. Dingomé na ní pochopitelně nedosáhl, k míči se tak dostává Gurtner.

15

Reims je v úvodu tohoto zápasu mnohem aktivnějším týmem. Tentokráte se mu povedlo roztáhnout hru na levou stranu, kde si o nahrávku řekl obránce Foket.

14

Reims se prokombinovalo ke středovému kruhu, kde si nedovoleným způsobem ale pomohl jeden z protihráčů. Hlavní sudí ihned pískl do své píšťalky.

13

Na levém křídle se otevřel prostor před Konatém, jenomže kolmice v podání Mendozy skončila až za brankovou čárou. Rajković bude odkopávat od své branky.

12

Po levém křídle se vydal vpřed obránce Konan, kterému se sice povedlo odcentrovat směrem do pokutového území, avšak tam pro změnu zasahoval Chedjou.

11

Na útočné polovině sice převzal nahrávku domácí Zungu, avšak jeho roztažení hry na Jalleta bylo hodně nepřesné. Foket se tak ujme autového vhazování.

10

Mezi obránce si pokusil seběhnout Dia, nicméně včasný obranný zákrok předvedl obětavý Dibassy, který byl poté faulován. Volný kop pro domácí celek.

9

Hodně důrazným způsobem si počínal vracející se Zungu, který tělem odstavil od míče jednoho z protihráčů, načež se k němu dostal brankář Gurtner.

8

U postranní lajny se před malým momentem povedlo zakročit Foketovi, který ho odehrál pouze do zámezí. Na řadu tak přijde další autové vhazování.

7

Před malým momentem se Konan pokoušel dostat kolem postranní lajny, avšak míč mu uskočil ven z hrací plochy. Na řadu tak přijde další autové vhazování.

6

V hlavičkovém souboji se povedlo uspět Jalletovi, který pouze prodlužoval do moci brankáře Rajkoviće. Ten ihned poté vyhodil hrací předmět na Disasiho.

5

Reims se opět vracelo ke svému pokutovému území, odkud Munetsi vyvážel hrací předmět na opačnou polovinu, kde nepřesnou nahrávku zachytil Gnahoré.

4

Poprvé se k míči dostal domácí brankář Gurtner, který rozehrál na vedle stojícího Dibassyho. Ten ještě přeposílal do mnohem volnějšího prostoru na hřišti.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu přišlo na řadu autové vhazování, po kterém se k pokutovému území dostával hostující Kutesa, který si nevybojoval standardku.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Amiens SC: Gurtner (C) – Calabresi, Chedjou, Dibassy – Diabaté, Zungu, Gnahoré, Jallet – Mendoza – Mou. Konaté, Guirassy.
Náhradníci: Dreyer – Aleesami, Blin, Bodmer, Monconduit, Lefort, Otero.

Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Disasi, Abdulhamíd, Konan – Munetsi, Dingomé – Kutesa, Cassama, Doumbia – Dia.
Náhradníci: Lemaitre – Donis, Kamara, Maresic, NKada, Suk Hjun-Čun, Sissoko..
V tabulce je na tom o poznání lépe Reims, které se v současné době nachází na desáté pozici, což znamená přesnou polovinu tabulky. Na svém kontě má osmaadvacet bodů, což činí pouhé čtyřbodové manko na pohárové pozice. Reims z posledních pěti duelů prohrálo pouze v jediném případě, bylo tomu tak v minulém kole, ve kterém nestačilo na předposlední Nimes poměrem 0:2. Na opačné straně stojí Amiens, které pro změnu okupuje osmnáctou pozici, což by v konečném důsledku znamenalo baráž o udržení. Amiens do této chvíle nasbíralo sedmnáct bodů, na nesestupové pozice ztrácí pouhé tři body.
Forma Amiens SC:

Amiens – Montpellier 1:2

Lille – Amiens 2:0 – Ligový pohár

Rennes – Amiens 1:0 na penalty – Francouzský pohár

PSG – Amiens 4:1

Amiens – Rennes 3:2 – Ligový pohár
Forma Stade de Reims:

Nimes – Reims 2:0

Reims – Štrasburk 1:0 na penalty – Ligový pohár

Monaco – Reims 2:1 – Francouzský pohár

Reims – Lyon 1:1

Reims – Montpellier 1:0 – Ligový pohár
V dohrávce přivítá Amiens SC (18) na svém hřišti o dost lépe v ligové tabulce postavené Stade de Reims (10).

Vzájemná utkání:

Reims – Amiens 2:2 (0:2)

Branky: 70. Dia, 84. Cafaro – 39. Konaté (penalta), 44. Abdelhamid (vlastní)

Amiens – Reims 4:1 (1:0)

Branky: 67. a 73. Konaté, 22. Gnahoré, 58. Ghoddos84. Cafaro

ČK: 36. Metanire (Reims)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Amiens SC – Stade de Reims

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 54. Mou. Konaté – 45+1. Kutesa (Munetsi)

Karty:   20. Zungu (AMI) – 72. Doumbia (REI), 78. NKada (REI), 90+6. Suk Hjun-Čun (REI)

Neproměněná penalta: 54. Mou. Konaté (AMI), brankář P. Rajković zneškodnil

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 26:15.

Amiens SC: Gurtner (C) – Calabresi, Chedjou, Dibassy – Diabaté, Zungu (80. Bodmer), Gnahoré (46. Monconduit), Jallet – Mendoza (46. Otero) – Mou. Konaté, Guirassy.
Náhradníci: Dreyer – Aleesami, Blin, Bodmer, Monconduit, Lefort, Otero.

Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Disasi, Abdulhamíd, Konan – Munetsi, Dingomé – Kutesa (71. NKada), Cassama, Doumbia (80. Kamara) – Dia (90+3. Suk Hjun-Čun).
Náhradníci: Lemaitre – Donis, Kamara, Maresic, NKada, Suk Hjun-Čun, Sissoko.