Menu

Další

Společenské události

Zlatý míč 2019

Vítěz: L. Messi (ARG)

konec

02.12.2019, 20:30 • Milan Huppert

Vítězem Zlatého míče pro rok 2019 se stal argentinský kouzelník Lionel Messi. Argentinec se v loňském roce s Barcelonou radoval z prvenství v La Lize, v níž rovněž ovládl tabulku střelců o patnáct zásahů před druhým Benzemou. Kataláncům se nezadařilo v Lize mistrů, kde je ve čtvrtfinále po neuvěřitelném obratu vyřadil pozdější vítěz Liverpool. Za Messim skončil pilíř liverpoolské obrany Virgil van Dijk, třetí místo náleží Cristianu Ronaldovi. Čtvrtá příčku bere Sádio Mané, rovněž z Liverpoolu. (21:49:00)
Pochopitelně nesmí chybět ani děkovná řeč. Messi děkuje svým spoluhráčům, klubu, nezapomněl poděkovat ani rodině.
Zlatý míč Messimu předává vítěz loňského ročníku, Chorvat Luka Modrič.
Diváci se teď musí cítit jako v kině. V sále se zhaslo, na plátně běží nejlepší momenty Lionela Messiho. V pomyslné první řadě sedí právě Argentinec, spolu s ním Didier Drogba.

Vítězem Zlatého míče za rok 2019 se stává argentinský fotbalista hrající v Barceloně Lionel Messi!
Znova se promítají momenty těch nejlepších! Drogba už drží v ruce obálku s vítězným jménem!
Za malý moment se dozvíme vítěze Zlatého míče za rok 2019!
Na obrazovce probíhá připomenutí již známého pořadí. Posledním vyhlášeným byl pátý Mohamed Salah.

Napětí roste! Zbyla už jen čtveřice fotbalistů. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a dvojice z Liverpoolu Virgil van Dijk a Sádio Mané!
Druhá skončila Angličanka Lucy Bronzeová, třetí místo získala krajanka vítězky Alexis Morganová.

Cena pro nejlepší ženskou fotbalistku letí do Ameriky! Vítězkou se stala Megan Rapinoeová. Američanka se v Paříži nenachází, pro diváky alespoň nahrála děkovné prohlášení.
Máme tu zveřejnění páté až sedmé pozice! Sedmý končí Alisson, před ním se umístil Kylian Mbappé z PSG. Do elitní pětice se dostal Mohamed Salah.
Za toto vítězství Alisson vděčí i skvělé defenzivě. Jejím hlavním pilířem byl bezesportu Virgil van Dijk, jehož bylo prakticky nemožné obejít v situaci jeden na jednoho. Na obrazovce jsou aktuálně promítány Alissonovy nejlepší okamžiky.
Za Alissonem se umístil gólman Barcelony Marc-André ter Stegen. Pomyslná bronzová pozice patří Edersonovi.

Cenu Lva Jašina pro nejlepšího gólmana získává Brazilec Alisson! Jméno vítěze nejspíše nikoho nepřekvapí, Alisson několika skvělými zákroky dotáhl Liverpool k vítězství v Lize mistrů. Na začítku letošní sezóny ho zbrzdilo zranění, v současné době už je ale v pořádku.
Zbylých osm pozic zatím zůstane neodtajněno. Na řadu přichází vyhlášení nejlepší hráčky. Loňské vítězství v této kategorii obhajuje Norka Ada Stolsmo Hegerbergová.
Začalo odkrývání nejlepší desítky! Tu uzavírá Alžířan Riyad Mahrez, před nímž se umístil jeho spoluhráč Bernardo Silva. Osmý skončil Polák Robert Lewandowski.
Matthijs de Ligt prožil skvělou sezónu. S Ajaem došel do semifinále Ligy mistrů, kde si nechal smolně protéct mezi prsty odvetu s Tottenhamem. Díky skvělým výkonům si mladíka vyhlédl Juventus, kde si rychle dokázal vybudovat pevnou pozici v základu.

Vítěz loňského ročníku Kylian Mbappé ohlásil, že nejlepším hráčem do jednavaceti let se stává holandský stoper Matthijs De Ligt!
Blíží se vyhlášení vítěze Kopa Trophy, tedy nejlepšího hráče do jednadvaceti let.
Didier Drogba rozhodně nenudí. Mbappé už se chystal vyhlásit nejlepšího mladíka, dnešní moderátor vyhlašování si ale ještě s mladým Francouzem musel dát selfie.
K Drogbovi a Heribertové vystoupal vítěz loňského ročníku Luka Modrič, nejlepší fotbalistka Ada Stolsmo Hegerbergová a nejlepší mladý hráč Kylian Mbappé.
Dnešním vyhlášením provede diváky moderátorka Sandy Heribertová a ikona londýnské Chelsea Didier Drogba.
Postupně se odkrývá patnáctka nejlepších hráčů. Na patnáctém místě skončil Matthijs de Ligt, jenž byl hlavním pilířem defenzivy Ajaxu, čtrnáctý je Kevin De Bruyne z Manchesteru City, před ním se umístil týmový kolega Eden Hazard, jenž po loňské sezóně odešel z Chelsea do Realu. Zatím posledním odtajněným hráčem je dvanáctý Raheem Sterling, rychlý křidelník z kádru úřadujícího anglického mistra. Jedenáctá příčka patří Frenkiemu de Jongovi z Barcelony.
Za malý moment začne slavnostní vyhlašování Zlatého míče. Mezi kandidáty na prvenství jsou tradičně Lionel Messi a Cristiano Ronaldo, ovšem výbornou sezónu prožil i stoper Virgil van Dijk z Liverpoolu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 20:30.

Zlatý míč 2019

Vítěz: L. Messi (ARG)

konec

Zpět na online