Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Watford FC

2:0

konec (0:0)

04.12.2019, 20:30 • King Power Stadium, Leicester • 15. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.33 5.66 9.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. James MADDISON - 2:0

90+5

Leicester právě vstřelil branku!
Tak nakonec ještě jedna branka pro domácí celek, který si poradí s Watfordem! Po vyhrané hlavičce ve středu hřiště se k míči dostal JAMES MADDISON. Ten se poté prodral do zakončení a střelou ke vzdálenější tyčce potvrdil výhru lišek.

90

Těsně před vápnem byl na konci devadesáté minutě faulován Ricardo Pereira. Adam Masina navíc vidí žlutou kartu, hodně smolné utkání pro hráče, jenž zavinil penaltu.

87

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Troy Deeney, přichází Andre Gray.

83

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Will Hughes, přichází Domingos Quina.

80

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Harvey Barnes, přichází James Justin.

77

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Isaac Success.

69

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Youri Tielemans, přichází Hamza Choudhury.

63

Třetí žlutá karta pro domácí celek. Wilfred Ndidi vystoupil proti hráči přebírající míč a zezadu jej nepěkně trefil na kotník. Dost možná dojde k vynucenému střídání.

61

Velká šance domácího celku! Jamie Vardy se dostal k levé tyčce, přehodil brankáře a míč již šel do prázdné branky. Adam Masina ale v poslední chvíli míč odehrál do bezpečí.

55

55. Jamie VARDY - 1:0

55

Leicester právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je JAMIE VARDY. Anglický forvard se postavil k exekuci penaltové situace a zakončil k pravé tyčce. Brankář by toto měl, ale zůstal stát na místě jako přikovaný.

53

A je to dost možné! Po rohovém kopu přišel centr do vápna, kde měl Jonny Evans ruce v obličeji. Sudí po chvilce ukázal na přísnou penaltu.

51

Harvey Barnes se u levé tyčky dostal do obrovské šance. Vyběhnutého Fostera se mu ovšem nepovedlo prostřelit, to byla velká šance!

46

Žlutou kartu dostává Abdoulaye Doucouré (Watford FC).

46

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Dennis Praet.

41

Çağlar Söyüncü nyní fauloval pronikajícího hostujícího hráče na levé straně a vidí žlutou kartu. Sarr si dal míč do běhu a byl zasažen, nyní po právu kartu.

38

Tak nakonec ne. Jamie Vardy vidí jen žlutou kartu za simulování, tak to je dle mého názoru dosti velká chyba rozhodčích.

38

Jamie Vardy přijímal přihrávku do vápna, kde mu strčil nohu do cesty jeden z obránců Watfordu. Celá situace se bude řešit přes VAR, byla to podobná situace jako z utkání Slavia – Inter!

36

Leicester po menším tlaku svého soupeře šel do útoku a vymyslel velkou šanci. Harvey Barnes se skvěle dostal přes bránící hráče do vápna, ale Bena Fostera zblízka nepřehodil!

25

Zajímavá akce domácích! Harvey Barnes dostal parádní přihrávku k levé tyčce, ale jeho zakončení na první tyčku skončilo jen na ochranné síti. Skvěle to vymyslel James Maddison.

2

Jamie Vardy se dostal po levé straně do vápna a nakonec nabídl gólovou situaci pro Peréze. Ten z penalty ale branku trestuhodně přestřelil!

Leicester City – Watford FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Vardy (pen.), 90+5. Maddison (Justin)

Karty:   38. Vardy (LEC), 41. Söyüncü (LEC), 63. Ndidi (LEC) – 46. Doucouré (WAT), 90. Masina (WAT)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:16.

Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Fuchs – Ndidi – Ayoze Pérez (46. Praet), Tielemans (69. Choudhury), Maddison, H. Barnes (80. Justin) – Vardy.
Náhradníci: D. Ward – Justin, Morgan, Albrighton, Choudhury, Praet, Iheanacho.

Watford FC: Foster – Femenía, Mariappa, Cathcart, Masina – Doucouré, Capoue, Hughes (83. Quina) – Sarr, Deeney (87. A. Gray), Deulofeu (77. Success).
Náhradníci: Gomes – Foulquier, N. Chalobah, Quina, Dele-Bashiru, A. Gray, Success.

Rozhodčí: Pawson – Betts, Hussin